0.facebook.com je besplatan... Moš mislit!

poruka: 67
|
čitano: 55.158
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Mozda sam staromodan,ali ne kontam sta ce ti koji kuhac Facebook na mobu?

Pa zar je on toliko BITAN da cak i na mobu ga moras imati?

Jel nije dosta facea kada dodes kuci sa posla,skole,ljetovanja,nego ga morate koristiti bas tada kada bi trebali

se odmarati od te virtualne pomame!?

Jel nije dosta da ti netko posalje obican SMS i objasni sta treba bez da ga ti moras LAJKATI(mrzim tu rijec)

Ako netko koristi mob za BUG forum,to je ok,jer vjerovatno ne moze kompom na net,pa trazi pomoc,ALI FEJS?

Ma DaBog da kostao i 1000KN,i DaBog da ja dobio isto toliko TD zbog ovoga posta!

...............I DaBog da mi zena postane Monica Belucci!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
43 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Internet neću i ne želim koristiti na mobitelu,preskup je i ne moram biti na njemu  24 sata.Mislim to mi je najveća glupost,pogotovo ići na fb preko mobitela,pa imaš PC,laptom i flat i visi cjeli dan,ako hočeš!Zašto bi nešto plačao,ako to već imam "besplatno" tj plačam flat rate.

U3PM

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: 0.facebook.com je besplatan... Moš mislit!

Koji je to default browser?

Kod mene konkretno je jedan browser - i to Opera mini, mobitel Nokia c-3.

Imam jos neke opcije tipa ''Home'' / ''Nokia.mobi'' / Web services al sve me prije traži da se spojim na net vezu, znaci ne mogu upisat adresu 0.facebook bez da se spojim na net prije (i da mi uzmu pare za to).

Ima netko kakvu ideju?

17 godina
Facebook Zero je besplatan kada je direktan pristup stranici. Opera Mini koristi proxy (Opera Mobile ima direktan pristup) , optimizira stranice za uredaj i salje ih tada Vama na uredaj, uopceno sadrzaj stranice salje se:facebook pa opera server te vas uredaj. Ako nije direktan pristup adresi za 0.facebook.com naplacuje se promet.
17 godina

.greška.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 20:23 (nixass).
17 godina
neaktivan

Kunof, ok. Ali kako ostvariti direktan pristup adresi 0.facebook.com ako imam samo Operu mini za browser?

15 godina
moderator
Rox kaže...

Kunof, ok. Ali kako ostvariti direktan pristup adresi 0.facebook.com ako imam samo Operu mini za browser?

pa imaš sigurno neki defaultni preglednik

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina

ja osobno idem već 2 mjeseca bez kune na računu na tu stranicu i sve pet. kad vam pošalje t-mobile poruku da nemate dovoljno para nemojte kao ovce poslušati nego ju jednostavno ignoriraj i opet odi. i ako idete preko ostalih browsera možda uzima pare, ne znam pošto ja koristim defaultni od moba, tj odem na web preglednik u opcijama za povezivanje i upišem stranicu i tako surfam. meni su poslali sigurno 100njak poruka da nemam dovoljno para pa svejedno surfam. Nadam se da je ovaj post nešto (bar) nekom razjasnio ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

meni su poslali sigurno 100njak poruka da nemam dovoljno para pa svejedno surfam. Nadam se da je ovaj post nešto (bar) nekom razjasnio ;)

he he

je razjasni je da ka nemaš para nemaju ti lopovi kaj ukrast {#}

Sil
16 godina

Ovo me podsjeća na one situacije kad je došao Iphone u hrvata pa je ekipa pohrila po telefone i fino se spajali na net pa im nije bilo jasno od kud toliki račun pa su zvali zaštitu potrošača....

Poanta, ako se ne znaš koristiti, jednostavno nemoj a na kraju, život ti neće propasti niti će ti biti manje kvalitetan ako se odmakneš facebooka bar "on the go"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Večina operatera su legalni lopovi, (T-crap prednjači)

da nemoram, nebih nikad imao posla s njima!

scientia est potentia

0 0 hvala 0
16 godina

Oni su lopovi koliko im ti to dopustiš...Svaka usluga dolazi sa disclaimerom font valjda -2. kad kojeg pročitaš tek vidiš puni opseg ponude, no većinom su ljudi ljeni/neznaju pročitati "sitno" pa se onda žale.

15 godina
moderator
Ivche kaže...

Oni su lopovi koliko im ti to dopustiš...Svaka usluga dolazi sa disclaimerom font valjda -2. kad kojeg pročitaš tek vidiš puni opseg ponude, no većinom su ljudi ljeni/neznaju pročitati "sitno" pa se onda žale.

prije bih rekao da su ne pismeni pa ne znaju pročitat, ali znaš onu staru narodnu: Svaka škola košta pa i ta!

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan

imam xperiu x8, tmobile sam i nece mi otvorit 0.face nikako :S 

zasto??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imam nokiu 5230 i jednom tjedno odem na face preko nje..

idem preko defaultnog browsera na 0.facebook.com i nikad mi nije nista skinulo!

inace sam na pretplati!

http://zippo-friends-croatia.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
robinho1o kaže...

imam xperiu x8, tmobile sam i nece mi otvorit 0.face nikako :S 

zasto??

U zadnje vrime zna zaje*avat ovaj 0.facebook na tmobile.

Za svaki slučaj pogledaj jel pristupaš sa defaultnog browsera te vidi jel točno upisuješ adresu. 0.facebook.com.

Do what you want cause a pirate is free.
14 godina
neaktivan

Ma šta besplatan,mobilni fejsbuk je samo za bogataše,nadoplatiš jedno 1.000 kuna i eto.Bolje mi je preko kompjutera,a ni mobilni internet nije nešto jeftin,ja sam skidao neke pjesme,kad odjednom me izbaci s interneta,a ono živa pustinja,sreća što je to bilo nekih pet kuna na mobitelu ali čovjeće ja sam izgubio 4 razgovora i 1 poruku,bolje da sam za komunikaciju iskoristio tih pet kuna,samo sam ih bacio u vjetar zbog jedne proklete pjesme na mobitelu!

Dino

0 0 hvala 0
15 godina
Dinče kaže...

Ma šta besplatan,mobilni fejsbuk je samo za bogataše,nadoplatiš jedno 1.000 kuna i eto.Bolje mi je preko kompjutera,a ni mobilni internet nije nešto jeftin,ja sam skidao neke pjesme,kad odjednom me izbaci s interneta,a ono živa pustinja,sreća što je to bilo nekih pet kuna na mobitelu ali čovjeće ja sam izgubio 4 razgovora i 1 poruku,bolje da sam za komunikaciju iskoristio tih pet kuna,samo sam ih bacio u vjetar zbog jedne proklete pjesme na mobitelu!

Pa i nije toliko skup mobilni internet, za recimo samo facebook, bug forum i tako to. Npr u bonbonu 20minuta prema svim mrežama, 60 poruka i 300mb prometa dođe sve skupa 50 kuna, za mene je to dovoljno za jedan misec.

Do what you want cause a pirate is free.
17 godina

treba se znat kontrolirat i koristit mob u normalnim dozama.

ak netko nije u stanju, onda mu ga ni ne treba.. a ne se žalit kak kradu ovo-ono..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina

pa ista stvar je i sa mrežama, tebi je loš ovaj onaj meni je taj dobar i šta sad. 

Svakome po potrebi, meni T-mobile odgovara više nego ostali zbog mojih nekih razloga i potreba...Svakom svoje...Operater ko operater, ponuda je ta koja se razlikuje

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Je,besplatan je,meni nije niš skinio,ali sam VIP

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Je,besplatan je,meni nije niš skinio,ali sam VIP

Jel koristiš kakve podatkovne pakete u vipu 15kn/50mb besplatnog prometa(facebook besplatan) i dalje neznam koje još cijene paketa ima 30kn,50kn i tak!

15 godina
neaktivan
Dinče kaže...

A glazbu skidaj s kompa i prebaciš na mob zašt trošit bezveze na mobu novce tak i ja radim!

14 godina

nesmis ic priko opere niti priko ikakvog dodatnog browsera pa nece jest novce...moras ic priko tmobile stranice..bas njihova linka...a ne uc u operu ili neki drugi mobilni browser pa ukucat 0.facebook..............meni je tako bilo na vipu...govorim iz iskustva...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Boky_ZG kaže...

Kad sam čuo za 0.facebook bio sam presretan! Dobio SMS od T-Coma u kojem je pisalo da je to besplatna stranica. I tako ja visim vec neko vrijeme tamo i dodje mi racun i piše nekoliko stotina kuna! What the f*ck? To bi trebalo biti besplatno. Ima li jos netko isti problem??????

Wtf?? sta to nije besplatno

14 godina
neaktivan

Ok ljudi, zar je potrebno sada ponavljati jednu te istu tezu iz posta u post? Baš me zanimalo što se ovo odužilo na dvije stranice, kad vidim ono svi ponavljaju jedno te isto.

Moj savjet ti je da nazoveš ti službu za korisnike i da im očitaš bukvicu.Mada neće ti to ništa pomoći, ali se barem osjećaš zadovoljniji.I još jedna napomena, račun od nekoliko stotina kuna, ne moguće da vam je nabio samo fejsbuk, jer mislim da sama naslovnica sadrži oko 100 kb downloada, što je u tele2 10 lipa ako se ne varam, a u vipu oko 1 ili 2 kune.( za 1 mb su cijene, a vi trošite oko 100 kb pri učitavanju same naslovnice)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda se prilikom otvaranja browsera prvo otvori neka druga stranica, google, msn, yahoo ili t-mobile pa prilikom toga već poždere pare. Na sami 0.facebook.com ne bi se trebao obračunavati nikakav promet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Koristite defaultni browser na vašem mobitelu i besplatno je , meni nije ništa uzelo kad sam i imao na računu a sad imam 5 lipa pa opet mogu surfat koliko želim , naravno bez pregledavanja slika !

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih rekao da je jedna od cescih pogresaka i WWW.0.facebook.com, nema nikakav www, pocinje sa 0.....Sad ja sam uvijek koristio 0.facebook.COM i nikad mi pare nije uzeo...Hr nisam ni znao da ima nit sam ikad koristio...

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stranica 0.facebook.com JE besplatna, osim u nekim slučajevima. Na Operi po defaultu NIJE besplatna jer se ne spajate na tu stranicu, već na opera proxy. A tek Opera proxy se spaja na 0.facebook.com. Znači naplačuje vam se promet prema Opera proxy a ne prema facebooku. Ako isključite proxy, ili koristite preglednik koji NE KORISTI PROXY neće vam se naplatiti promet.

http://www.opera.com/support/kb/view/332/

http://www.Hedonist385.in
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice