Base-Host - pitanja i odgovori

poruka: 1.035
|
čitano: 196.504
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Base-Host - pitanja i odgovori
Minoza kaže...

Mario,

Mene i (vjerujem) većinu ovdje sada samo jedna stvar zanima ako možeš odgovoriti. Dali je spomenuti ENG patch "one time only" pa sam miran ili će prestati raditi nakon prvog updejta?

This ^^

BE HAPPY xD : )
13 godina
neaktivan

Ako nije regijski zakljucana sve ok,inace vidim da se vise ne moze kupovat,ja sam vec odprije narucio BF3 ali nisam jos uplatio,planiram prekosutra,oce bit problema?

0 0 hvala 0
15 godina
Logigamer kaže...

Ako nije regijski zakljucana sve ok,inace vidim da se vise ne moze kupovat,ja sam vec odprije narucio BF3 ali nisam jos uplatio,planiram prekosutra,oce bit problema?

Pravi si padobranac   {#}

14 godina

Da bit če isto ko i s CoD Bo kopiraš taj "patch" u mapu od Battlefield-a to ti zamjeni ruski jezik s engleskim i još par fajlova, nakon toga može ti se updejtat al če i dalje ostat eng.

14 godina
neaktivan

Onda ne tražim natrag novac

15 godina
XVII Mini kaže...

Da bit če isto ko i s CoD Bo kopiraš taj "patch" u mapu od Battlefield-a to ti zamjeni ruski jezik s engleskim i još par fajlova, nakon toga može ti se updejtat al če i dalje ostat eng.

A kako je meni onda frendu koji je imao ruski key za BO i prebacio ga po uputstvima na engleski neke patcheve ponovo vracalo na ruski, a neke ostavljalo na engleski ??

Isto kupljeno na ove sheme web shopova kod nas. 

Edit: Izgleda da mu je vracalo na ruski samo kad bi dlc izlazili.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 22:56 (Joe Cooker).
14 godina
Joe Cooker kaže...
XVII Mini kaže...

A kako je meni onda frendu koji je imao ruski key za BO i prebacio ga po uputstvima na engleski neke patcheve ponovo vracalo na ruski, a neke ostavljalo na engleski ??

Isto kupljeno na ove sheme web shopova kod nas. 

Hehe, frend ti laže il krivo objasnio, ja imam CoD Bo ruski također sam prebacio na eng i patcho sam več 3-4 puta i nijednom mi se nije prebacilo natrag na ruski.

15 godina

a jesi li kupovao dlc za BO ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jedna stvar koja mi je pala na pamet...

Mario, da li mozes pronaci CD key za BF3 od nekog drugog dobavljaca koja ce sigurno biti na engleskom, makar bilo skuplje i morali bi mi nadoplatiti??

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sigurno mu to nije palo na pamet.

Nego, hoće li unatoč svemu navedenome biti moguće ovih dana naručiti pre-order LE jer želim kupiti.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da će se moč jer su neki tražili povrat novca 

tako da će se zaliha napunit

15 godina

Ja predlazem da svi mi stanemo na loptu malo i damo ljudima koji se bave prodajom jos malo vremena da pokusaju doznati vise informacija.

Nakon toga neka nas obavijeste i onda je na nama da odlucimo sto da radimo, da li uzeti ili ne.

Nakon sto se saznaju neke informacije volio da se odgovori na Minozino pitanje da li treba patch za engleski file samo kod aktivacije.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može netko kupiti i poslati mi key sa basehosta od Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad,ja mu darujem Bad company 2 sa vietnamom(LE)+50 kuna uplacivan u ponediljak u pošti.(to je oko 160 kn)

0 0 hvala 0
16 godina

na cjs su napisali da će file za promjenu jezika biti težak 5mb, sad kolko tu ima istine vidjet ćemo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako ništa ne bude od tog patcha, naučit ćemo ruski.

Rusi su carevi. 

Jhva Elohim Meth.
15 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Ako ništa ne bude od tog patcha, naučit ćemo ruski.

Rusi su carevi. 

Rusi pisu cirilicom.

LoL acc THCJoshi
16 godina

Samo da kažem, sa COD BO ruski sam imao problema sa prebacivanjem na eng nakon isntalacije DLC-a. Ako je ista šema i ovdje - tražim povrat natrag.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
dreammaker kaže...

Samo da kažem, sa COD BO ruski sam imao problema sa prebacivanjem na eng nakon isntalacije DLC-a. Ako je ista šema i ovdje - tražim povrat natrag.

blops je išao preko steama,ovo ide preko origina i nije ista stvar.možda je jednostavnije.

origin. TrueLiarHR
17 godina

Ja ču još malo pričekati da vidim kako se situacija razvija. Za black ops ne znam kako je išao jer ga nisam kupovao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mario jel moguče kupit LE nakon što dečki isprobaju patch

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
skank666 kaže...
M4X kaže...

kaze da je isto ko i sa COD bo... kakva je tamo bila situacija? sto si morao napravit da dobijes eng jez?

neznam,nisam kupovao black ops

M4X @ 3.14zda GHz
13 godina
protjeran

Ja sam bio uzeo Black Ops kod G2play i uvalili mi poljsku verziju.

Dakle, bio je nekakav installer od 500 MB (mislim?) koji samo klikneš i on sve fajlove sam prebaci na svoje mjesto i poljski (ruski) jezi prebaci u engleski.

Sve je štimalo dok nisam uzeo prvi DLC jer je vjerojatno DLC bio na poljskom, a ostatak na engleskom pa se igra svaki put blokirala kad bi upadao na nove mape.

Ne sjećam se točno što sam napravio, ali sam nekako to uspio sediti. Mislim da sam prebacio te fajlove ili nešto slično u engl. i da je radilo.

Jedino što su mi tada u igri neke stvari pisale na poljskom, a neke na engleskom, ali sve je funkcioniralo.

Pošto nisam BO dugo igrao za dalje ne znam ako je bilo problema s patchevima ili ne.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

koje komplikacije,bit će sigurno i sa BF3

ovi u EA i DICE-u ni sami neznaju šta rade,glupani

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Idu samo da pograbe što više love, a nešto su se smijali  activisionu.

Pa zar nije bolje da netko kupi i igra BF3 s nekim ruskim keyem, nego da kupi i igra mw3 jer sa tim limitima je igra isti qurac kao i cod serijal. Naravno i k tome je još COD u predosti jer su ponuđeni na steamu.

To sam baš sad čitao na EA forumu, a tip je i dobro rekao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 11:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

Zašto misliš da kompliciraju?

pa stvar je vrlo jednostavna i jasna. Hočeš Engleski jezik, kupiš englesku vertiju za 50eura i gotovo.

Hočeš proči jeftinije kupi ruski ali ne pi*di kasnije.

Ja sam otkazao na Base-hostu i kupujem englesku verziju sa origina. i stvar je jednostavna.

jokaCRO ingame
13 godina
protjeran

Ako se nešto ne promijeni gadno i ja vrlo vjerojatno uzimam na Originu.

Jbga, šupci su nas praktički prisilili na to.

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...
M4X kaže...

Zašto misliš da kompliciraju?

pa stvar je vrlo jednostavna i jasna. Hočeš Engleski jezik, kupiš englesku vertiju za 50eura i gotovo.

Hočeš proči jeftinije kupi ruski ali ne pi*di kasnije.

Ja sam otkazao na Base-hostu i kupujem englesku verziju sa origina. i stvar je jednostavna.

ja sam i kupio englesku verziju,nisam ja kriv već mario

ovako je navukao kupce sa engleskom verzijom a od toga ništa,povući ću novac ako nađem negdje drugdje englesku verziju

nemam karticu tako da nemogu kupovat u eurima na originu,gdje mogu kupit u kunama a da ću sigurno dobit englesku verziju,može i key ili kutija?

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
Antraks part 2. kaže...

Ako se nešto ne promijeni gadno i ja vrlo vjerojatno uzimam na Originu.

Jbga, šupci su nas praktički prisilili na to.

Ako se nešto ne promijeni gadno ja pogotovo neću uzimati sa Origina.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa zar nije bolje da netko kupi i igra BF3 s nekim ruskim keyem, nego da kupi i igra mw3 jer sa tim limitima je igra isti qurac kao i cod serijal.

?

Kojim limitima? O čemu ti? Zar sa ruskim jezikom i izbace sva vozila i velike mape iz igre?

16 godina
dekstroza kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pa zar nije bolje da netko kupi i igra BF3 s nekim ruskim keyem, nego da kupi i igra mw3 jer sa tim limitima je igra isti qurac kao i cod serijal.

?

Kojim limitima? O čemu ti? Zar sa ruskim jezikom i izbace sva vozila i velike mape iz igre?

ja sam samo prenio što je i tip rekao na ea forumu, nisam to ja smislio

na limite misli valjda ne te jezike, izgleda da i ako kupiš u njemačkoj imaš samo njemački jezik

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 11:58 (Jack Sparrow).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice