Base-Host - pitanja i odgovori

poruka: 1.035
|
čitano: 196.443
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ja se ne brinem... ako bude ruski trazit cu novac nazad, i dodat 100 kn ili kolko negdi drugdi i rjeseno... nisan tip kojem ovisi ocu li igrat prvi ili osmi dan....

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Base-Host - pitanja i odgovori

da sam se razbacivao s parama nebi imao ni 580 ni brdo skupih igrica na steamu.. zasto da  trosim vise ako ne moram? bude li ruski key uzimam bilo gdje drugdje a da je najbrze...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

da sam se razbacivao s parama nebi imao ni 580 ni brdo skupih igrica na steamu.. zasto da  trosim vise ako ne moram? bude li ruski key uzimam bilo gdje drugdje a da je najbrze...

Lako nekima kad mamica kupuje...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina

Ne bit ljubomoran!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
13 godina
neaktivan

Mario javi se da znam da uplatim il ne

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ne bit ljubomoran!

{#}

Ljubomoran? Da pitam vjerojatno bi dobio lovu istog trena. Druga stvar je da me iz poštovanja uopće sram tak nešto žicati... Moji vjerojatno nisu sigurni ni dal sam ikad u životu tak nešto kupio, sigurno ne da doma imam oko 200 originala.

Komp za igranje i same igre smatram luksuzom koje mi nitko ne mora priuštiti, pa ga financiram iz "viška" i onoga što zaradim sam. Nije to ni tako teško, nečija dnevna kutija cigareta je meni jedna igra na Steamu. :)

Osim toga nemam ja ništa protiv da nekome starci kupuju nešto. Ovo gore je moj osobni stav, ništa drugo. Samo komentiram nedostatak spoznaje o pravoj vrijednosti (teško) zasluženog novca.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 17:50 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Evo sam da potvrdim da je covjek 100% korektan i nebu vas zaje*ao.Danas sam trazio povrat novca za bf3 i vratio mi ih je natrag na paypal.Hvala Mario.

3 0 hvala 1
16 godina
moderator
kach kaže...

Evo sam da potvrdim da je covjek 100% korektan i nebu vas zaje*ao.Danas sam trazio povrat novca za bf3 i vratio mi ih je natrag na paypal.Hvala Mario.

Nismo ni rekli da će nas zaje8ati.

Samo želimo da se izjasni koju će verziju igre nabaviti.Rusku ili Englesku,pa da znamo na čemu smo.

I koliko vidim danas je bio online,al ništa.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 13:15 (pirat).
16 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
skank666 kaže...

Lako nekima kad mamica kupuje...

ZC_Someone kaže...
dreammaker kaže...

Ne bit ljubomoran!

{#}

Ljubomoran? Da pitam vjerojatno bi dobio lovu istog trena. Druga stvar je da me iz poštovanja uopće sram tak nešto žicati... Moji vjerojatno nisu sigurni ni dal sam ikad u životu tak nešto kupio, sigurno ne da doma imam oko 200 originala.

Komp za igranje i same igre smatram luksuzom koje mi nitko ne mora priuštiti, pa ga financiram iz "viška" i onoga što zaradim sam. Nije to ni tako teško, nečija dnevna kutija cigareta je meni jedna igra na Steamu. :)

Osim toga nemam ja ništa protiv da nekome starci kupuju nešto. Ovo gore je moj osobni stav, ništa drugo. Samo komentiram nedostatak spoznaje o pravoj vrijednosti (teško) zasluženog novca.

mislis da meni mamica sa mojih 30 godina u guzici kupuje stvari {#} malo pameti nebi skodilo.

boldano, da pitam poslala bi me u hagkhkčghčhhočg... ima nekih koji rade

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 18:19 (skank666).
17 godina
odjavljen

Hoće li biti dostupnih MW3 ključeva prije nego što igra izađe?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
 mislis da meni mamica sa mojih 30 godina u guzici kupuje stvari {#} malo pameti nebi skodilo.

boldano, da pitam poslala bi me u hagkhkčghčhhočg... ima nekih koji rade

Nisam ni ciljao na tebe, samo sam htio nadopuniti kako to rade oni drugi koji od štednje ne "zarade" za 580 :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 18:22 (ZC_Someone).
16 godina
odjavljen

pa mene si citirao....

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

pa mene si citirao....

Pa tvoj post sam htio nadopuniti...

16 godina
odjavljen

aaa. onda ok. nesporazum.. sve oki doki.

13 godina
protjeran
Abomb kaže...

ja se ne brinem... ako bude ruski trazit cu novac nazad, i dodat 100 kn ili kolko negdi drugdi i rjeseno... nisan tip kojem ovisi ocu li igrat prvi ili osmi dan....

Dobro, ali što ako neki od nas nemaju tih dodatnih 100 kuna?

17 godina
NiramX kaže...
Abomb kaže...

Dobro, ali što ako neki od nas nemaju tih dodatnih 100 kuna?

onda naući ruski {#}

BF3:crna_bandera
17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

onda naući ruski {#}

Prema informacijama iz jednog drugog sličnog "dućana" koji je već dobio svoje zalihe verzija je ruska ali svejedno kod instalacije možeš birati hoćeš li koristiti engleski ili ruski jezik. Pa vjerojatno ne bi nitko trebao imati problema oko jezika, ko i s BC2.

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Wolf88 kaže...

onda naući ruski {#}

Prema informacijama iz jednog drugog sličnog "dućana" koji je već dobio svoje zalihe verzija je ruska ali svejedno kod instalacije možeš birati hoćeš li koristiti engleski ili ruski jezik. Pa vjerojatno ne bi nitko trebao imati problema oko jezika, ko i s BC2.

Ovo potvrđuje tvoju tvrdnju : LINK

Ako je tako kao gore na slici, znači ne bi smjelo biti nikakvih problema?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 10:51 (ll2p).
13 godina
neaktivan
ll2p kaže...
ZC_Someone kaže...
Wolf88 kaže...

onda naući ruski {#}

Ovo potvrđuje tvoju tvrdnju : LINK

Ako je tako kao gore na slici, znači ne bi smjelo biti nikakvih problema?

znaci ako je ruski moci cemo stavit eng jezik u instalaciji?

17 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Vjerojatno, ali mislim da ti to nitko ne može garantirati do izlaska.

Kad je Black Ops izlazio isto su keystoreovi postali skrinšotove aktivacije ruskih ključeva, a igra je regionalno zalockana tek dan nakon izlaska.

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Kad je Black Ops izlazio isto su keystoreovi postali skrinšotove aktivacije ruskih ključeva, a igra je regionalno zalockana tek dan nakon izlaska.

Ali na Steamu te kod instalacije ne pita ništa. Na Originu skineš instalacijske datoteke (što je po meni glupo, jedan korak previše i bezveze ti treba dvostruko više prostora na disku) i onda ručno moraš pokrenuti instalaciju. Pa ćeš valjda moći ko i kod klasične instalacije odabrati neke postavke, npr. koji jezik hoćeš.

No slažem se, sve su to još samo nagađanja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 12:01 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Demzi94 kaže...

prije nekih mejsec dana sam pito na live supp. lika oce bit to sranje sa ruskim kao i sa black opsom da se nece moc aktivirat kod nas i on mi je reko da nece toga bit samo sto ce igra bit na ruskom ,sad je nezz vise u sto da vjerujem kad svako prica svoje

16 godina

Čekajmo da vidimo što će Mario reći o svojim keyevima. Isto tako, tko uopće vjeruje EA supportu? ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
Demzi94 kaže...
dekstroza kaže...
Demzi94 kaže...

prije nekih mejsec dana sam pito na live supp. lika oce bit to sranje sa ruskim kao i sa black opsom da se nece moc aktivirat kod nas i on mi je reko da nece toga bit samo sto ce igra bit na ruskom ,sad je nezz vise u sto da vjerujem kad svako prica svoje

Ma bum ja njemu dal ruski ,dosta mi je ovog natezanja. ako se u roku dan dva ne javi otkazujem i kupujem na originu.

jokaCRO ingame
16 godina
moderator
red_bull kaže...

Ma bum ja njemu dal ruski ,dosta mi je ovog natezanja. ako se u roku dan dva ne javi otkazujem i kupujem na originu.

Pa bilo bi korektno od njega da se javi i kaže nam kakvo je stanje s tim ključevima.

Vidim jučer je bio online u 13h,al očito se nije želio izjasniti.

Tako da jedino što se iz toga da zaključiti je to da ni on sam nezna kakve će ključeve nabaviti.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
red_bull kaže...

Pa bilo bi korektno od njega da se javi i kaže nam kakvo je stanje s tim ključevima.

Vidim jučer je bio online u 13h,al očito se nije želio izjasniti.

Tako da jedino što se iz toga da zaključiti je to da ni on sam nezna kakve će ključeve nabaviti.

ili da mu je jednostavnije odgovarat mail po mail na pitanja nego na forumu, gdje odgovori na jedno i dodu jos 3 pitanja jer svi vide da je online...

imas info na njihovoj stranici (njegovoj whateva) i pitaj... a ne tlacit covjeka...

iako se slazem da je trebao odgovorit svima u jednom postu i vise ne odgovarat :D

potpis :D
16 godina
moderator
Hacker-ri kaže...

ili da mu je jednostavnije odgovarat mail po mail na pitanja nego na forumu, gdje odgovori na jedno i dodu jos 3 pitanja jer svi vide da je online...

imas info na njihovoj stranici (njegovoj whateva) i pitaj... a ne tlacit covjeka...

iako se slazem da je trebao odgovorit svima u jednom postu i vise ne odgovarat :D

Ne odgovara na mail.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Upravo ovakve igre i (ne)korektna prodaja istih znače život ili smrt reputaciji malom biznisu poput Base Hosta, tako da

mislim da je čovjek jednostavno jako oprezan i u vidu toga kasni s obrazloženjem.

Mada se i ja trenutno nećkam jer me zasvrbilo kupiti igru a informacija nigdje.

Bring out your dead!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Upravo ovakve igre i (ne)korektna prodaja istih znače život ili smrt reputaciji malom biznisu poput Base Hosta, tako da

mislim da je čovjek jednostavno jako oprezan i u vidu toga kasni s obrazloženjem.

Mada se i ja trenutno nećkam jer me zasvrbilo kupiti igru a informacija nigdje.

onda opstaje iskrenost: ... jos nemam tu informaciju...

meni je to korektno, samo mi ide na k... sta skidam pirata pa kupim cdkey...

zelim da dobijem kod s kojim skinem igricu i bok...

imam dirt3 original, ali djabe kada se ne mogu spojit na dirtnet zbog skidrowa

potpis :D
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

onda opstaje iskrenost: ... jos nemam tu informaciju...

meni je to korektno, samo mi ide na k... sta skidam pirata pa kupim cdkey...

zelim da dobijem kod s kojim skinem igricu i bok...

imam dirt3 original, ali djabe kada se ne mogu spojit na dirtnet zbog skidrowa

Ak je BF3 u pitanju onda cd-key koji dobiš upišeš u origin, aktiviraš i skineš. Nema potrebe za skidanje pirata.

I btw. ak već skidaš s torrenta onda skidaj CLONECD verzije. To su čiste kopije originala, bez ikakvih ilegalnih dodataka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 14:32 (ZC_Someone).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice