AlertPay vs PayPal

poruka: 38
|
čitano: 13.138
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
AlertPay vs PayPal

zanimalo bi me koje su sve razlike između paypal-a i alertpay-a, koje su prednosti za nas iz hrvatske

znam da je paypal već star ali je zato siguran 100% a ovaj alertpay je nov pa neznam kakv je, zanimalo bi me dali je omogućena isplata/uplata za bilo koja od ove dvije "internet banke" kod nas u HR

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: AlertPay vs PayPal

alertpay imaju jako malo web str. tipa, e-bay i slično, puno bolji je paypal

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
AlertPay vs PayPal

PayPal nije moguce aktivirati u Hrvatskoj. Dapace, nije ga moguce korisiti niti u Sloveniji, Njemackoj itd. odnosno moguce je koristiti, ali vadjenje novaca nije moguće za imalo vece iznose. Jedine države koje u potpunosti podrzavaju PayPal su US i UK.

0 0 hvala 0
16 godina
virtualAThome kaže...

PayPal nije moguce aktivirati u Hrvatskoj. Dapace, nije ga moguce korisiti niti u Sloveniji, Njemackoj itd. odnosno moguce je koristiti, ali vadjenje novaca nije moguće za imalo vece iznose. Jedine države koje u potpunosti podrzavaju PayPal su US i UK.

kako misliš ovo vađenje novaca nije moguće za imalo veće iznose... pa koliko možeš dizati u eurupi (ne mislim na UK) koja je granica
i što je s AlertPay-om?
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 19:23 (lovac82).
17 godina

Ja imam acc na PayPalu i placao sam RapidShare preko njega a u Hrvatskoj sam,imam Visa karticu,mozda to ima kakve veze....

16 godina

može se pay pal koristiti i u hrvatskoj ali samo za slanje novca, ili šoping.

16 godina

evo baš danas sam izvršio plaćanje paypalom , i dosta često ga koristim za plaćanja u inozemstvo tako da sve 5 što se njega tiče!

Jedino nekad prilikom plaćanja zaboravim kod za potvrdu plaćanja pa mi zblokiraju da nemoguu plaćat tom karticom više pa moram mailom moljakat kako je došlo do te pogreške, ali mi oni nakon toga ubrzo natraag aktiviraju da mogu i dalje plaćat istom karticom!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina

koji kod? zašto ja to nemam?

16 godina
AlertPay vs PayPal

toooo napokon napokon bux.to mi je isplatio novac na alertpay 85 Bogataš, čekao sam i čekao negdje 10 mjeseci ali se isplatilo i sad vjerujem da nije scam stranica tooooo a samo ne kužim zašto bux.to treba tako dugo da isplati tih 85 dolara pa zar je to tako velik novac, već sam izgubio nadu i pomalo sam dijelio isto mišljenje s ljudima koji govore da je to glupost "da nema kruha bez motike" ali ipak se ispostavilo da to i nije neka poslovica, ali ja sam bio jako uporan i želio sam to provjeriti dali su ti PTC stvarno scam-ovi

mogu se sad samo smijati od sreće i reći yeahhhhh ispatilo se čekanje i nemožete tvrditi da je nešto nekakavo ako se niste uvjerili u to, u životu treba sve probati i imati malo strpljenja a ne samo govoriti glupost glupost

inače da ne odugovlačim i da ne mijenjam temu, ja sam postao ovu temu dok sam imao samo 2$ na alertpay-u pa me zanimalo kako se taj novac šalje u HR, zaradio sam prije tih 2$ s neobux-om već davno i isplata je brza svega tjedan dana negdje mislim i isplačuju i na alertpay i paypal ali nekako ga ne koristim iako govore da je vodeći PTC neobux a ja sam puno uložio truda u ovaj bux.to pa zato ne želim baš koristiti ovaj neobux jer me ubiše više ovi refferali ufff neda mi se sad skupljati refferale i za neobux ali zaradio sam 2$ samo kako bi se uvjerio da stranica nije scam i mogu reći da je puno bolja od bux.to ali nekako bux.to mi je stari frendSmijeh i najvjerojatnije da više neću koristiti bux.to jer stvarno treba jako dugo da isplate novac na alertpay a naj vjerojatnije neću ni neobux koristiti ali ono što želim je da dobijem novac sa alerpay-a u ruk, tj. dobiti tih zarađenih 85$ s bux.to-a i još onih 2$ zaređenih s neobux-om odnosno na računu od alerpay-a imam sad 84 zato što su mi uzeli 1$ za prvu transakciju od 2$ ali od ovih 85$ nisu ništa uzeliNeodlučan, no dobro imam ukupno sad 86 dolara

