Malo me nervira ovo što igra baš ne objasni u nekim tipovima ili tutorijalima neke sitnice koje mnogo znače.
Prva stvar :
Znači sinoć obavio neke misije, i htio bi zaraditi neke pare nabrzaka, i čujem vlak dolazi iz daljine, rekoh ok ajde save, pa da probamo i opljačkat random vlak solo bez misija jer je navodno zeznuto, kako to sve izgleda i kakav je loot.
Prva greška, skočio na vlak i počeo pizdariju vrlo blizu grada, odmah nadolazi hrpa više lawmena da te izbuše, živi kaos, hint rokajte vlakove izvan grada najbolje u tunelu ili na mostu gdje nemože pol grada dojahat da te buše.
Porokam ih sve, preživim tu svoju prvu pljačku vlaka, krenem lootanje, ništa posebno sve neki random loot i potioni, rekoh wtf pa zar sam nabrao 300+ dolara wanted bounty za ovo?
Skužim sefove neke 2 komada, rekoh ajde to je to super, probat cu zdravo razumski izvadit dinamit iz weapon wheela i bacit što bliže sefu pa ako je moguće lootat sef, obit će ga, 2-3 dinamita poslje ništa, rekoh ok, vlakovi su totalna glupost neisplativa, fora za probati i to je to, nema ništa za krasti vrijedno osim ako ne postoje više vrsta vlakova i šta prevoze (ovaj je bio putnički)
Da bi kasnije u nekom random youtube videu vidio random snimku kako se dinamit može zaglaviti odmah kraj vrata sefa i obiti :(
Uglavnom igra to ne objašnjava, niti je davao neki marker za akciju kada sam bio blizu sefa.
Druga stvar koju sam skuzis:
Za konja, kratki whistle = konj dolazi do lokacije
nekoliko uzastopnih kratkih= konj dolazi brze-zavisi od bond levela
Dugi whistle= konj te slijedi okolo kad si na nogama, čisto da znate kad radite hunting da vam konj kvari sneaking ako slijedi.