Problem s pokretanjem igara

poruka: 6
|
čitano: 1.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Poštovanje,možda nije baš prigodna tema ali je vezana uz igre.Problem je u tome što ne mogu pokrenuti niti jednu igru koju instaliram,sve napravim kak treba i kad hoću pokrenuti,ovisno o igri mi napiše,npr. za fifu:fifaconfig je naišao na problem i more se zatvoriti.Imate možda kakva iskustva s tim,dali mi je kompjutor preslabi ili što?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s pokretanjem igara
Krešo_Š kaže...

Poštovanje,možda nije baš prigodna tema ali je vezana uz igre.Problem je u tome što ne mogu pokrenuti niti jednu igru koju instaliram,sve napravim kak treba i kad hoću pokrenuti,ovisno o igri mi napiše,npr. za fifu:fifaconfig je naišao na problem i more se zatvoriti.Imate možda kakva iskustva s tim,dali mi je kompjutor preslabi ili što?

za početak si mogao navesti komponente... jesi instalirao directx ??

Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
13 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
Krešo_Š kaže...

za početak si mogao navesti komponente... jesi instalirao directx ??

jesam...provjerio sam prije preko jednog programa dali će mi igra raditi na računalu i sve mi na maksimumu za tu igru...

15 godina
neaktivan

vjerujem da igra nije original... piratske verzije trebaš krekat, ali ne smijem ti o tome pričati ovdje na forumu.. o kojoj se igri radi i navedi komponente.?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...

vjerujem da igra nije original... piratske verzije trebaš krekat, ali ne smijem ti o tome pričati ovdje na forumu.. o kojoj se igri radi i navedi komponente.?!

nije...AMD Athlon(TM) XP 2500+1.83 GHz.768 MB RAM-a,GeForce 7600 GS,eto,ništa posebno,radi se o fifi 11

15 godina
neaktivan
Krešo_Š kaže...
ilija2010lukic kaže...

nije...AMD Athlon(TM) XP 2500+1.83 GHz.768 MB RAM-a,GeForce 7600 GS,eto,ništa posebno,radi se o fifi 11

računalo ti je preslabo... ovo su ti sistemski zahtjevi: 

- Procesor: Intel Dual Core

- RAM: 2 GB
- Grafika: NVidia GeForce 8600 GT
- HD prostor: 6.5 GB

jedino što ti računalo zadovoljava je eventualno hard idsk, tako da ni ne pomišljaj na FIFU 11 {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice