Ukraden Origin account

poruka: 3
|
čitano: 1.556
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ukraden Origin account

Evo ovako0 , jednog dana ja upalim kompjuter i autorun mi pokrene origin , no kaže da mi je šifra ili email krvi . Niš ja probam sa Origin ID i šifrom i opet on nekaj sere . Na kraju idem da mi promjeni šifru( milijun posto sam siguran da mi je šifra točna) no budala mi promjeni email na onaj izvoran . Naime ja sam u 6. mjesecu kupio origin account sa osam dobrih igrica , te sam njegov početni mail promjenio na svoj . Sada kada sam kontaktirao osobu od koje sam kupio accountona kaže da joj je došao nekakav mail gdje je mail origina promjenjen na njegov , te kada pokuša kliknuti na njega ne može , te da je ta ista osoba koja je išla mjenjati mail opet promjenila na nekakav john godville . Eto ja sada ne mogu pristupiti računu sa 8 skupih igra . glupi origin i EA nemaju nikakv mail na kojem bi ih mogao reklamirati ili barem prijaviti situaciju . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ukraden Origin account

help.origin.com

tamo pronjuskaj, oni su zaduzeni za to i prilicno sam siguran da se moze rijesiti. trebat ce ti datum rodjenja za account sigurno i bilo bi pozeljno neki proof of purchase tako da to pripremi.

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Ukraden Origin account
REX500 kaže...

glupi origin i EA nemaju nikakv mail na kojem bi ih mogao reklamirati ili barem prijaviti situaciju . 

Steam, recimo, ne dopušta preprodaju accounta (odnosno, to činiš na vlastitu odgovornost), pa pretpostavljam da je tako i s Originom.

Teško da će ti ikako pomoći ako kažeš da si ga kupio od neke treće osobe - probaj ne spomenuti taj podatak pa vidi što će reći.

http://vimeo.com/user2259197/videos
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice