Red Orchestra 2 ??

poruka: 7
|
čitano: 4.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Red Orchestra 2 ??

Jučer sam ga kupio ,aktivirao na steamu . Nije mi jasna stvar,zašto na većini servera imaju "bot"-ovi? 

Nađem 10-ak punih servera ,i na večini su botovi,ili je to neki bug,pa se večina zove "Fritz12" ?

Da li je moguće ako vjerovatno imam ruski key,da mi nađe samo ruske servere u server browseru? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Orchestra 2 ??

Nema puno igraca, na nekim su serverima botovi ko i u svim drugim igrama, inace da, tesko je nac server sa malo vise ljudi i prihvatljivim pingom, igra nije nesto previse izreklamirana, a kad vidim ove druge i kakav hype izvode i onda konacan proizvod, mozda i bolje, jos smo sad for free dobili mood toolse {#}

ja nadjem server ili preko favorits-a ili na recent, kad idem na cijeli net zna mi restartat ruter (ono vnugo od thomsona, slican problem ko homefront).

inace...igretina {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Red Orchestra 2 ??
Toni2000 kaže...

Nema puno igraca, na nekim su serverima botovi ko i u svim drugim igrama, inace da, tesko je nac server sa malo vise ljudi i prihvatljivim pingom, igra nije nesto previse izreklamirana, a kad vidim ove druge i kakav hype izvode i onda konacan proizvod, mozda i bolje, jos smo sad for free dobili mood toolse {#}

ja nadjem server ili preko favorits-a ili na recent, kad idem na cijeli net zna mi restartat ruter (ono vnugo od thomsona, slican problem ko homefront).

inace...igretina {#}

Je ,odlična je . Samo što ja nisam navikao na takav tip igre pa ginem ko nenormalan . {#}

Još da nam puste tu Ekspanziju što spremaju....

14 godina
protjeran

kaj znači ima i bez botova ?? kako se namjestiju filteri da mi ne izbacuje servere s tim botovima ? imam ju več dugo al nisam htio igrat jer sam mislio da se igra samo s botovima ..koja glupost..

15 godina
neaktivan
Red Orchestra 2 ??

nema filtera za botove ali mozes vidit nickove playera na serveru (oznacit server pa details neki ili nesto slicno ima) pa ako vidis vise njih s istim imenom i brojem to su botovi

I samnom rade svasta ali bas mi je i zato zanimljiva, vraca me u cod2 vremena kad sam par mjeseci samo sanjao pozitivan k/d ratio, a ne ovi popularni shooteri di prvi put zaigras i budes pri vrhu ljestvice, jako tesko to napravit u ro2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Toni2000 kaže...

nema filtera za botove ali mozes vidit nickove playera na serveru (oznacit server pa details neki ili nesto slicno ima) pa ako vidis vise njih s istim imenom i brojem to su botovi

I samnom rade svasta ali bas mi je i zato zanimljiva, vraca me u cod2 vremena kad sam par mjeseci samo sanjao pozitivan k/d ratio, a ne ovi popularni shooteri di prvi put zaigras i budes pri vrhu ljestvice, jako tesko to napravit u ro2.

Istina ,ja na kraju mape jedva ,al jedva da uspijem par killova napravit. A skoro svaku rundu roknem bar jednog svog.Nekako mi je teško prepoznat u daljini ponekad ,al dobro ne pošize kad svate da je TK ,ponekad je to normalno u RO2 kolko sam skužio.

U RO2 nemoguce bit na pola ljestvice ,skidam kapu onom ko to uspije a da ne igra u rundi sa botovima. Najgore je što je nemoguće vidit neprijatelja ponekad .

15 godina
neaktivan
Red Orchestra 2 ??

sad sam skuzio da su ubacili botove i na serverima na kojima ih prije nije bilo, pa sam nasao ovo http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=72091

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice