Plaćanje putem e-zabe? Jel stvarno nitko nezna ili? ;)
Base-Host - pitanja i odgovori
- poruka: 1.035
- |
- čitano: 196.495
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još se ne zna, nadam se da će se znati hoće li raditi nakon što izađe neki patch. Ali valjda odmah nakon instalacije moći ćeš pokrenuti program ili sam u registryu namjestiti jezik na engleski.
Jer ako uzmem igru i derem ju do prvog patcha, i nakon toga mi se vrati na ćirilicu i ruski te se ne može opet promijeniti na engleski, onda mi je isto kao i da nisam uzeo igru.
Bojim se da nebu onda nis od bf3 za mene :(
znal sam da sam trebal uzet izborni jezik RUski a ne njemacki ;(
Još se ne zna, nadam se da će se znati hoće li raditi nakon što izađe neki patch. Ali valjda odmah nakon instalacije moći ćeš pokrenuti program ili sam u registryu namjestiti jezik na engleski.
Jer ako uzmem igru i derem ju do prvog patcha, i nakon toga mi se vrati na ćirilicu i ruski te se ne može opet promijeniti na engleski, onda mi je isto kao i da nisam uzeo igru.
Bojim se da nebu onda nis od bf3 za mene :(
znal sam da sam trebal uzet izborni jezik RUski a ne njemacki ;(
Россия Battlefield 3, Super Mario Не сдавайтесь
Русские всегда на первом месте, когда игра так что лучше учить русский язык
Sistem ce biti isti kao i sa Black Opsom. Cak i nakon DLCova je moguce promijeniti jezik nazad u ENG.
Kada dobivamo key?
Brzo pitanje prije narudžbe.Dali će u ovoj vašoj verziji biti uključeni dog tag pack i specact kit?za pwp me ne zanima
CD Keyevi ce biti isporuceni vjerojatno 26. a dobivate i dog tagove i specact kit.
Dobivamo li back to karkand s LE?
Dobivate Back to Karkand.
zar je tako teško pogledati stranicu prije :S
zar je tako teško pogledati stranicu prije :S
Nisam primjetio?
Hoće li se Battlefield 3 LE moći platit PayPalom?
i to ti piše iza -.-"
i to ti piše iza -.-"
Zašto onda ja to nikako ne mogu pronaći?
Zašto onda ja to nikako ne mogu pronaći?
kad si glup
kad si glup
Vrijeđanje neće nikome pomoći.
ae da skratim priču, možeš.....
A i vi ste glupi sta ga zejbajete, nemoze se zasad uzet.
do kad treba najkasnije uplatiti
najranije mogu u PON 24.10 pa zato pitam jel to prekasno??
ae da skratim priču, možeš.....
Ali kada pokušam nudi mi samo plaćanje općom uplatnicom.
Ja sam danas narucio BF3: LE.
Nije mi nigdje ponudilo PayPal.
Uplatio sam pomocu e-bankinga.
Sjest ce tek u ponedjeljak na naplatu.
Kad će nam biti isporučeni keyevi?
Kad će nam biti isporučeni keyevi?
koji?
Battlefield 3 LE, zaboravio sam napisat lol.
Battlefield 3 LE, zaboravio sam napisat lol.
CD Key će biti isporučen 27. listopada 2011. godine. Igra je na ruskom jeziku ali uz jednostavni patch koji će te dobiti odmah sa CD Keyem igru prebacite na ENG jezik.
imam jedno pitanje,ovak uzeo sam bf3 le na base-host-u i nisam još uplatio pare,oće se moći uplatit 24-og?
Prvi put kupujem preko ove stranice,naručio sam jučer Red orchestra 2 heroes of stalingrad a jutros uplatio preko Erste banke(kažu da novac sjeda odmah na račun),kada bi morao dobiti key?
Prvi put kupujem preko ove stranice,naručio sam jučer Red orchestra 2 heroes of stalingrad a jutros uplatio preko Erste banke(kažu da novac sjeda odmah na račun),kada bi morao dobiti key?
čim vide uplatu...
meni je za 3 h bila vidljiva
Zna li tko hoće li imati u ponudi Skyrim i Arkham City?