Evo i ja dobio 3,5k :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na jednom od 3 acca je leglo 3.5k Stellara. Još samo da na ova dva legne što prije pa da uzmem taj SquareEnix HumbleBundle (2*3500 Stellara ~ 40$) + ostane i za neke gluposti. sad sam 3500 Stellara uzeo Goat Simualtor i Turbo Dismount na HB Storeu.
zbilja ne vjerujem. mi koji smo nakon ponedjeljka radili account samo dobivamo odgovore kako će nam stellari doći unutar par mjeseci
objašnjenje liste čekanja https://stellartalk.org/topic/1859-waitlist-groups/
tko ima i dat će mu se, tko nema uzet će mu se i ono što ima
jel zna netko jel ova staranica provjerena?
https://bitcc.herokuapp.com/
uzeo bi 100€ i zanima me jel bih s tim mogao kupovati na ebayu,amazonu,steamu?
edit: e da,jel bih mogao povezati tu karticu s paypalom?
stranica je scamm,nasao na redditu..
jel ima koji drugi nacin da si apre neakko rebacim da mogu kupovatii na ebayu,steamu,amazonu?
jel imao tko iskustva sa snapcardom i bitsumom?
Što se tiče stranice: http://www.bit-keys.com/ potvrđujem da je ok, kupio Battlefield: Bad Company 2 upravo, kod dobio na mail za 2 minute. Odlična stvar, ima dosta igara sa Origina, kao i Steama. :)
Evo baš gledam malo njihove forume...
Toliko ljudi whinea kako nisu dobili stellare da je to nevjerojatno.
Doslovce, ljudi nešto daju a ekipa se buni kako im taj dar kasni.
Oh ljudska raso nikad mi nečeš biti jasna...
evo ljudi i meni je doslo tih 3500 na sve racune
ja još čekam na prvih 3500
hej ljudi kupio sam igru sa bitkey poslali su key u obliku slike ali taj key je velik nemoze sve stati
EDIT:napravio sam
meni također sjelo 3500.
Jos mi nije stiglo 3500 na nijedan racun(imam 2),oba registrirana u ponedjeljak,sada je vrijednost stellara malo pala u odnosu na jucer :/
Evo cisto da i ja potvrdim, i meni je sjelo na racun 2x 3500, imam jos 2 profila koja sam registrirao u ponedjeljak kasnije, tako da ce oni tek u bubanj :)
Za sada imam oko 35€ na justcoin, ako sjedne i ostatak bit ce love, a i ovako sam prezadovoljan, mogu kupiti dosta toga
Cijena je počela padati
I ja dobio svojih 3500. Sad samo još da vidim kako sa ovim da dodam pare u steam wallet.
Raja, sad ozbiljno pitanje, poksuavam naci nacin kako da prebecim bitcoine na svoju karticu direktno, vidim po netu ima stranica, marketa i nekih cuda, ali nista ne kontam jer ima nekih zavrzlama.
Ima li neko pouzdan ili isproban nacin kako to da uradim?
Raja, sad ozbiljno pitanje, poksuavam naci nacin kako da prebecim bitcoine na svoju karticu direktno, vidim po netu ima stranica, marketa i nekih cuda, ali nista ne kontam jer ima nekih zavrzlama.
Ima li neko pouzdan ili isproban nacin kako to da uradim?
To i mene zanima, jedino kad bi netko na forumu npr htio kupiti nesto sa humblea ili slicnog ducana koji prima bitcoin pa mu prodas bitcoine a on tebi uplati protuvrijednost na bankovni racun
ja regan prije 5 dana jos mi nis nije stiglo :(
Mislim da je moguće preko Justcoin.com izvršiti uplatu na bankovni račun. Sa stellarima kupiš bitcoin, bitcoine pretvoriš u eure/dolare, ideš na withdraw/bank, uradiš ovo što treba i lagano prebaciš keš na karticu.
Mislim da je moguće preko Justcoin.com izvršiti uplatu na bankovni račun. Sa stellarima kupiš bitcoin, bitcoine pretvoriš u eure/dolare, ideš na withdraw/bank, uradiš ovo što treba i lagano prebaciš keš na karticu.
Odoh slikati dokumente pa cu probati, na coinbase uopste ne mogu dodati karticu jer ne primaju debitne kartice...
Treba ti jedan dokument i jedan račun, po meni najsigurnije vozačka dozvola i račun za struju/vodu. :)
Znam znam, vec sam skenirao licnu i odbili me kazu mutna slika, a nije uopste, tako da mi je malo sumnjivo bilo.
Dali je netko kupovao preko www.cjs-cdkeys.com kakva su iskustva?
Vidim da su cjene dobre pa bih uzeo FIFA 14.
evo objašnjeno što i kako i kada će tko dobiti stellare
evo objašnjeno što i kako i kada će tko dobiti stellare
Ja sam grupa dva tako da se nadam da će tih 3500 stići uskoro.
Evo da javim da sam kupio neku glupost za 1$ preko snapcarda sa ebaya pa cemo vidjet dal ce stici.
ima netko 900 stellara viška? fali mi toliko do 21$, koliko mi treba za wallet card. naravno, u zamjenu nudim kunice u protuvrijednosti (cca. 4-5$), DOTA iteme, pokoji CS: GO skin itd.
ima netko 900 stellara viška? fali mi toliko do 21$, koliko mi treba za wallet card. naravno, u zamjenu nudim kunice u protuvrijednosti (cca. 4-5$), DOTA iteme, pokoji CS: GO skin itd.
Pogledaj si za igre ovdje: http://www.bit-keys.com/
Dosta drugih forumaša i ja smo kupovali odavde i nije bilo problem. Cijene su u razini Steama, a key dolazi u roku 2-3 min.
Pogledaj si za igre ovdje: http://www.bit-keys.com/
Dosta drugih forumaša i ja smo kupovali odavde i nije bilo problem. Cijene su u razini Steama, a key dolazi u roku 2-3 min.
ma ne, htio bi si baš uzeti steam wallet card za steam marketplace. ali hvala na prijedlogu.