tražim snow globe #7 dajem #5 :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam: FBI kartu za GO i neke Garry's Mod karte
Tražim: Balkan kartu za GO.
Imam malo cudnu zamolbu ali ako ko moze bio bi neizmjerno zahvalan, ovako imam debitnu karticu na kojoj imam 12kn a nemogu uplatit nista buduci da je vikend. A na stemu sam vidio garys mod za 2eura i portal 2 za 3.74 eura, pa ako bi neko to mogo uzet i giftat ja mu novce uplatim preko paypla pon/uto kad stignem u banku.
Imam:
Snow globe #2
Snow globe #9
Treba mi:
Snow globe #4
Snow globe #6
Snow globe #7
Znači 1/1
Ako ste za razmjenu možete me dodati i poslati zahtjev za trade: http://steamcommunity.com/id/hurki/
Evo opet sam dobio par duplikata Snow Globe Cards-a
Imam #2 i #6
Tražim #3 i #8
:)
Vozdra, i ja mijenjam Snow Glove Cards:
Imam: #1, #6, #10.
Trazim: #3, #7, #8.
Steam: smucek.
EDIT:
imam snow globe #9 a tražim #10
imam viška snow globe #3 i #4 trebam 2, 6, 8 i 10
Steam ID: Dalthor85
Obzirom da kao i ljetos ne skupljam karte, a dobivam ih stalno, evo, kome god treba ijedna od mojih, možemo razmjeniti.
Naravno, pravila su ista kao što sam ih imao i prošli put, Globe za Globe ako imate neki viška, možda nekome drugom zatrebaju
EDIT:
Eh, zaboravio još nešto napomenuti, ako ikome treba neka od ostalih karata koje imam, osobno skupljam samo karte Skyrima pa možemo i to razmijeniti (ali ne i Globe za Skyrim)
Snow Globe Cards:
Imam: #7 - 5 komada; #4 - 1 komad
Tražim: #6 - 4 komada; #1; #2 - 2 komada; #8
Steam: Fisty23
itko ima metro 2033 za trade može i key i gift
Kupih Football Manager 2014 preko nuuvema, zakljucan je na brazilsku regiju, moze se aktivirati na steamu preko vpn-a. S obzirom da mi se neda zafrkavati s tim, prodajem key za 60kn (moze paypal, steam wallet ili tekuci racun), cijenu po kojoj je otprilike i kupljen.
Moze i zamjena za neku ok igru (ne zanimaju me keyevi iz bundleova, imam ih vise manje sve).
Javite se preko PP ako ste zainteresirani.
oce li ko trade iman armu 3 trazin payday 2
imam snow globe #9 i #1 a tražim #10
Pozz!
Evo i ja nudim Snow Globe-ove.
Imam: #4
Tražim: #2
rješeno
Imam #7, Jockey, Witchx2, Demoman, Engineer, Pyro, Heavy x2
Trazim #1 #2 #3 #9
Imam:
Steam acc sa Bioshock Infinite, Metro last light, Metro 2033, Serious sam HD: The second Encounter
uplay acc: Driver San Francisco, From Dust i HAWX 2
Trazim:
Steam acc iste ili priblizne vrijednosti da ima payday 2, ili kao gift + ???
Trazim Snow globe #4 nudim #8 ili #2
steam: PretaHR
Rjeseno
Tražim: #6
Nudim: #1, 3, 4, 5, 10
steam: fluffy_inside
Još #4 i #6, hvala kolegu YuXo
Edit: riješeno, hvala na pomoći
imam Snow globes #4, #8 i #9
zauzvrat tražim Skyrim, Alan Wake ili Dead Island kartice. pm
jel ostalo kome viska snow globe kartica? meni fale 2, #1 i #4 pa ako netko ima viska nek se javi...
Mozes ih jeftino kupit, ja sam kupio par komada na marketu.
Od snowglobe imam #8 viska!
Trebam: #1, #2, #3, #9, #10
Imam razne TF 2 iteme, Preko 150 itema... Dajem za razmjenu za Snowglobe!
Steam: ferritincro
Mozes ih jeftino kupit, ja sam kupio par komada na marketu.
ocito cu morati
problem mi je to sto stalno moras dodati u steam wallet, ne kuzim zasto se nemoze direkt prek kartice kupiti ko i sve ostalo :(
Nemozes nista s marketa kupovat bez walleta i meni je bilo idotski kad sam skuzio. Inace ako ne uspijes skupit mozes prodat sve, evo ja sam sve svoje uspio prodat za 20sec a cijena za svaku je bila 0.12 eura od cega meni ide 0.10.
imam duplikate: snow globe #1, #2, #5, #6,
tražim #3, #4, #7 i #10
Pozdrav, dobio sam Path Of Exile rare item i zanima me dali da prodam sada sto prije ili ce cijena porast kasnije?
Dobio sam neki CS GO Weapon Case, i stavio ga na prodaju za 1.15€ ( Da ja dobivam 1€ ), a kad upišem ime u tražilicu piše mi Starting from : 1.21€ i nema nigdje mog casea.
Jel zna netko zašto i kako da to popravim ? Jer to je relativno jeftino u odnosu na druge cijene a nikako da prodam.
Evo, napokon uspio prodat, izgleda da mi nije učitavalo moju ponudu.