ne kužim se baš u ovaj paypal i alertpay i zanima me kako da dobijem novac dali oni šalju ček ili što? a neki mi kažu da je paypal bolji za HR i da si nisam trebao slati novac na alertpay nego na paypal i kažu da alertpay ne podržaav HR a drugi tvrde da je svejedno na kojem su novci

sad sam skroz zbunjen i ako je istina ovo što kažu da je paypal bolji dali postoji način da se prebaci novac sa alertay-a na paypal?

a ako je moguće dobiti ček koliko se to čeka onda?

daj molim vas jako mi je bitno ovo, nekima je ovo malo 86 dolara ali meni nije za baciti

oprostite zbog dugog posta....Sramim se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlertPay vs PayPal

...ja   koristim pay pal za rapidshare,i još neke stvari i nikad problema.

Žene su raj za oci,pakao za dusu i cistiliste za novcanik

0 0 hvala 0
16 godina
dejo6 kaže...

ma to ti je onaj kod otraga na kartici zadnje 3 brojke(meni na mastercardu)
16 godina
kostolomac kaže...
dejo6 kaže...

ma to ti je onaj kod otraga na kartici zadnje 3 brojke(meni na mastercardu)
 pay pal me taj kod tražio samo kad sam se registrirao, poslje vise nikad.
16 godina

Mene kod plačanja uvijek traži!

Tebe možda ne traži jer  imaš spremljenog

16 godina
AlertPay vs PayPal

a koju kartticu koristite jel može samo mastercard ili može i visa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kostolomac kaže...

Mene kod plačanja uvijek traži!

Tebe možda ne traži jer  imaš spremljenog

a ne znam. kad kupujem traži me samo email i lozinku od paypala.
može bilo koja kreditna kartica, ne mora biti master card
17 godina

Ja sam se kod njih logirao s Visom i sada samo unosim pass od PayPala,ne pita vise za karticu.

16 godina
neaktivan
AlertPay vs PayPal

može li mi netko objasniti kako se plaća premium account na rapidshare-u.

Znam da se moram registrirati na paypal, što sam i uradio. E sad dali moram

nešto novaca staviti na njega ili mi on  automatski skine sa moje kreditne kartice.

Pokušao sam probati platiti ali mi rapidshare nakon učitavanja kaže da promjenim naćin plaćanja.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stipsa kaže...

može li mi netko objasniti kako se plaća premium account na rapidshare-u.

Znam da se moram registrirati na paypal, što sam i uradio. E sad dali moram

nešto novaca staviti na njega ili mi on  automatski skine sa moje kreditne kartice.

Pokušao sam probati platiti ali mi rapidshare nakon učitavanja kaže da promjenim naćin plaćanja.

Hvala unaprijed

u hrvatskoj nemozes stavljati novac na paypal (odnosno primati), on ti sam optereti karticu dok placas
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
16 godina
neaktivan
AlertPay vs PayPal

Koje uvjete moraš ispunjavati da bi mogao posjedovati MasterCard ili Visu??

...jer samo s njima možeš kupovati/plaćati putem paypal-a.(american express ne računam)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

...jer samo s njima možeš kupovati/plaćati putem paypal-a.(american express ne računam)

pise ti na njihovoj stranici koje kartice ti sve podrzavaju.
znam da za kreditnu moras imati izvor stalnog prihada ilitiga DŽOB dok za VISA karticu npr. ne (student sam, nemam DŽOB a ipak imam VISA electron) samo sto ti onda naplacuju mjesecnu naknadu - totalno bezveze sto oni meni naplacuju da ja drzim novac kod njih LOL
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
16 godina
Jerkenovski kaže...

moraš bit zaposlen.
16 godina
neaktivan

a zašto mi ga onda rapidshare preko paypal-a ne može naplatiti nego mi kaže da moram uzeti noke alternativno plačanje.

A sve sam se uredno registrirao i potvrdio onaj kod kad mi uzme 1,65 radi potvrde autorizacije

17 godina
neaktivan
stipsa kaže...

a zašto mi ga onda rapidshare preko paypal-a ne može naplatiti nego mi kaže da moram uzeti noke alternativno plačanje.

A sve sam se uredno registrirao i potvrdio onaj kod kad mi uzme 1,65 radi potvrde autorizacije

jedino sto mi pada napamet sada je da imas paypal preko žiro racuna ali nemas dovoljno sredstva gore
16 godina
neaktivan

meni prikaže da mi je preko kreditne kartice: nema veze, pokušat ću ponovno, hvala svejedno

16 godina
neaktivan
AlertPay vs PayPal

Zdravo,

Evo još jedne mogućnosti online slanja i primanja novca, sa vlastitom tržnicom.

Koga zanima: Crom Time Bank može probati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
virtualAThome kaže...

kako misliš ovo vađenje novaca nije moguće za imalo veće iznose... pa koliko možeš dizati u eurupi (ne mislim na UK) koja je granica
i što je s AlertPay-om?
Tek sam sad procitao ovaj post, pa odgovaram, nadam se ne prekasno. Dakle, PayPal razdvaja drzave u vise kategorija.

Prva (US i UK) su one u kojima je njihova usluga u potpunosti dostupna. Novac isplacuju na racun banke bez provizije, novac se moze uplacivati, s racunom se mogu placati drugi korisnici PayPala, a dostupna je i usluga paypal pro u kojoj se autorizacija vrsi na web stranicama korisnika, a ne na PayPal stranicama.

Druga grupa su vecina EU drzava (medju njima i Slovenija) u kojima je moguce primati novac i placati, ali se isplata vrsi samo na VISA i Mastercard karticu sto onda banka isplacuje na tekuci ili ziro ili mozete ostaviti novac za placanje na druge PayPal racune. Medjutim, postoji dnevni limit od 100 USD, a i provizija je dosta velika (sa konverzijama dodje i do 5%). To je OK za male siteove, ali nije za ozbiljan posao.

Treca skupina su drzave kao sto je Hrvatska u kojima je moguce otvoriti PayPal racun, ali samo za placanje. Moguce je da vam netko uplati na taj racun sa drugog PayPal racuna, ali taj se novac ne moze podici. S tim se novcem samo moze platiti nesto drugo (eBay npr.).

Naravno, tu je i cetvrta skupina (mislim da je Bosna u toj) gdje nije moguce niti otvoriti racun, cak ni za placanje.
Inace, nakon sto otvorite racun i upisete broj kreditne kartice, PayPal ce vam naplatiti par lipa i kad dobijete izvod iz banke, morate upisati tocan iznos koji su vam naplatili kako bi se autorizirali. PayPal radi i prije, ali ne mozete placati vece iznose, a i nepovjerljivost prema vama je puno veca, pa vam se mogu dogadjati iskopcanja racuna.
16 godina
virtualAThome kaže...

Treca skupina su drzave kao sto je Hrvatska u kojima je moguce otvoriti PayPal racun, ali samo za placanje. Moguce je da vam netko uplati na taj racun sa drugog PayPal racuna, ali taj se novac ne moze podici. S tim se novcem samo moze platiti nesto drugo (eBay npr.).

znači kad dobijem novac moram ga potrošit, ne mogu podići. ajde bar nešto.
16 godina
neaktivan
AlertPay vs PayPal

ja sam kupio stari monitor preko paypal (zaradio na bax.to)

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlertPay vs PayPal

Da li neko slucajno zna, da li moze novac da mi neko uplati na moj PayPal racun ukoliko mi PayPal racun nije vezan za kreditnu karticu....ja sam iz BiH...pa me zanima da li to moze? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oz1708 kaže...

Da li neko slucajno zna, da li moze novac da mi neko uplati na moj PayPal racun ukoliko mi PayPal racun nije vezan za kreditnu karticu....ja sam iz BiH...pa me zanima da li to moze? Hvala

nemoze. BiH kao i HR nije zemlja u kojoj se mogu stavljati novci na paypal racun. preostaje ti jedino da paypal napravis sa kreditnom karticom ili žiro računom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice