Naime,riječ je o PC 1..Prije sam igrao Mafiu 2 na rezi 1920x1024,medium,antialisingx4 i radilo je sasvim fino,u benchu 35FPS-a average.Tjedan dana kasnije u trza maltene da nije igrivo.Isto je i s Metro LL koji igram na high na 1920x1024 i high,sve je fino radilo kad odjednom trza...Poludiio sam,pomozite?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- Probaj negdje posudit "pošteno" napajanje, pa probaj onda.
- Optereti PC s nekim programom i pogledaj temperature s HW monitor.
- ps. ja ne znam jel tebi dosadno, pa samo trollaš bezveze (možda se samo učiš) ili si umislio da imaš problema ili stvarno imaš problema.
Netrolam nego zbilja imam prave probleme.Idle CPU je 28,GPU 31;Nakon 2h igranja Metro LL CPU MAX je 39,a GPU 86.
NApajanje je i više nego dovoljno za moju konfu.Disk je 100% ispravan,RAM Takodeđ.Ajde molim vas zbilja!
strm je glavni troll bug-a
Nisam,ajde sad zbilja trebam pomoć.
Ajd ne kakite,nego pomozite covjeku.
ON TOPIC-Probaj testirat komp od virusa.Mozda ti se kakvo djubre zavuklo.
lažeš,melita
provjeri temperature s Speccy-em usred igranja,testiraj hdd s hd tune i sentinelom,napravi memtest
Isto je i s Metro LL koji igram na high na 1920x1024 i high,sve je fino radilo kad odjednom trza
MSI HD7750 na 1920x1024 high?!
Jel ti nazivas ispod 25 fps "fino"?
Kolko ja znam 7770 jedva ide na 30fps,a kak bi isla 7750.
Isto je i s Metro LL koji igram na high na 1920x1024 i high,sve je fino radilo kad odjednom trza
MSI HD7750 na 1920x1024 high?!
Jel ti nazivas ispod 25 fps "fino"?
Kolko ja znam 7770 jedva ide na 30fps,a kak bi isla 7750.
Imam cca 30-40 FPS-a,a sad odjedonm jedva navucenih 14,HDD i RAM su 100% zdravi.U cemu bi problem mogao biti? Maloprije sam GTA:SA Probao i imam 23FPS-a
promijeni termalnu na gpu
- Skidati bočnu stranicu i onda misliti da ćeš tako poboljšat hlađenje je glupost žešća.
- Očisti prašinu, ako je ima i vrati tu stranicu na mjesto.
promijeni termalnu na gpu
A Grafa ima samo jedan mj?
onda samo očisti čitav pc i ispuši sve dijelove...i da,vrati tu bočnu stranicu,jer bez nje upada još više prašine
- Skidati bočnu stranicu i onda misliti da ćeš tako poboljšat hlađenje je glupost žešća.
- Očisti prašinu, ako je ima i vrati tu stranicu na mjesto.
Nije to,nego je bočna stranica R.I.P.Komp je čist k'o suza,nekidan očiščen.
provjeri stabilnost hladnjaka
provjeri stabilnost hladnjaka
Čvrst je.Šta ste minapali voljenu mi grafu,samo se malkoc više grije...U picikato stanju je.
Trolaš!
Svaki dan imaš problema. Tu si napisao da si clockao grafu.
http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/msi-h61m-p20-g3-bios-neradi/196828.aspx