zanimalo bi me koje su sve razlike između paypal-a i alertpay-a, koje su prednosti za nas iz hrvatske
znam da je paypal već star ali je zato siguran 100% a ovaj alertpay je nov pa neznam kakv je, zanimalo bi me dali je omogućena isplata/uplata za bilo koja od ove dvije "internet banke" kod nas u HR

, čekao sam i čekao negdje 10 mjeseci ali se isplatilo i sad vjerujem da nije scam stranica tooooo a samo ne kužim zašto bux.to treba tako dugo da isplati tih 85 dolara pa zar je to tako velik novac, već sam izgubio nadu i pomalo sam dijelio isto mišljenje s ljudima koji govore da je to glupost "da nema kruha bez motike" ali ipak se ispostavilo da to i nije neka poslovica, ali ja sam bio jako uporan i želio sam to provjeriti dali su ti PTC stvarno scam-ovi
i najvjerojatnije da više neću koristiti bux.to jer stvarno treba jako dugo da isplate novac na alertpay a naj vjerojatnije neću ni neobux koristiti ali ono što želim je da dobijem novac sa alerpay-a u ruk, tj. dobiti tih zarađenih 85$ s bux.to-a i još onih 2$ zaređenih s neobux-om odnosno na računu od alerpay-a imam sad 84 zato što su mi uzeli 1$ za prvu transakciju od 2$ ali od ovih 85$ nisu ništa uzeli
, no dobro imam ukupno sad 86 dolara