NUDIM: Dota 2 Steam gift
TRAŽIM: Call of Duty Black Ops II (samo 60E na steamu).
Može zamjena i za materijalne stvari (tipa kakav muški duks, ili neka ljepa majica dugih rukava, pošto je sad zima).
Može zamjena i za materijalne stvari (tipa kakav muški duks, ili neka ljepa majica dugih rukava, pošto je sad zima).
Ja ti nudim Battlefield 4 ili Samsung Galaxy s III..
Imam ti ja jedan duks, onak sivi, mal deblji, taman za ovo vrijeme.
Mijenjam Half-Life 2 Gift na steamu
(Includes 4 items:
Half-Life 2: Deathmatch,
Half-Life 2: Lost Coast,
Half-Life Deathmatch: Source,
Half-Life 2: Episode One)
dakle sve 4 igre su zajedno u tom giftu....
Mijenjam za bilo koju igru na steamu,prednost Arma 2,CS:GO,Duke Nukem Forever i Terraria,ali prihvacam i ostale :D
Otkud vama svi ti giftovi?
Ako imaš dota 2 betu dobiješ još 2 bete u steam inventory da podijeliš kolegama pa da igraju s tobom. Ako si mislio na DOTU 2.
Ovo ostalo neznam, valjda kupili ljudi ili možda dobili na nekom siteu kao što je steamgifts.com
igre dobivene na steamgifts.com nesmiješ trejdat dalje nego ih moraš aktivirat na svom accountu inače si
steam key-eve THE LAST REMNANT, SUPREME COMANDER 2, QUANTUM CONUNDRUM I JUST CAUSE sve za STEAM i MAX PAYNE3 CD KEY NO STEAM mijenjam ,
preferiram FPS iskljucivo STEAM key
AKTUALNO
btw. nikako mi neidete u glavu vi koji kupujete igre samo da bi ih trajdeali pa kupite što vam se sviđa ako kupujete pakete onda ono sto vam netreba trejdajte ili poklonite
Dota 2 steam gift key mjenjam za bilo sto samo da nije neko zadnje smece :)
War of the Roses Deluxe Edition mjenjam za nešto divlje :)
Imam:
Trazim:
Ako netko ima dota2 gift ali da pise single na njemu nek me pm-a
Ja sam sve Dote poklonio, teško ćete za njih išta dobiti možda neku indie igru iz onih bundle paketa po 1$ ili još vjerovatnije naletiti na nekog scammera.
ko hoce dotu nek se javi na pm.
oslo
hvala
poz
hvala
poz
Za to imas gumb ''HVALA'' ;)
dajem steam sa dotom 2 za steam sa cs:go
ili za gift
Nisam uspio ništa zamijeniti, stoga ako tko ima kakvu ponudu ovo su igre koje imam za zamjenu:
- Just Cause 2 (steam key)
- Dirt 3 (steam key)
- Dota 2 (steam gift)
- Ravaged (beta key)
- Dwarfs?! (steam key)
- Rage Anarchy Edition PS3 (kutija, medij, nekorišteno)
Zanima me TES IV: Oblivion, TES V: Skyrim, Deus Ex HR, Homefront ili nešto treće.
Još uvijek imam Just Cause 2, Hitman Blood Money i Deus Ex HR Augmented edition za steam. Ajd ponudite nešto.
Eto, više nemam Sniper Elite v2. Umjesto njega u zamjenu ulazi Just Cause 2.
Pozdrav, imam Dirt Showdown steam key za trade. Zainteresirani neka posalju poruku.
bump
Znam da nije Steam, ali imam Alpha Key invitation za Crysis 3 za Origin. Pa bih mjenjao za nesto na Steamu (da nije dota).
Mjenjam iz razloga jer mi je komp preslab!
Ljudovi, ajde da mi ne propadne. Ostao mi još 1 Killing Floor Guess Pass (puna verzija igre ograničena na nekoliko dana korištenja) za Steam pa nek mi se netko javi da mu poklonim. Veličina oko 4,6 GB.
tražim:dota2 webstore gift ili dota 2 single gift
nudim:metro 2033 (key)+dota 2
Nudim Dota 2 gift
Tražim nešto zanimljivo šta neman
Imam
3 x DoTA 2 gifta, koji se mogu dalje giftati.
2 x Airmech gifta
1 Crysis 3 Multiplayer Alfa Test key.
U zamjenu može bilo što, pošto su sve bete (alfa), može u zamjenu i beta pristup nekoj igri koju nisam probao.
Ponude na PP
P.S.
Imam i Team Fortress 2 crates, genuine items, i svašta nešta kaj dijelim ovih dana, pa možemo i tu trampati oko nečeg. Baš neki dan dobio Dawn Of War 2 paket sa svim nastavcima u zamjenu za par Genuine stvari iz TF2.
Ljudovi, ajde da mi ne propadne. Ostao mi još 1 Killing Floor Guess Pass (puna verzija igre ograničena na nekoliko dana korištenja) za Steam pa nek mi se netko javi da mu poklonim. Veličina oko 4,6 GB.
Takoder imam 2 guest passa koji vrijede do 6.11. Pise da igra ima 4.6 ali skine se 2 i pol pa evo da znate :)
Ne trazim nista zauzvrat, dovoljno je zahvaliti se.
BNMV-X2UA-CH2N-YZ7N-ZR32
HP22-RNH7-46GZ-MDE7-TGGY
evo dva keya za crysis
@Trnjan Hvala puno. Uzeo i aktivirao prvi key.
TRAŽIM 2 EERIE ključa za TF2!!!
Ponude u PM.