Base-Host - pitanja i odgovori

poruka: 1.035
|
čitano: 196.451
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ok imam lose vijesti za sve koji su narucili BF3. Netko je vec napisao a ja cu potvrditi. Igra nije regijski zakljucana ali je dostupan samo ruski jezik. Jucer je bio dodan i engleski ali lesinari iz EA su ga danas maknuli. Igru ce biti moguce jednostavno prebaciti na engleski jezik pomocu patcha isto kao i Black Ops.

Znaci dogodio mi se je jos jedan krah koji iskreno nisam ocekivao i vjerojatno kad svima vratim novce koji to budu htjeli, odustajem od ovog posla. Sav sam jadan i ne znam ni ja sta mi je ali takav je valjda biznis. Molim Vas da mi ne saljete PM nego samo mailove jer cu ubuduce PM ignorirat.

3 0 hvala 7
16 godina
moderator
Re: Base-Host - pitanja i odgovori
MarioKnez kaže...

Ok imam lose vijesti za sve koji su narucili BF3. Netko je vec napisao a ja cu potvrditi. Igra nije regijski zakljucana ali je dostupan samo ruski jezik. Jucer je bio dodan i engleski ali lesinari iz EA su ga danas maknuli. Igru ce biti moguce jednostavno prebaciti na engleski jezik pomocu patcha isto kao i Black Ops.

Znaci dogodio mi se je jos jedan krah koji iskreno nisam ocekivao i vjerojatno kad svima vratim novce koji to budu htjeli, odustajem od ovog posla. Sav sam jadan i ne znam ni ja sta mi je ali takav je valjda biznis. Molim Vas da mi ne saljete PM nego samo mailove jer cu ubuduce PM ignorirat.

Hvala što si nam javio.

Evo šaljem ti mail da mi vratiš lovu,i broj računa na koji češ mi staviti lovu.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

Barem se može prebacit na engleski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MarioKnez kaže...

Molim?! {#}

14 godina
neaktivan

Igra se moze prebaciti na engleski pomocu jednostavnog patcha koji ce te dobiti na mail zajedno sa keyem. CD Key mozete sami aktivirati.

0 0 hvala 5
17 godina
MarioKnez kaže...

Igra se moze prebaciti na engleski pomocu jednostavnog patcha koji ce te dobiti na mail zajedno sa keyem. CD Key mozete sami aktivirati.

Samo to treba napraviti? I zbog toga tražite povrat novca? Jao...

Mario, samo ti opali kakav popust na Limited Edition i kupujem odmah. Možda i nekoliko komada.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan

Ako je u pitanju nekakav jednostavan patch koji mi ne stvara probleme oko acc-a, svejedno mi je, kupio bih čisto iz osobnih praktičnih razloga.

Ali vidim da gospodin Knez nije komentirao da li će uopće biti dostupno..

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma sve 5 onda, ako se samo patch instlaira neznam u cemu je problem ?

samo nek uplata ostane :)

evo i ovi imaju 2 verzije kljuca ?

http://www.g2play.net/store/Battlefield-Series/

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 15:36 (Zak975).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nego hoće taj jednostavan language patch raditi i nakon prvog službenog patcha. Koji se btw. najavljuje za prvi dan nakon izlaska igre...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...

Nego hoće taj jednostavan language patch raditi i nakon prvog službenog patcha. Koji se btw. najavljuje za prvi dan nakon izlaska igre...

A tko će radit patch? i kad će bit dostupan?

Dam par kuna više i ne živciram se sa rusima..

jokaCRO ingame
16 godina
red_bull kaže...
ZC_Someone kaže...

čuj par kuna više....pa na originu dođe 370kn, pa za tu lovu si kupim igru u kutiji rađe

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 17:03 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

čuj par kuna više....pa na originu dođe 370kn, pa za tu lovu si kupim igru u kutiji rađe

Zapravo u kutiji kupiš LE za 350kn, što je 25kn manje nego na Originu. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 17:05 (ZC_Someone).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
red_bull kaže...
ZC_Someone kaže...

U pravu si nije baš "par kuna" ali ja sam inače hebeni živčenjak i ovo bi me možda koštalo nepotrebnih bacanja stvari u zid i čupanja moje rijetke kose.

Izgleda da ću uzet kutiju na kraju ali tko zna  možda samo prek oriđina

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan

Hehehe, na kraju dobro da sam odlučio čekati do zadnjeg tjedna.

Još su sad počele kružiti neke glasine i o mogučoj Steam verziji, zato čekam ja i dalje. Ima još vremena.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i sta sad uzet key sa basehosta ili prek origina dati duplo(skoro) ???

vase misljenje???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam, meni se čini kako ima jaaako puno muljaže u svemu ovome. Neznaš tko pije a tko plaća.

Neki prodaju jednu verziju LE, neki drugu, neki daju ENG i RU verziju key-a, neki samo RU ali s patchom koji prebacuje na ENG....Tko mi garantira da neću imat nikakve probleme nakon što instaliram ENG patch?Tko mi garantira da jednog dana ne otvorim Origin, a ono "Your account has been banned!" zato što sam koristio neki tamo RU key.

Žao mi je što je ovako ispalo na Base Hostu. Mnogo pitanja se sada postavlja...Najviše me muči taj famozni patch, za koji niko nema pojma tko ga je napravio i hoće li kasnije biti s njim kakvih problema.Pošto znamo da će se BF jaaako puno update-tati tko kaže da će taj patch koji prebacuje jezik raditi poslije svakog update-ta? A ja ne mislim učiti ruski jezik kako bi igrao BF3.

Još uvijek promišljam dal povući pare s Base Host-a i uzet kutiju u Algoritmu ili nekoj drugoj HR trgovini i imat solidnu ENG verziju bez i po muke, ili riskirat s nekakvom RU verzijom...Grrrr

0 0 hvala 0
14 godina

Ja ću ipak malo pričekati s otkazivanjem..da vidim kako će se razvijati sitjuješn..

Uvijek ju lahko otkažem,a ni ruski mi nije takav bauk-učio ga u osnovnoj školi i služim se s njim..bumo vidli...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stavio fifa 12 key u kosaricu, idem ono dalje, dalje, i dodjem do kraja i pise "Nema modula za naplatu"?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dmanz kaže...

Stavio fifa 12 key u kosaricu, idem ono dalje, dalje, i dodjem do kraja i pise "Nema modula za naplatu"?

ako si htio platiti s paypal-om trenutaćno ne možeš jer lik ima  problema s njime.

Mene isto zanima kako će taj patch raditi i tko ga toćno izrađuje.

BF3:crna_bandera
17 godina
ZC_Someone kaže...

350? Bliže 250.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
dmanz kaže...

ako si htio platiti s paypal-om trenutaćno ne možeš jer lik ima  problema s njime.

Mene isto zanima kako će taj patch raditi i tko ga toćno izrađuje.

nije me pitalo kako hocu platiti, inace opcom uplatnicom

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina

Već sam rekao, ako uzimate keyeve po niskim cjenama onda nemora biti sve tako bajno. Upravo zbog velikog bussinesa i trgovine su i uvedene restrikcije. Najbolje je uzeti u kutiji/direkt na Originu.

EA je uvjek bio non-user-friendy za razliku od recimo Steama.

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
MarioKnez kaže...

Zašto odustaješ? Padamo zato da bismo mogli ustati.

13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
MarioKnez kaže...

Zašto odustaješ? Padamo zato da bismo mogli ustati.

Bas tako Kupujem od tebe i svaki put mi key dode odma nakon uplate nema se smisla povlaciti radi toga niko nije bez greske!!

a i di cu onda kupovat igre :))

16 godina
odjavljen

sranje to s rusima... mislim da cu i ja povuc pare i ubost na originu... ali pricekat cu jos malo do utorka da vidima ako ima kakvih novosti.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cinco44 kaže...
ZC_Someone kaže...

350? Bliže 250.

Istina, ima po toj cijeni i na game.co.uk. Kod njih dobiš i PWP, za zavi nisam siguran. Al kome se da čekati da ti to dođe doma dok ostali već igraju. Zato sam naveo cijene u HR :)

15 godina
neaktivan
MarioKnez kaže...

nemoj tak, trebam FIFU :D:D

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan

Mario,

Mene i (vjerujem) većinu ovdje sada samo jedna stvar zanima ako možeš odgovoriti. Dali je spomenuti ENG patch "one time only" pa sam miran ili će prestati raditi nakon prvog updejta?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 20:09 (Minoza).
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MarioKnez kaže...

a neznam šta da kažem,samo da nebude kasnio key i patch

neću sad tražit novac natrag ako će bit jednostvano prebacit na engleski,samo pitanje da li će taj patch radit kasnije probleme zbog updejta same igre kao šta kaže Minoza

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
odjavljen
M4X kaže...
MarioKnez kaže...

a neznam šta da kažem,samo da nebude kasnio key i patch

neću sad tražit novac natrag ako će bit jednostvano prebacit na engleski,samo pitanje da li će taj patch radit kasnije probleme zbog updejta same igre kao šta kaže Minoza

kaze da je isto ko i sa COD bo... kakva je tamo bila situacija? sto si morao napravit da dobijes eng jez?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice