Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.344.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
9090 kaže...

to sam si i mislio al bolje potvrditi...e sad da vas još nešto priupitam recimo uzmem neku igru koja košta trenutno 5 eura ali nije goty (obična verzija), kad kupim dlc-ove koje ima dal u biblioteki igara postaje goty ili ? ...jer prilično sam siguran da dishonered nisam kupio goty već običnu verziju ...ako je netko išao za tim da mi potvrdi za bilo koju igru?

i ako kupiš GOTY igru u library ti ne piše da je GOTY...prikazana je kao regular edition...dlc-ove tek vidiš kad ideš pod view downlodable content for the game i pod svojim profilom pod games...barem je tako meni sa Borderlands igrom...imam GOTY a nigdje mi ne piše da je već vidim po dlc-ovima koje imam a dok je gift koji sam dobio jasno bio označen da je verzija GOTY...

12 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

ma zadnjih par dana mi se para stalno nešto updejta al neda mi se čitat te logove, vidim samo neke sitne izmjene koje sam primjetio il čitao o njima od nekog drugog a obzirom da prije nisam nešto obraćo pažnju na te stvari sad mi čudno pa ni sam nisam siguran više, recimo za dishonered sam išao klikat i imam sve dlc-ove al nepiše da imam goty a od skoro 100 igara jedino mi za prva 2 batmana piše da doista i jesu goty i mislim da bi steam nešto trebao napravit po tom pitanju da bezveze neklikam igru koju imam u potrazi dal posjedujem sve il one koji me zanimaju dlc - evi...     ...eh da primjetio sam al eto ko nije da sad zna, kad kupiš neku igru koju želiš sama se ukloni sa liste želja što je dosada trebalo ručno raditi

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
9090 kaže...

ma zadnjih par dana mi se para stalno nešto updejta al neda mi se čitat te logove, vidim samo neke sitne izmjene koje sam primjetio il čitao o njima od nekog drugog a obzirom da prije nisam nešto obraćo pažnju na te stvari sad mi čudno pa ni sam nisam siguran više, recimo za dishonered sam išao klikat i imam sve dlc-ove al nepiše da imam goty a od skoro 100 igara jedino mi za prva 2 batmana piše da doista i jesu goty i mislim da bi steam nešto trebao napravit po tom pitanju da bezveze neklikam igru koju imam u potrazi dal posjedujem sve il one koji me zanimaju dlc - evi...     ...eh da primjetio sam al eto ko nije da sad zna, kad kupiš neku igru koju želiš sama se ukloni sa liste želja što je dosada trebalo ručno raditi

Već dugo se uklanjaju same, ali to važi samo ako uzimaš preko steama ili giftove sa drugih stranica.

Ako aktiviraš key,i dalje će biti na wishlisti.

13 godina
neaktivan
9090 kaže...

Sama GOTY izdanja su u neku ruku posebne verzije same igrice i dodatak GOTY u naslovu se dobije jedino ako je u tom izdanju igra kupljena/redeem-ana.

Get laid, get paid, gatorade
14 godina
9090 kaže...

jedino mi za prva 2 batmana piše da doista i jesu goty i mislim da bi steam nešto trebao napravit po tom pitanju da bezveze neklikam igru koju imam u potrazi dal posjedujem sve il one koji me zanimaju dlc - evi...  

Uz Batmane meni i kod Plants vs Zombies piše game of the year. Ali ima dosta igara gdje je neki drugi naziv tipa Special edition, Enhanched edition, ovaj onaj simo tamo edition što je često ista stvar. Također, vjerojatno Steam sam ne dodaje taj GOTY naziv jer nikad nisi siguran da se developer neće odlučiti izbaciti još barem jedan DLC, a i vjerojatno mora postojati mogućnost da baš kupiš paket gdje su igra i svi dlc pa da može imati GOTY u nazivu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
Pa niti u jednoj igri in-game vam neće pisat GOTY.Pod Properties vam pod DLC sekcijom piše za svaku igru koje DLC-ove imate.BORDERLANDS 2 je GOTY pa ne sadrži 5 Headhunter DLC-a.
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
ima dosta igara gdje je neki drugi naziv tipa Special edition, Enhanched edition, ovaj onaj simo tamo edition što je često ista stvar.

ma kompliciraju do zla boga sa raznim imenima, pa ko to više može pratit pogotovo kad imaš tolko igara i kad je rasprodaja pa nisi nikad siguran jel imaš sve il ne, a di su drugi servisi koje koristimo, nekad davno smo kupili igru i to je bilo to al nekog majmuna je zasvrbilo pa su počeli sa naknadnom pameću i rezati gotov proizvod iz igre i prodavat ono što smo trebali dobit od samog početka... za mene osobno dlc je kad se sjete nakon godinu il više dodati nešto na orginal igru, pod tim mislim isključivo vezano za priču neki dodatak, a ne njesra poput obleke, itema, mapa, oružja, boosteva itd. i sve je to dlc :/

12 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
BORDERLANDS 2 je GOTY pa ne sadrži 5 Headhunter DLC-a.

zato sam uzeo običnu verziju jer mi ponuda nije imala smisla

14 godina
9090 kaže...
L3gioNAR00 kaže...

Za dodatna 3€ dobijes barem 25€ dlcova, i tebi smeta sta nemas dodatnih 5 bezveznih dlcova.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
12 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
9090 kaže...
L3gioNAR00 kaže...

Za dodatna 3€ dobijes barem 25€ dlcova, i tebi smeta sta nemas dodatnih 5 bezveznih dlcova.

ne nego jer goty bi trebala imati sve, i nije 3 već 6 i nešto tj. ukupno bez ovog što nema 11+ €

14 godina
9090 kaže...
Zajeb kaže...
9090 kaže...
L3gioNAR00 kaže...

ne nego jer goty bi trebala imati sve, i nije 3 već 6 i nešto tj. ukupno bez ovog što nema 11+ €

Pa tko jos kupuje na Steamu igre ?

Na kinguinu Borderlans 2 6,99€, a GOTY 9,88€. Manje od 3€.

11 godina

Meni isto nisu jasni ljudi koji kupuju igrice preko steama...Gotovo svaki sale na steamu je još uvijek skuplji od keya na stranicama tipa G2A itd. Jel za to bacanje para postoji neki razlog kojeg ne vidim ili???

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 21:00 (Dr.Feel).

1 1 hvala 0
17 godina
Dr.Feel kaže...

Meni isto nisu jasni ljudi koji kupuju igrice preko steama...Gotovo svaki sale na steamu je još uvijek skuplji od keya na stranicama tipa G2A itd. Jel za to bacanje para postoji neki razlog kojeg ne vidim ili???

Jednostavnost, pouzdanost u porijeklo keya, navika, trošenje para iz steam walleta koje su zarađene prodajom predmeta iz ostalih igara....

14 godina
denix kaže...
Dr.Feel kaže...

Jednostavnost, pouzdanost u porijeklo keya, navika, trošenje para iz steam walleta koje su zarađene prodajom predmeta iz ostalih igara....

I ovo je jednostavno, pouzdano, i ovo ti uđe u naviku, tih par € koje imas u walletu ces naveliko nadmasit jeftinijim cijenama. Jedina mana je sta se nemozes ku*cit na activityu da si kupia igre direktno na steamu. Iako se i to rijesi time sta kupujes gift i aktiviras ga.

15 godina
Dr.Feel kaže...

Ja tradeam na steamu, Tropico 5 1,8 €  i jos je gift bio. Na g2a je 5€ key...

Ajmo dalje:

G2A:                     Steam trade:

Payday 2                           18 €                        3,6€

Warhammer 40k Space Marine          6€                         3,6€ (complete collection)

Payday The Hesit                    8,49                      1,2 $

Divinity Original Sin                   25€                        16,2€

Tomb Rider                         6,49€                       3,6€(Goty)

Skyrim: legendary                    20€                        7,2€

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 21:57 (Ghost777).
14 godina
Ghost777 kaže...
Dr.Feel kaže...

Ajmo dalje:

Warhammer 40k Space Marine          6€                         3,6€ (complete collection)

Ko ode govori o trejdanju ?

Govorimo o kupnji.

12 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
Dr.Feel kaže...

Ajmo dalje:

To sa key-evima :P? zanimljivo.. znaci ako zelim nesto sa g2a ti to nabavis, a ja ti dam key-eve- tf2

Dodajte me na steam: koken44 :))
14 godina
Zajeb kaže...

