Amazon kupovina

poruka: 5
|
čitano: 3.343
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Amazon kupovina

Naime, vec neko vrijeme trazim neki gaming monitor i na amazonu sam naletil na ovaj: https://www.amazon.com/Dell-Gaming-S2716DGR-LED-Lit-Monitor/dp/B01IOO4SGK/ref=lp_8588814011_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1529957307&sr=1-4&th=1

Dodje 400$, a u RH bi me dosao oko 4000 kn, definitivno je isplativije na amazonu, ali nemam iskustva sa njima uopce.

Za koliko dodje proizvod, sto je sa carinom, cijenom dostave? sto ako dobim pokvareni proizvod? cijenim svaki reply

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: Amazon kupovina
Jednom sa naručio sa eBaya tenisice i platio sam carinu skoro pola cijene obuće... carinu kada su stigle u hrvatsku... ima već godina od tada...
13 godina
Matek27 kaže...

Naime, vec neko vrijeme trazim neki gaming monitor i na amazonu sam naletil na ovaj: https://www.amazon.com/Dell-Gaming-S2716DGR-LED-Lit-Monitor/dp/B01IOO4SGK/ref=lp_8588814011_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1529957307&sr=1-4&th=1

Dodje 400$, a u RH bi me dosao oko 4000 kn, definitivno je isplativije na amazonu, ali nemam iskustva sa njima uopce.

Za koliko dodje proizvod, sto je sa carinom, cijenom dostave? sto ako dobim pokvareni proizvod? cijenim svaki reply

Amazon.com je Amerika.

Na kraju kupovine će ti uračunati i dostavu.

Onda kad paket stigne k nama će na Carinu. Javiti će ti se.

Pa još gore uračunati PDV.

Pa onda, ovisno čime je poslano, pošta ili neka dostava, oni će još uračunati svoje troškove carinjenja.

Pogledaj taj monitor na Amazon co.uk ili de.

EU, nema carinskih troškova. Koliko ti Amazon naplati, to je to.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
9 godina
Matek27 kaže...

na linku što si dao meni piše $388.99 + $253.75 Shipping & Import Fees Deposit to Croatia(poštarina i troškovi uvoza,ne znam jesu li to svi troškovi ili je moguće da još nešto dodatno treba platiti). znači ukupno $642.74 što je po sadašnjem tečaju dolara cca 4050kn. ako hoćeš jeftinije gledaj neki eu web shop koji dostavlja u hr. na brzinu sam provjerio par njih koji su mi pali na pamet i na computeruniverse je cca 3400kn sa dostavom. 

7 godina
neaktivan
Amazon kupovina

Kada sam naručivao((bilo je davno i vremena se mijenjaju, no mislim iskreno (možda i griješim)) na gore.:) a i posto je elektronika u pitanju carina će se rado okoristiti time... narucivajuci tenisice bio je freeshiping ali mi je carina carinila mnogo... također je putovala kutija iz Amerike...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice