evo otvorio sam ovu temu kako bi vam mogao barem jednom mjesecno napisat kratku recenziju i dozivljaj igre koju trenutno igram ili sam presao,a i kako bi i vi mogli napravit isto ili jednostavno komentirat na moje recenzije.sto se mene tice,nece sve recenzije biti o novoizaslim igricama sto znaci da mogu recenzirat igru koja je izasla prije mjesec dana,pa slijedeci put igru koja je izasla prije par godina itd.
za recenziju je potrebno odigrat dio igre (neovisno dali je na pc-u,ili konzolama,ali bilo bi uredu da se napomene na kojoj platformi je odigrana)kako bi uvidjeli sve segmente koji vam se svidjaju,koji ne itd...potreban je mali uvod(kakav je tip igre,tko ju je napravio/izdao,datum kad je izasla u europu i bilo bi pozeljno napomenut ako ima prethodnika te opisat mjesto radnje i glavnog lika u par rijeci).
+ link od trailera ili nesto slicno da se moze i to vidjet
poslije tog uvoda krece dio u kojem vi objasnjavate svrhu igre,gameplay (ali bez spoilera), i kako vi gledate na to.uglavnom svoje dozivljaje i mozda komentare kako bi vi popravili/poboljsali ili nesto slicno.budite kreativni
na kraju dolazi zakljucak.napomenut ukratko pluseve i minuse te konacnu ocijenu od 1-5,gdje 1 oznacava ocajno,a 5 odlicno.
pa krenimo
1. stranica:
Singularity
Uncharted Drakes Fortune
Metro 2033
Need For Speed Shift
Operation Flashpoint
Dominions 3
Gran Turismo 5
Pac-man
Harry potter and Deadly Hallows
Dead space 2