Pokretanje ms-dos igre

poruka: 7
|
čitano: 2.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pokretanje ms-dos igre

jel zna netko kak se pokrene stara ms dos igra,nabavila sam kyrandia trilogy, odrarala ju i sad neznam kaj s tim svim..jel to treba na cd spržit možda ili.....?? help.....

...baš sam posebna... :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pokretanje ms-dos igre

Možda na disketu. Na CD sigurno ne. Koje file-ove imaš. Ako ima setup.bat to bi mogla biti instalacija. Većinu dos igara je dovoljno raspakirati i kliknut na imeigre.exe

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pokretanje ms-dos igre
ma jooj..nemam ni ulaz za disketu,hahaha.... :( ..a mučit ću se možda kaj uspije...........
...baš sam posebna... :))
16 godina
Pokretanje ms-dos igre

lijepo si skines program dosbox (progooglaj malo) i on bi ti to lijepo trebao otvarati

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokretanje ms-dos igre

ja sam imo problema na win7 sa dos igrama jer bi se boje pomijesale, grafika bi poludila...

rjesenje je vjerovali ili ne: stavit neki background solid color i otvorit screen resolution prozor, i pustit ga otvorenog i uc u igru.

cudno, ali meni su zbog tog boje vratile u normalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pokretanje ms-dos igre

I ja sam htio igrat dos igre ja kada hocu da igram dos igre ja samo udem u comand prompt i i ukucam f: to mi je cd drive stisnem enter i ude u cd pa onda ukucam start setup

HIT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pokretanje ms-dos igre

Posve je nebitno pokreces li ih kroz command prompt ili klikom u exploreru, u oba slucaja se aktivira VDM pomocu kojih se izvrsava. Za pravi DOS moras izaci iz Windowsa i bootati u DOS. Ili emulirati DOS putem DOSboxa.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice