Nema šanse da je itko to povezao ladno sam, bez da si je spojlao po netu ili dok stvarno nije kod doktora završio. Ja sam skužio kašljanje početkom misija u S. Dennisu kd one aligatore hvatam i idem onog Broncoa ili kako talijana riješit.
Kasnije, kad sam sretao tu ženu šta se odala kurvarluku i malog uvijek sam mislio da su to žena i dijete od onog šta je zapravo umro i nije dug uspio otplatit.
I to mi je najviše bilo žao kad je arthur onak malom bio beozbiran i to sve samo radi tog duga.
Misije s dugom su super, na početku si kamatar jako, a kasnije te toliko lomi da dolaziš otplaćuješ njima dugove i daješ lovu.
Predivno napisan redemption story.
Sve u svemu, to je čar igre, toliko sitnica je povezano u jednu veliku priču. Super mi je kad pomažeš onoj udovici da uči lovit itd..ili fotografu riktaš kadrove. Točno dođe da malo odmoriš od misija i odradiš nešto onako za gušt.
A najviše sam volio mini kvest kad vukovi izjedu lika pa biraš oćeš medikamente mu dat ili viski. Dam viski kaže treba mi medicina, dam medicinu kaže lik kasno je za to....
onda kasnije sve ih nalijevao viskijem :)