Govorimo o kupnji.

Pa i ovo je ustvari kupnja samo što je valuta TF2 key, a ne euro.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...
Zajeb kaže...

Govorimo o kupnji.

Pa i ovo je ustvari kupnja samo što je valuta TF2 key, a ne euro.

Da, ali kako je krenulo jos malo i ti TF2 kljucevi ce bit ukinuti. Vecu su u Doti 2 ukinili kljuceve, uskoro bi ce i TF2.

Treasure Keys
- Treasure Keys are no longer sold on the Dota 2 store.
- All basic treasures that were previously opened with a Treasure Key have been removed from the game and the Steam Community Market.
- Treasure Keys can now be redeemed for a free unlocked Treasure of your choice. When you use the treasure key a new redemption menu will open. Immortal treasures and some older special event treasures are excluded from this menu, but otherwise the list of treasures is unrestricted. One key can be exchanged for any one treasure. As new treasures are added to the game, they will also be added to this menu.
- All treasure keys will expire and be removed from the game one year from now on July 1st, 2015. Keys must be redeemed by that time.

14 godina

Znači u najgorem slučaju ću još godinu dana moći nabavljati igre za smiješno nisku cijenu od Rusa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zajeb kaže...

Govoite o tome kako najeftinije nabavit igre... Ja inace ne kupujem sa takvih "jeftinih" stranica jer ni jedna od njih nije ovlasteni distributer igara a opet prodjem duplo jeftinije nego mnogi...

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 23:07 (Ghost777).
14 godina

Da

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Opet su tu skrinje koje ces moci prodavati po cijeni od 1,79€. Ista pasta drugo pakovanje, uopce nije bitno kako se zove item ili koja mu je uporaba samo je bitno da se moze prodat na steam marketu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Pa tko jos kupuje na Steamu igre ?

Na kinguinu Borderlans 2 6,99€, a GOTY 9,88€. Manje od 3€.

pa mnogi pa i ja...ma planiram ja uz kinguin, g2a i još neke napravit račun al nikako da se odlučim, no iako me vuče nisam baš siguran kao što sam sa steamom il drugim servisima njemu sličnom ili provjerenom distributeru poput gmg

denix kaže...

e baš to...

...inače nisam nikada kupovao preko ključeva/rusa (istražio i interesirao se jesam ali...) a iako imam želju uvijek naletim/pročitam da je neko prevaren pa se ne usudim al budem se tu oglasio pa uz pomoć nekog kolege sa foruma koji već ima iskustva i ima svog pouzdanog dobavljača možda i uzmem nešto

14 godina
neaktivan
Da li mi možete reći, postoji li mogućnost da steam support potpuno ukloni igru sa steam library? Radi se o igri Dead Island Epidemic koja je open beta i igra je smeće a i dobio sam je džaba.
Be Water My Friend
17 godina
bruslii kaže...
Da li mi možete reći, postoji li mogućnost da steam support potpuno ukloni igru sa steam library? Radi se o igri Dead Island Epidemic koja je open beta i igra je smeće a i dobio sam je džaba.

Možeš je sakrit, pa je nećeš vidjeti na popisu

14 godina
neaktivan
denix kaže...
bruslii kaže...

Možeš je sakrit, pa je nećeš vidjeti na popisu

Da, znam to. Ali kada budem u svim igrama imao achievemente na 100%, ta ce mi igra remetit ukupnu statistiku prikazanu u procentima na profilu i zato bi je volio izbrisati skroz, jer STEAM sam upravo zavolio vecinom zbog achievementa. 

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 2:26 (bruslii).
13 godina
neaktivan

Da, znam to. Ali kada budem u svim igrama imao achievemente na 100%, ta ce mi igra remetit ukupnu statistiku prikazanu u procentima na profilu i zato bi je volio izbrisati skroz, jer STEAM sam upravo zavolio vecinom zbog achievementa. 

Jedino što ti preostaje je napisati email Steam-ovom supportu i nadat se da ce ti oni moci nekako pomoci

Get laid, get paid, gatorade
14 godina
neaktivan

Samo da je achievmeenter obrisati

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 14:33 (bruslii).
14 godina

A sta kazes da probas skupit achivmente u toj igri :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice