Najgore igrice?

poruka: 409
|
čitano: 81.339
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Igra "DRIVER" mi je najgora, stvarno bezveze :S

Music4ever
Moj PC  
0 13 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Samo da napomenem da ste jadni vi koji dajete thumb down samo zato što se vama ta igrica sviđa.Pitao sam ljude za njihovo OSOBNO mišljenje.

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'

8 14 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Većinom su mi Rockstar igre živo sranje,nevolim jednostavno takve igre,dok max payne 1 i 2 mogu proći {#}

Dino
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 17:46 (Dinče).

0 11 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Najgore igrice?
AlienWare1 kaže...
Weky kaže...
xnight_hunterx kaže...

civilizacija mrzim igre na poteze

nisu ni zanimljive ni opustajuce

Jednostavno neke igre nisu za tip osoba koji nemaju IQ veci od 18.

Ili mozak uopće.

moram ovo komentirati jer sam se nasmijao do suza :))) 

slazem se sa komentarima. 

civilizacija je mozda cak i najbolja igrica koju sam ikad igrao. treba dosta da skontas, ali eto... CISTI UZITAK.

nisam citao sve postove, ali eto :)

15 godina
Re: Najgore igrice?
retardinjo25 kaže...

Samo da napomenem da ste jadni vi koji dajete thumb down samo zato što se vama ta igrica sviđa.Pitao sam ljude za njihovo OSOBNO mišljenje.

Pa tako je i TD stvar osobnog mišljenja. Ne kužim u čemu je problem?

btw, još nisam igrao ni jednu igru koju bi mogao svrstati u ovu skupinu

It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 17:53 (The Unforgiven).
16 godina
@Dince MP je napravio Remedy, a ne R* koliko ja znam.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
14 godina
neaktivan
Najgore igrice?

call of duty black ops

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 18:00 (bobo-123).

5 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
@Dince MP je napravio Remedy, a ne R* koliko ja znam.

a neznam,vidio sam navodno da je i R* napravio,no nemam pojma.

Dino
14 godina
Najgore igrice?

samo cu rec,,odlicna muzika igrivost i grafika black ops samo su me izivcirali sa onim bugovima da nekome radi na nuli od kompa a nekome kome bi tribala radit ne radi :(((( moje zamjerke radi bugova!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
meni je do sad najgore iskustvo u igrama pružao carJacker... jaoooo bugova ima ko u priči...
svjetla su kvadratasta, kuće na koso... jaoo
.-~-. rođen stoljeće prekasno .-~-.
17 godina
Najgore igrice?

Ima ih jako puno izdvojiti cu neke:

Sve FIFA-e od FIFE 2000 pa na dalje;

Sve utrke koje su izasle od 1997 godine do danas osim Ignitiona, Rally Championshipa i Star Wars Racera ponajprije radi ne mastovitosti koja se ulaze u trke i/ili potrebe da imam volane, pedale i ne znam ni ja sto da bi normalno moga igrati je.enu utrku;

Posebno bi izdvojio Neverwinter Nights 1 i 2 to je za mene nevidena katastrofa u polju rpg igara i dan danas ja mislim da nije izasla niti jedna igra koja je imala priblizno tako retardiranu pricu za podlogu rpg igre, ako mi jos koja padne na pamet definitivno cu je pridodati popisu...

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Sve utrke koje su izasle od 1997 godine do danas osim Ignitiona, Rally Championshipa i Star Wars Racera ponajprije radi ne mastovitosti koja se ulaze u trke i/ili potrebe da imam volane, pedale i ne znam ni ja sto da bi normalno moga igrati je.enu utrku;

Posebno bi izdvojio Neverwinter Nights 1 i 2 to je za mene nevidena katastrofa u polju rpg igara i dan danas ja mislim da nije izasla niti jedna igra koja je imala priblizno tako retardiranu pricu za podlogu rpg igre, ako mi jos koja padne na pamet definitivno cu je pridodati popisu...

eeeeeeeeeeeeeeee stani malooooooo!!!

Sve ostalo možeš vrijeđati (sve igre poslije 97 do danas) ali max payne i unreal tournament nemožeš reći,zapravo možeš ali nesmiješ!!!

Dino
15 godina
Dinče kaže...
Sint1 kaže...

Sve ostalo možeš vrijeđati (sve igre poslije 97 do danas) ali max payne i unreal tournament nemožeš reći,zapravo možeš ali nesmiješ!!!

Ne sjecam se bas da se UT i Max Payne ubrajaju u utrke :D a i nije ih nigdje spomenuo :D

You better run, you better take cover!
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Call of Duty: Black Ops.

Optima Telekom 2.048/256 kbps - Bnet Total Tv 2x

1 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Far Cry 2, Dragon Age 2

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Smucek kaže...
Dinče kaže...
Sint1 kaže...

Ne sjecam se bas da se UT i Max Payne ubrajaju u utrke :D a i nije ih nigdje spomenuo :D

Kako se neubrajaju,pa to i jesu utrke s vremenom!!!!!

Dino
16 godina
Almin94 kaže...

Igra "DRIVER" mi je najgora, stvarno bezveze :S

Mislis na driver jedinicu ili DRIV3ER aka driver 3?

Ako mislis na trojku, onda se slazem s tobom (nije najgora, al je losa)

Meni su najgore godfather 1 i 2, ne zbog price, radnje i povezanosti s filmom, vec zbog toga sto je gameplay los, glupe kontrole i kretanje lika, glupa fizika kod auta itd........ to je kao konkurent Mafiji 1, hah samo se nasmijem na to

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 20:27 (lovac82).
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

AC franžisa i RTS-ovi općenito.

malada
Moj PC  
0 14 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Men je najgora igrica tam neš kad moraš slagat neš tamo i onda se pojavi i moraš pucat potome stvarno nerazumijem i onda moraš otvorit i plivat da bi došo do mitraljeza a najgori je kraj kad moraš tam nekak ono upucat onog rusa neču više nikad igrat puj puj!

Dino

1 5 hvala 0
15 godina
protjeran
vombat kaže...

Call of Duty: Black Ops.

Vidila žaba da konj kuje nogu pa ide i ona {#}

{#}

MasterOdisasteR
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

GUys wanna hear a joke..............Black ops....................{#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dinče kaže...

Men je najgora igrica tam neš kad moraš slagat neš tamo i onda se pojavi i moraš pucat potome stvarno nerazumijem i onda moraš otvorit i plivat da bi došo do mitraljeza a najgori je kraj kad moraš tam nekak ono upucat onog rusa neču više nikad igrat puj puj!

WTF?

Da se vratim na temu... 

...najgora mi je igra definitivno Soldner: Secret wars.

15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Amnesia: The Dark Descent

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
retardinjo25 kaže...

Meni su svi need for speed-ovi od carbona sranje {#}

S ili bez?

Inteligencija nije znanje,već mašta
16 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Ti nas zahebaješ s ovim postom ili si ozbiljan, najozbiljnije te pitam.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
Sint1 kaže...

FIFA 2007 jedna od najboljih igara (nogometnih) koje sam igrao {#}

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
15 godina
Najgore igrice?

moram priznat jednu stvar, call of duty mi je nekad bio dobra igra ali su mi  ga zgadili đikani neškolovani neandertalni , oni koji su za daleko naprednije igre kao bad company 2 i crysis 2 multi samo "čuli" ,ali ne cod2 najbolja igra ikad , ma smeće neandertalno idi se ubij , a jos ga je treyarch sad zasra_o tako da mi se zgadila igra. tužno je da na xfire listi najigranijih igara 3 mjesto drzi cod4 a 4. cod2 , to je za plakat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 21:53 (athlon64).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Najgore igrice?

sigurno jedna od najgorih u zadnje vrijeme Test drive unlimited 2!

srco
Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
Najgore igrice?

I sve RPG igre!

srco
Moj PC  
1 18 hvala 0
15 godina
RE: Najgore igrice?
Weky kaže...

Jednostavno neke igre nisu za tip osoba koji nemaju IQ veci od 18.

^ Sve je rečeno već...

It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 22:11 (The Unforgiven).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice