- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Company of Heroes: Complete Pack (dakle sva 3) - 75% Off
Sa 45,99 € na 11,49 €.
Miceki ako netko slučajno nije kupio ovu vrhunsku igru eto mu prilike. DA:O za ispod 100 kn ovaj tjedan.
http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/RolePlaying/~r339431/Dragon-Age-Origins/
Miceki ako netko slučajno nije kupio ovu vrhunsku igru eto mu prilike. DA:O za ispod 100 kn ovaj tjedan.
http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/RolePlaying/~r339431/Dragon-Age-Origins/
Jeftinija igra u kutiji nego download...o.O
Evo BFBC2 na game.co.uk je 16 funti, priblizno 20 eura
Evo BFBC2 na game.co.uk je 16 funti, priblizno 20 eura
http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/Shooter/First-Person/~r346521/Battlefield-Bad-Company-2/
Bolje na g2play.net kupiti key za 16 € i downloadati sa EA sitea.
Bolje na g2play.net kupiti key za 16 € i downloadati sa EA sitea.
rađe dodam još ti 30 kn i dobijem kutijicu i sve što ide s njom...
ljudi. trebam vaše mišljenje. jel se isplati dat za total war mega pack 60€?
unutra su uključeni empier, medivel, ekspanzija, rome gold, i rome aleksander.
(znam da je pola toga prastaro ali sam fanatik takvih igara gdje se koriste štitovi i mačevi)
Mafia II na eplati.com za 170kn
ljudi. trebam vaše mišljenje. jel se isplati dat za total war mega pack 60€?
unutra su uključeni empier, medivel, ekspanzija, rome gold, i rome aleksander.
(znam da je pola toga prastaro ali sam fanatik takvih igara gdje se koriste štitovi i mačevi)
A neznam,ja nebi kupio to ,em mi je malo puno novaca em mi nisu svi baš nešto,rađe bi skupljao za novi shogun ,al treba njega dočekat
Max Payne Colection & Supreme Commander Gold Edition svaki 5 funti.
Za ovakve kupovine, treba li se imati kartica???
Izgleda da će na direct2drive-u bit svaki dan u rujnu po 2 igre (ili kompleta) kao ovaj Max Payne i Supreme Commander na akciji.
Za ovakve kupovine, treba li se imati kartica???
Najčešće da.
Pitanjce,ovaj direct2drive,jel to digital product ili shippaju doma komplet cijeli?
Mislim da je samo digitalni download.
Max Payne Colection & Supreme Commander Gold Edition svaki 5 funti.
Samo za UK, USA i Kanadu. Već toliko puta viđeno na DD.
Mafia II na eplati.com za 170kn
Više nije jer su je barabe (Steam ili 2K) regionalno zaključale. Ja sam taman popušio nakon region locka jer je key samo za Češku, Rusiju ili Ukrajinu. Ali tu moram pohvaliti eplati.com jer su mi maksimalno izašli u susret, čak su htjeli naručiti još jedan key o svom trošku. Nisam ih htio zezati pa sam uzeo DAO umjesto Mafie.
Kaže čovjek da pazite na drugim key dućanima jer se još uvijek oglašava kao region free a više nije.
Odlično i besplatno!
decki jedna usluga pls ako vidite ovu Star Wars Republic Commando na popustu javi te mi na pm necu ovih dana puno pratit samo dodem da vidim ima li pm....
Ja bi volia kupit par igrica ovako s neke akcije ali ne mam ni karticu niti znam kako se to radi pa sam u depresiji :(
Split - Didovina - Southern Comfort party... 10 kuna/shot
Split - Didovina - Southern Comfort party... 10 kuna/shot
Što je ovo?
juznjacka negdje u splitu - dobra cijena tj odlicna ponuda za nekog ko voli slatki viski..
World of Goo u Algoritmu.