Trebali bi napravi kad instaliraš igrcu da ti piše koji jezik želiš
pa ti taj jezik skine
Trebali bi napravi kad instaliraš igrcu da ti piše koji jezik želiš
pa ti taj jezik skine
Pa zar nije bolje da netko kupi i igra BF3 s nekim ruskim keyem, nego da kupi i igra mw3 jer sa tim limitima je igra isti qurac kao i cod serijal.
?
Kojim limitima? O čemu ti? Zar sa ruskim jezikom i izbace sva vozila i velike mape iz igre?
ja sam samo prenio što je i tip rekao na ea forumu, nisam to ja smislio
na limite misli valjda ne te jezike, izgleda da i ako kupiš u njemačkoj imaš samo njemački jezik
I dalje ne kužim zašto bi netko onda umjesto bf3 kupio mw3 koji ima ista i gora ograničenja, košta još više u svim varijantama, a da ne spominjem razlike u gameplayu...
Zna li netko kada će se mw3 moći preorderati oće li biti kako piše na engleskom jeziku, bez teritorijalnih ograničenja?
I dalje ne kužim zašto bi netko onda umjesto bf3 kupio mw3 koji ima ista i gora ograničenja, košta još više u svim varijantama, a da ne spominjem razlike u gameplayu...
Ja sigurno nebi uzeo mw3, ali ekipa koji nije bitno dal je bf ili cod sigurno će uzti rađe igru na steamu pa makar skuplja za 10$, ako su već primoreni kupovati nešto skuplje preko njihovog servisa.
Nije da se baš sa svime slažem što je tip rekao, ali sigurno je bolje da netko igra tvoju igru pa makar neki jefiti ruski ključ nego da igra ono što je tvoj konkurencija napravila samo zato jer imaju rašireniji online servis(steam).
EA je glup jer ne dozvoljava da ga prevarite.
BRAVO!
EA je glup jer ne dozvoljava da ga prevarite.
BRAVO!
Nitko nije rekao da je glup, upravo suprotno pametni su što su to napravili i u potpunosti imaju pravo da pokušaju zgrabiti što više love, te da guraju svoj origin naprijed. I ja bi osobno to radio.
Jedini problem je tu što dosta ljudi ne želi još jedan online servis, jednostavno ga neki ne žele prihvatiti pošto je steam i više nego dobar, te će samo iz tog razloga možda rađe kupiti igru konkurencija pa makar 10€ skuplja.
Dok se nekima ne sviđa što moraju platiti 50€ za igru, a pogotovo ne za igru koja još nije izašala i za koju su već sad rekli da će neke stvari tek dati naknadno s patchevima.
Ja sigurno nebi uzeo mw3, ali ekipa koji nije bitno dal je bf ili cod sigurno će uzti rađe igru na steamu pa makar skuplja za 10$, ako su već primoreni kupovati nešto skuplje preko njihovog servisa.
Nije da se baš sa svime slažem što je tip rekao, ali sigurno je bolje da netko igra tvoju igru pa makar neki jefiti ruski ključ nego da igra ono što je tvoj konkurencija napravila samo zato jer imaju rašireniji online servis(steam).
Sama činjenica da lik ranta an BF forumu znači da mu nije svejedno koju će igru kupiti.
Uostalom BF3 je po hypeu prešišao CoD ove godine, tako da EA nije bahat bez pokrića, znaju da će ljudi kupiti BF3 svejedno.
A i već su nagurali svima Origin na kompove sa besplatnom betom, tako da nedovoljna raširenosti Origina više nije problem, bar što se tiče ljudi zainteresiranih za BF3.
Ovo je otišlo malo u off topic... sorkać zbog toga.
jel vi mozete obaviti narudzbu? meni nikako nece
S tobom se slažem, ali mislio sam na komentare tipa:
koje komplikacije,bit će sigurno i sa BF3
ovi u EA i DICE-u ni sami neznaju šta rade,glupani
Znači oni su glupi jer je nekome komplicirano prebacivati jezik na verziji koju ne bi smio ni kupiti. Right...
koji su sve online servisi koji prodaju kodove, ali da se njime skine igra negdje sa neta, a ne da ja kod upisujem u crekiranu verziju??
koje komplikacije,bit će sigurno i sa BF3
ovi u EA i DICE-u ni sami neznaju šta rade,glupani
Zašto misliš da kompliciraju?
pa stvar je vrlo jednostavna i jasna. Hočeš Engleski jezik, kupiš englesku vertiju za 50eura i gotovo.
Hočeš proči jeftinije kupi ruski ali ne pi*di kasnije.
Ja sam otkazao na Base-hostu i kupujem englesku verziju sa origina. i stvar je jednostavna.
ja sam i kupio englesku verziju,nisam ja kriv već mario
ovako je navukao kupce sa engleskom verzijom a od toga ništa,povući ću novac ako nađem negdje drugdje englesku verziju
nemam karticu tako da nemogu kupovat u eurima na originu,gdje mogu kupit u kunama a da ću sigurno dobit englesku verziju,može i key ili kutija?
a gdje je taj mario sada na forumu? nema ga ^^ iznenada nestao hehe
a jesi ga pitao kad izađe patch za igru ili neki update i slično,a sigurno će ih bit dosta,šta onda?
"EA has removed all langauges from RUSSIAN edition and they have announced that there will be not multi languages or English for RUSSIAN version. It will stay RUSSIAN only. Wait for English."
jel to istina?
"EA has removed all langauges from RUSSIAN edition and they have announced that there will be not multi languages or English for RUSSIAN version. It will stay RUSSIAN only. Wait for English."
jel to istina?
U CloneDVD izdanju (gdje je ruska instalacija) pise da se jezik moze promjeniti na engleski sa malom promjenom u registriju
Što ste se prepali svi,ja sam igrao FIFU 12 sa Origina 5 dana prije izlaska u Europi,morao sam igrati sa crackanom igrom US verziju,i tako sam igrao online,nikakvih problema nije bilo.
Ako ce vam ovo ista znaciti imam Simse 3 na ruskome, uz malo promjenu u registriju (RU staviti u en-US),dakle nema drkanja po fileovima, igra radi na engleskom.
Ako ce vam ovo ista znaciti imam Simse 3 na ruskome, uz malo promjenu u registriju (RU staviti u en-US),dakle nema drkanja po fileovima, igra radi na engleskom.
Ma da treba ja bi ruski ucio samo da nije regionalno blokirana :D
Evo na clonedvd verziji pise da se samo reg key promjeni i da se dobije eng
x86 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Battlefield 3] change language and locale for English and en
x64 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node \Electronic Arts\Battlefield 3]
Evo jedno pitanjce u vezi battlefielda 3;
Znaci ja sam prek base hosta narucio key (limited edition) koji je navodno ruski.
Ali frend mi je narucio fizičko izdanje limited editiona (znači u kutijici). Ako on meni posudi taj cd, ja instaliram s cd-a (znaci ne skidam s origina) i utipkam svoj key, to bi trebalo bit na engeskom?
EDIT: Vidim da LE nema teritorijalnih ograničenja i da je na engleskom:
Ova igra je standardna engleska verzija koju možete aktivirati bilo gdje u svijetu te nema teritorijalnih ograničenja.
Jel ovo istina?
Malo glupo pitanje,standard verzija takoder nema region block?
Malo glupo pitanje,standard verzija takoder nema region block?
nema region block
Nisam iznenada nestao samo nisam radio preko vikenda. Netko je napisao kako moze biti siguran da ce patch raditi. Stvar je ovakva. Na ruskom DVDu igre postoji mapa "lang" i unutra se nalazi engleski. Znaci vjerojatno ce samo uzeti te datoteke i trebati ce ih se prebaciti u mapu od BF3 i to bi trebalo biti to.
Narudzbe ce opet danas biti omogucene. Ugasio sam ih jer sam prvo htio vratiti novac onima koji su to trazili tako da mogu dalje mirno slati narudzbe nove. Novac je vracen.
Nisam iznenada nestao samo nisam radio preko vikenda. Netko je napisao kako moze biti siguran da ce patch raditi. Stvar je ovakva. Na ruskom DVDu igre postoji mapa "lang" i unutra se nalazi engleski. Znaci vjerojatno ce samo uzeti te datoteke i trebati ce ih se prebaciti u mapu od BF3 i to bi trebalo biti to.
Narudzbe ce opet danas biti omogucene. Ugasio sam ih jer sam prvo htio vratiti novac onima koji su to trazili tako da mogu dalje mirno slati narudzbe nove. Novac je vracen.
Hoće li biti još mw3 ključeva? Znam da sam dosadan ali zanima me
EDIT:Kriva tema.
@H4X0R
Naslov teme je "Base Host - pitanja i odgovori" ... Zašto ne bih pitao? Iovako se cijelo vrijeme raspravlja o Battlefieldu 3...
Hoće li biti još mw3 ključeva? Znam da sam dosadan ali zanima me
Imaš MW3 temu nemoj kvarit ovu temu s MW3.
ima i BF3 tema pa tu samo postavljate pitanja o BF3 -.-
Hoće li taj jezik raditi i nakon update igre i hoće moli moći koristiti DLC- ove?
Želim pohvaliti Basehost tj. Marija glede vrlo fer i poštenog odnosa prema kupcima.
Žao mi je što ima problema vezano uz lokalizaciju BF3. Jučer sam zatražio povrat novca za prednaružbu i danas popodne uplata je vraćena na moj račun.
Istina moj potez će neki smatrati ziheraškim, no meni se to jednostavno činilo prikladnije.
No dajem mu punu podršku i u svakom slučaju ga preporučam kao nadasve poštenog i konkurentnog trgovca, što u hrvatskim okvirima zaslužuje svaku pohvalu.
Zasigurno će ostati moj prvi izbor prilikom sljedeće kupovine.
Još bih dodao Mario ne prekidaj posao
SAMO OVAKO NASTAVI!!!!
@Bura
U potpunosti se slažem s tobom.
Ja sam isto preordao kod Maria. Jučer zatražio povrat novca, i danas je povrat obavljen. Tako da, i meni je osobno jako žao što je došlo do određenih i neplaniranih problema i tu nikog ne krivim. Svakako mi ostaje dobro iskustvo s Base Host (što je stvarno rijetkost u kakvoj inače državi živimo), i sigurno ću dalje naručivat kod njega.
for Base Host