Banggood.com

poruka: 997
|
čitano: 377.668
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Banggood.com

Evo ekipa, upravo naručujem Ainol Inovo8 tablet, cijena je i više nego OK, sad ćemo vidjet kolko će trebati vremena da stigne, nadam se da će brzo. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 16:52 (ttino).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Banggood.com
ttino kaže...

Evo ekipa, upravo naručujem Ainol Inovo8 tablet, cijena je i više nego OK, sad ćemo vidjet kolko će trebati vremena da stigne, nadam se da će brzo. :)

Nadam se da si prije kupnje pročitao ovo: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

Što se tiče vremena stizanja... Prije će stići iz Kine u carinu u Hrvatskoj nego od carine tebi doma!  Znači, računaj si 5+ tjedana, u najboljem slučaju oko mjesec dana.

16 godina

Carina se ubrzala sada i čeka se svega 2-4dana. Btw ovo se čini dobar tablet

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan

Ma znam, naručivao sam dosta tableta sa Focalprice-a i uvijek su stizali kroz 2 tjedna, jednom se dogodilo jedino da mi je sve skupa trajalo skoro 2 mjeseca i to baš zbog naše carine.. Bilo bi lijepo kad ovog nebi otvorili, al nije ni strašno platiti PDV za ovakav tablet :)

12 godina
neaktivan
Banggood.com

Da li je itko od banggoodovaca naručivao sa ove stranice http://mybestbuyever.com/en/parts-repair/31633-original-rear-camera-repair-parts-for-cubot-x6.html ??? Treba mi nova kamera za Cubot X6 ali je na banggood-u nemaju na stanju.

josipmatic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Banggood.com

Ima li iko problema s pristizanjem pošiljki?

Ja sam danas pokreno case preko paypala za dvije narudzbe za koje nemam TN. 

Napravio sam grešku jer sam naručio oko kineske nove godine.

0 0 hvala 0
15 godina
Banggood.com

Ekipa... Ima li tko kupon i jeli se još sa kuponom smanjuje za 10$ ako je cijena preko 100$. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Banggood.com

Jeli ovo racun koji se mora poslat carini ako se jave ? "banggood invoice" Ili mora biti neki drugi na kojemu se vidi cijena u kunama ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 3:31 (Killuminati).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Killuminati kaže...

Jeli ovo racun koji se mora poslat carini ako se jave ? Ili mora biti neki drugi na kojemu se vidi cijena u kunama ?

Moze taj. Ja sam njega.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
Banggood.com

Znači nitko nema kupon da mi pošalje na P P.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bodija kaže...

Izgleda da ne.

Ali cuj, tko ima, sigurno puno kupuje od njih pa ga vec je ili ce ga brzo potrositi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
moderator
bodija kaže...

Imam ja koliko god treba :)

Samo daj mail koji još nije registriran na banggood-u na PP i šaljem.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan
Banggood.com

Mobitelu koji sam narucio je pala cijena za 20dolara. Mobitel je poslan ali nije jos ni blizu Hrv. Pa me sad zanima dali ja mogu traziti 20dolara refound ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 3:30 (Killuminati).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Banggood.com

ako mi je neka panika za dolazak paketa jel se isplati platit...expedited shipping service 25.58 dolara...jel netko placao i koliko stvarno brze dode paket ???  Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 18:53 (ninotreskavica).

0 0 hvala 0
13 godina
ninotreskavica kaže...

ako mi je neka panika za dolazak paketa jel se isplati platit...expedited shipping service 25.58 dolara...jel netko placao i koliko stvarno brze dode paket ???  Hvala

Ako je to DHL! 3-5 dana

Bili su problemi na Carini, pa je potrajalo dulje...

2015-04-01 12:02 ZAGREB - CROATIA, Delivered - Signed for by
2015-04-01 10:07 ZAGREB - CROATIA, Forwarded for delivery
2015-03-31 13:35 ZAGREB - CROATIA, Clearance processing complete at ZAGREB - CROATIA
2015-03-30 12:57 ZAGREB - CROATIA, Clearance event
2015-03-30 08:34 ZAGREB - CROATIA, Processed for clearance at ZAGREB - CROATIA
2015-03-30 08:34 ZAGREB - CROATIA, Clearance event
2015-03-30 08:16 ZAGREB - CROATIA, Arrived at Sort Facility ZAGREB - CROATIA
2015-03-30 04:33 BERGAMO - ITALY, Departed Facility in BERGAMO - ITALY
2015-03-30 02:26 BERGAMO - ITALY, Processed at BERGAMO - ITALY
2015-03-30 01:42 BERGAMO - ITALY, Arrived at Sort Facility BERGAMO - ITALY
2015-03-29 22:42 LEIPZIG - GERMANY, Departed Facility in LEIPZIG - GERMANY
2015-03-29 17:46 LEIPZIG - GERMANY, Processed at LEIPZIG - GERMANY
2015-03-29 15:38 LEIPZIG - GERMANY, Arrived at Sort Facility LEIPZIG - GERMANY
2015-03-28 20:35 FRANKFURT - GERMANY, Departed Facility in FRANKFURT - GERMANY
2015-03-28 20:34 FRANKFURT - GERMANY, Transferred through FRANKFURT - GERMANY
2015-03-28 19:21 FRANKFURT - GERMANY, Arrived at Sort Facility FRANKFURT - GERMANY
2015-03-28 08:23 SINGAPORE - SINGAPORE, Departed Facility in SINGAPORE - SINGAPORE
2015-03-28 01:33 SINGAPORE - SINGAPORE, Processed at SINGAPORE - SINGAPORE
2015-03-27 14:47 SINGAPORE - SINGAPORE, Shipment picked up

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 20:01 (CyberDemonVZ).
12 godina
neaktivan

blago tebi,meni se tracking nemice, a poslali 26.3. Sve sto vidim je "edi recived" vec vise od tjedan dana,vec mi frka :S

13 godina
Killuminati kaže...

blago tebi,meni se tracking nemice, a poslali 26.3. Sve sto vidim je "edi recived" vec vise od tjedan dana,vec mi frka :S

Moje je s Gearbesta. Oni su poslali DHL-om. Valjda Banggood koristi neku drugu kurirsku službu :(

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Moje je s Gearbesta. Oni su poslali DHL-om. Valjda Banggood koristi neku drugu kurirsku službu :(

nije problem sto je spora dostava,problem je sto tracking ne pokazuje nista od 27.3. Platio sam 11.3 pa se bojim da ce mi proci onaj rok za case na paypale ako nesto nebude u redu.

16 godina
Killuminati kaže...
CyberDemonVZ kaže...

nije problem sto je spora dostava,problem je sto tracking ne pokazuje nista od 27.3. Platio sam 11.3 pa se bojim da ce mi proci onaj rok za case na paypale ako nesto nebude u redu.

Imas 45 dana rok da otvoriš dispute, a dok je dispute otvoren produzava se vrijeme tak da nema šanse da ostanes bez love ako na vrijeme reagiraš. Ako slučajno stigne nakon šta si otvorio dispute samo odeš da zatvaraš slučaj i sve ok. Ako nije došlo odeš na claim da dobiješ natrag svoje novce. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 23:57 (Patrick_cro).
12 godina
neaktivan

Izgleda da cu morat za tjedan dana ako se nista ne promjeni.

12 godina
neaktivan
Banggood.com

Bok :)

Zanima me ako je tko kupovao XIAOMI POWER BANK ? 

Nesto sam procitao da je nekome vracen paket natrag jer nije imao oznaku CE

Jel to moguce ?

I da ako ima tko kupon viska bilo bi super...

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
dixi777 kaže...

Bok :)

Zanima me ako je tko kupovao XIAOMI POWER BANK ? 

Jel to moguce ?

I da ako ima tko kupon viska bilo bi super...

Kupovalo nas je već nekoliko i nije se nitko žalio.

Ja sam osobno kupio već preko 10 komada (2 sebi, ostalo za frendove) i nikad problema.

A za kupon šalji mail adresu na PP :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
moderator
dixi777 kaže...

Jel to moguce ?

"Nešto - nekome"? Saznaj što točno i kome, jer ovako potencijalno širiš netočne informacije i paniku.

Koliko je meni poznato, sigurnosni certifikati su bitni ako ti misliš stavljati uvezeni proizvod na tržište. Znači, ako prozvod nema CE certifikat, ne smije ga se kod nas prodavati. Međutim, nisam čuo da bi takvi certifikati bili potrebni i kod uvoza robe za osobnu uporabu. Naravno, pravilnici se mogu promijeniti.

Nije inače neobično da se Li-ionske baterije ili uređaji s Li-ionskim baterijama vrate natrag, no razlog tome nije izostanak oznake CE, nego u tome što se takva roba smatra opasnom robom pa mora biti ispravno deklarirana i propisno zapakirana.

13 godina
neaktivan
Banggood.com

Pozdrav može preporuka da li da naručim sa Chuwi Vi8 Dual OS sa GearBest.com ili Banggood.com?

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Naručio sam nešto iz UK skladišta piše shipped, koliko bi točno trebao čekati jer piše najmanje 5 dana, a sada koliko je to istina..

9 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Naručio sam nešto iz UK skladišta piše shipped, koliko bi točno trebao čekati jer piše najmanje 5 dana, a sada koliko je to istina..

oko7-9 dana prema mom iskustvu

brbrbs
9 godina
neaktivan
Banggood.com

Dobar dan svima na forumu !! Novi sam ovdje i molio bih vas za pomoć ! Jučer sam prvi put kupovao preko paypala na banggoodu, znači napravio sam narudžbu za  dva cubot x9 mobitela, sve podatke ispunio i činilo se da je sve prošlo uredu ali nakon nekoliko sati dobio sam poruku od banggooda da nisam bio ulogiran ili registriran na paypal račun da narudžba nije valjana i da bih se trebao prijaviti paypal račun,otkazati preko emaila narudžbu i napraviti novu.  Umjesto da sam prvo otkazao narudžbu , ja sam prvo napravio novu i tek onda išao otkazati prvu i nisam dobio potvrdan odgovor da je narudžba otkazana . Da li je moguće da će mi poslati obje narudžbe iako u prvoj sam imao grešku kod paypala i što da radim ? Unaprijed hvala !!!!!!

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Došao paket nakon 15 dana, sve mi se čini da je UK warehouse kineski s bržom poštarinom bez tracking koda.

15 godina
ericman kaže...

Dobar dan svima na forumu !! Novi sam ovdje i molio bih vas za pomoć ! Jučer sam prvi put kupovao preko paypala na banggoodu, znači napravio sam narudžbu za  dva cubot x9 mobitela, sve podatke ispunio i činilo se da je sve prošlo uredu ali nakon nekoliko sati dobio sam poruku od banggooda da nisam bio ulogiran ili registriran na paypal račun da narudžba nije valjana i da bih se trebao prijaviti paypal račun,otkazati preko emaila narudžbu i napraviti novu.  Umjesto da sam prvo otkazao narudžbu , ja sam prvo napravio novu i tek onda išao otkazati prvu i nisam dobio potvrdan odgovor da je narudžba otkazana . Da li je moguće da će mi poslati obje narudžbe iako u prvoj sam imao grešku kod paypala i što da radim ? Unaprijed hvala !!!!!!

javi se opet banggoodu i objasni im situaciju. 

9 godina
neaktivan

Jesam ali još nisam dobio nikakav odgovor od njih !!!!! Maloprije sam išao na svoj račun na Banggoodu i u My orders sam stisnuo apply refund na zadnju narudžbu budući da na prvoj nije bilo te opcije ! Jeli moguće da sam sad poništio obe narudžbe ? Hvala na odgovoru !!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice