Stellar-Justcoin-Coinbase-The Humble Bundle

poruka: 574
|
čitano: 82.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo liste prvih 10 na stelleru, ukupno je kreirano 100 milijardi stellara, čak 97% pripada njihovim osnivačima, velika je vjerojatnost da zapravo neka privatna lica povezana sa njima drže više od 2% a u ovaj manje od 1% spadamo svi mi đabalebaroši i oni koji su investirali u STR

1. 97,539,797,000.999664 STR (97B)

2. 2,000,000,001 STR (2B)

3. 76,311,230.492685 STR (76M)

4. 54,217,725.127013 STR (54M)

5. 42,205,445.231941 STR (42M)

6 .19,272,843.765859 STR (19M)

7. 10,428,807.210988 STR (10M)

8. 9,588,392.263069 STR (9M)

9. 8,561,881.459958 STR (8M)

10. 4,846,079.955805 STR (4M)

btw ovdje možete provjeriti stanje bilo čijeg stellar računa

https://www.stellar.org/viewer/#live

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 17:42 (cola777).

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Stellar-Justcoin-Coinbase-The Humble Bundle

cijene su otišle lagano u pm.. prije se za cca 7k stellara dobivalo oko 21 dolar. sad je nekih 16.3

nadam se da će konačno poslati mojih 3500 prije nego se cijene prepolove

https://stellartalk.org/topic/982-read-me-first-commonly-asked-questions-facebookstellar-receivingscams/

• I have not received my stellars

The reason that some of you may be waiting 1-3 days with no stellar yet is because you are on a waiting list to get approved to receive them. Unlike before, (29th July-1st August) you got 6000 Stellar instantly, however, this led to abuse of the system and many spam accounts. To try and slow down that, the Stellar team will be giving out Stellar slowly throughout the week and the weeks to come. 

pa koji vrag, sad će se već čekati nekoliko tjedana???

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 17:55 (Robocraft22).
15 godina
Robocraft22 kaže...

cijene su otišle lagano u pm.. prije se za cca 7k stellara dobivalo oko 21 dolar. sad je nekih 16.3

nadam se da će konačno poslati mojih 3500 prije nego se cijene prepolove

https://stellartalk.org/topic/982-read-me-first-commonly-asked-questions-facebookstellar-receivingscams/

• I have not received my stellars

The reason that some of you may be waiting 1-3 days with no stellar yet is because you are on a waiting list to get approved to receive them. Unlike before, (29th July-1st August) you got 6000 Stellar instantly, however, this led to abuse of the system and many spam accounts. To try and slow down that, the Stellar team will be giving out Stellar slowly throughout the week and the weeks to come. 

pa koji vrag, sad će se već čekati nekoliko tjedana???

Dobivaš pare besplatno i još ti se žališ {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 18:15 (Nisam Ja,Nisi Ti).
11 godina
protjeran

dobio sam par dolara a onih 3500 nikako ne stiže. pa ima ljudi koji čekaju 5 dana bez dobivanja ičega. eto sad je waiting list pao na 17k a bio je preko 25 kada sam gledao prije nekih 15 minuta. kako oni odlučuju tko prvi dobiva stellars a tko ostaje i dalje u queue? ili je ta statistika ovdje samo za mazanje očiju?

16 godina
neaktivan

Nadam se da je svima jasno o čemu se ovdje radi. Ljudi rade sistem, te kako bi ga popularizirali i ljude upoznali sa njime (oni kažu da im je cilj ljude financijski obrazovati i pojednostavniti pretvorbu virtualnih u konvencionalne valute) dijele svakom čovjeku (jednom čovjeku) tu internu valutu Stellare.

Ako ti je jasna ideja cijelog sistema, ne bi ti trebao biti problem čekati "besplatne" novce, što ovo u biti i je, jer postoje ljudi koji u ovu novu valutu žele i i investirati.Ovako se ponašaš kao tipično internetsko smeće i prigovaraš kako nisi dovoljno brzo dobio svoje novce, koje u biti dobivaš na dar. Ako već i scammaš i pokušavaš zaraditi, barem imaj toliko obzira da ne prigovaraš kako ti se sporo pare slijevaju na račun.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 19:08 (Dojitza).
11 godina
protjeran

gle te "pare" se ne daju nikome. forum je pun ljudi koji čekaju 5+ dana da dobiju 3500 stellars. nitko ne govori kako ih je dobio već svi govore kako ih nisu dobili. a waiting list raste i pada konstantno. kako je to moguće ako svi kažu da nisu ništa dobili? trebalo bi biti barem nekoliko ljudi koji su primili te stellare. ne možeš reći da nešto ne smrdi u tome

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 19:13 (Robocraft22).
15 godina
Robocraft22 kaže...

gle te "pare" se ne daju nikome. forum je pun ljudi koji čekaju 5+ dana da dobiju 3500 stellars. nitko ne govori kako ih je dobio već svi govore kako ih nisu dobili. a waiting list raste i pada konstantno. kako je to moguće ako svi kažu da nisu ništa dobili? trebalo bi biti barem nekoliko ljudi koji su primili te stellare. ne možeš reći da nešto ne smrdi u tome

Eto ja znam dvoje ljudi koji su dobili tih 3500. Autora teme i sebe, prije dva dana, a sad vjerovatno pošto je puno ljudi navalilo pa se čeka duže.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
16 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

Pa čekaj, šta tebi ima smrditi?
Šta ti gubiš ako te Stellare nikad niti ne dobiješ?
Jadan ti, scammali su tebe, scammera!

13 godina
neaktivan

A vi svi koji tu stalno plačete što niste dobili ništa a pootvarali ste desetke lažnih fejsbuk accountova mogli bi se malo i zapitati...tih stellara nema radi vas a ljudi koji su možda probali ovo uzet sa jednim accountom su ostali zakinuti za te stellare radi vas koji ste radi poznate nam balkanske pohlepe navalili sa desecima lažnih accountova...ja sam se prijavio sa svojim i ženinim pravim profilom i dobio sam cca 40$ u bitcoinima...nisam otvarao fejsbuk profile svojim i susjedovim ljubimcima...zato pobogu dosta vajnanja i cmizdrenja...točka

7 1 hvala 0
11 godina
protjeran

nije problem da stellara nema. ima ih. ali podjela se vrši ručno a ne automatski. i problem je što nitko ne dobiva ništa makar se ko fol waiting list stalno smanjuje i povećava jer stellari se navodno dijele svim registriranim accountovima. makar vlasnici tih registriranih accountova ništa ne dobivaju. odite malo na njihov forum i pogledajte koliko ljudi se žali da danima ništa ne dobivaju a ko fol waiting list stalno ide gore pa pada kao da se nešto dijeli. kako se dijeli ako svi kažu da nisu ništa dobili?

13 godina
neaktivan

bit će na kraju ona poznata Jambova: ko je jamio, jamio je

3 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Mahjongg kaže...

bit će na kraju ona poznata Jambova: ko je jamio, jamio je

e upravo to izgleda

15 godina

Di gledate tu waiting listu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

odi na stellar i na dnu pronađi stats

13 godina
neaktivan
Dajte radije neku listu di se mogu bitcoinsi potrositi

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je 6 racuna na samo 1 stiglo 900 Stellara.

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nadam se da ćemo dobiti tih 3500 ovaj tjedan.

0 1 hvala 0
17 godina

Haha čitam postove vamo i smijem se samo, ekipa se toliko napalila na stellare u nadi da će zaradit putem par klikova...šta ste mislili da će vam netko slat stellare u nedogled, a vi ćete pravit lažne fejsbuke i pretvarat stellare u prave pare i kupovat igre ili ne znam ja šta već. Bacili su prvo mamac da se ljudi privuku što im je i uspjelo jer im je u prvom danu skoro server pao, jer čim je nešto džabe ljudi nahrle kao stoka, a sada isti ti kukaju kako nisu još dobili tu virtualnu valutu s kojom su mislili čuda napravit putem lažnih profila. Umjesto da budete zadovoljni što ste išta uspjeli besplatno dobiti sad kukate što nema više, ja sam uspio skupiti za bundle od 15 $ (bez kojekakvih lažnih profila i gluposti) i više nego zadovoljan sam , makar mi ne stigao više niti jedan stellar a ne tih 3500 o kojima se toliko trubi. Morate shvatit da nema kruha bez motike, živili {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 22:22 (lobotomac90).
Moj PC  
8 1 hvala 2
12 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Haha čitam postove vamo i smijem se samo, ekipa se toliko napalila na stellare u nadi da će zaradit putem par klikova...šta ste mislili da će vam netko slat stellare u nedogled, a vi ćete pravit lažne fejsbuke i pretvarat stellare u prave pare i kupovat igre ili ne znam ja šta već. Bacili su prvo mamac da se ljudi privuku što im je i uspjelo jer im je u prvom danu skoro server pao, jer čim je nešto džabe ljudi nahrle kao stoka, a sada isti ti kukaju kako nisu još dobili tu virtualnu valutu s kojom su mislili čuda napravit putem lažnih profila. Umjesto da budete zadovoljni što ste išta uspjeli besplatno dobiti sad kukate što nema više, ja sam uspio skupiti za bundle od 15 $ (bez kojekakvih lažnih profila i gluposti) i više nego zadovoljan sam , makar mi ne stigao više niti jedan stellar a ne tih 3500 o kojima se toliko trubi. Morate shvatit da nema kruha bez motike, živili {#}

Nemoj tako budućim političarima :D Što se tiče tih 3500 ja sam bio dobio na jednome profilu od njih besplatno 6500, a gledao sam i na njihovom forumu da ljudi dobivaju te bodove.. Ja sam sve ukupno skupio oko 70$ potrošio 17$ na onaj glupi cd shop i dobio sam igricu ali već sam nabavio tako da ih opet čekam da mi se jave. I budala ja isto tako prvi put kopirao neku krivu bitcoin adresu i poslao nekome 17$.. A sve ostalo na dispenseru prebacio za tf2 key-eve i nabavio par igrica.. Ne mogu biti sretniji :)

Dodajte me na steam: koken44 :))
16 godina
neaktivan

Ako sam dobro vidio za plačanje im trebaš poslati sken nekog dokumenta?!?!??!?!??!? Čestitam svima koji su poslali, samo mi je žao love koja će se uzet od poreznih obveznika na rješavanje slučaja krađe identiteta.

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?

1 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Ako sam dobro vidio za plačanje im trebaš poslati sken nekog dokumenta?!?!??!?!??!? Čestitam svima koji su poslali, samo mi je žao love koja će se uzet od poreznih obveznika na rješavanje slučaja krađe identiteta.

s čim se ti pucaš?

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
13 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

To sam i ja procitao da su zbog necega skenirali putovnicu. Ne vidim razlog zasto je netko to radio zbog ovakve stranice

12 godina
neaktivan

Evo da javim za ovu stranicu još jednom http://www.cjs-cdkeys.com/ 

Bio sam naručio i platio Farming Simulator 2013: Titanium Edition i bilo je kao da nisam niti platio, ali sam slikao sve.. Kontaktirao ih i nisam dobivao odgovore dobrih 48h i eto danas su mi počeli odgovarati i na kraju sam se dogovorio i uzeo cs go i još su mi ostali farmeri i njih sam uzeo pa ko ih šljivi to im je naplata ( a možda su i svjesni i možda su mi poklonili)..Danas su dodali sve te funkcije koje su nda samo pisale.. tako da bi rekao da je sad 80% siguran shop.. 

Dodajte me na steam: koken44 :))
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 0:14 (koken1000).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

ljudi moji ja neznam jeste li vi ćoravi ili mutavi

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi imal tko da mi pozajmi stellera treba mi da kupim ets2+going east za 7 eura koji vrijedi 30 vratit cu cim sakupim obecajem ja imam 4,70$ nick na steeleru mi je almiric11

Almir
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina

Kupuje li netko od vas bitcoinse? Ja imam 5,97$ u bitcoinsima i htio bih kupiti nesto ali oni ne prihvacaju bitcoin pa ako bi netko htio trade napraviti nek se javi u privatnu poruku

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FiCoO kaže...

Kupuje li netko od vas bitcoinse? Ja imam 5,97$ u bitcoinsima i htio bih kupiti nesto ali oni ne prihvacaju bitcoin pa ako bi netko htio trade napraviti nek se javi u privatnu poruku

Cekaj, ako sam te dobro skontao, ti hoces da kupis bitcoinse bircoinsima?

You better run, you better take cover!
15 godina
Smucek kaže...
FiCoO kaže...

Cekaj, ako sam te dobro skontao, ti hoces da kupis bitcoinse bircoinsima?

Ne, ja hocu prodat bitcoinse, neznam koliko imam, 0.01 valjda a to je oko 5,97$ vrijednosti i za tih 5,97$ bi htio kupiti nesto u jednom ducanu koji ne prima bitcoin nazalost

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
15 godina

Pa obicno imas u bitcoin walletu opciju da bitcoine prebacis u dolare ja mislim, bas je bilo par takvih pitanja ovdje, potrazi na prethodnim stranicama.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
almir7356 kaže...

ljudi imal tko da mi pozajmi stellera treba mi da kupim ets2+going east za 7 eura koji vrijedi 30 vratit cu cim sakupim obecajem ja imam 4,70$ nick na steeleru mi je almiric11

kupuješ za bitcoin ili dolare? sa koje stranice? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice