Najgore igrice?

poruka: 409
|
čitano: 81.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

test drive - ovaj zadnji... očekival čuda, a dobio mućak.. :(

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Red alert 3

Fifa 2009,2010

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Najgore igrice?

Da dodam još par:

-NFS Undercover

- Alien vs Predator 2010

-S.W.A.T 4

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
RE: Najgore igrice?
harokiller kaže...

Red alert 3

Fifa 2009,2010

fifa je losa jedino na kompu ali ne i na konzolama,

a red alert 3 sigurno nije tolko los kad pogledas c&c 4

16 godina
neaktivan
nixass kaže...

NFS serijal poslije underground-a

Ok, razumijem te, i meni je sve užas ali poslije most wanteda....

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
Najgore igrice?

crysis 2

Moj PC  
0 15 hvala 0
15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

crysis 2

Nostradamus?

17 godina
neaktivan
Najgore igrice?

NFS Shift ili bolje rečeno SHIT, goreg NFS-a nikad nisam igra...

IRebic
Moj PC  
4 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crank1d kaže...
john_ryder kaže...

crysis 2

Nostradamus?

Marty McFly?

16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

crysis 2

Igra još nije ni izašla, seriously, WTF?!

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
IRebic kaže...

NFS Shift ili bolje rečeno SHIT, goreg NFS-a nikad nisam igra...

Onda si sigurno preskočio Pro Street i Undercover.

...something diabolic
15 godina
Najgore igrice?

daj ljudi prcam vas Namigiva

Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina
john_ryder kaže...

daj ljudi prcam vas Namigiva

nemoj da nas prcašOsmijeh

ontopic: teško se je sjetit najgorih igara jer svaku takvu sam expresno izbrisao i još brže zaboravio.

Don't pray in my school, and I won't think in your church
16 godina
Najgore igrice?

@BlooD

Da nešto razjasnimo, ja sam probao WoW na 5min, više ga nikada nisam otvorio / igrao, ali samo polako ............... a tko kaže da ja nikada nisam igrao RPG / MMORPG igre i da ne znam igrati WoW msm :S?

HAAAAAAAA????????

U početku mi se nije svidio WoW pa ga zato nisam ni igrao više (jednostavno rečeno, atmosfera mi se nije svidjela, prvi dojam..... kako god), ali znam ljude koji ga često igraju, još nešto........ niti u jednom trenutku nisam popljuvao tu igru, neću reći da ne valja jer znam da ima puno WoW igrača, a to opet može značiti da je igra jako dobra ili suprotno, nemaju svi isti ukus, TO TREBAŠ DA SHVATIŠ........... kako god okreneš ima i drugih RPG / MMORPG igara koje mi se sviđaju i pogađaj jednom.................. IGRAM IH, to što si govorio za IQ......... TU SI FAILAO I TO DEBELO

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 18:23 (lovac82).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?
Meni je najveci fail
Command and Conquer 4
A evo neke jos koje m ise nisu dopale:
Sniper Ghost Warrior
Pes-ovi na kompu.
[IMG]http://i47.tinypic.com/2l8xnh5.png[/IMG]

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Najgore igrice? Nemogu ih se sjetit kako se zovu jer su toliko loše da im i naslov nisam  zapamtio..

FAIL

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

@BlooD

Da nešto razjasnimo, ja sam probao WoW na 5min, više ga nikada nisam otvorio / igrao, ali samo polako ............... a tko kaže da ja nikada nisam igrao RPG / MMORPG igre i da ne znam igrati WoW msm :S?

Za 5 minuta, pa čak i da je dva-tri puta više ne možeš steći apsolutno nikakav relevantan dojam. Tako da tvoji argumenti o WOW-u kao najgoroj igri ne stoje.

BlooD kaže...

- osoba ima mentalne probleme (sto je slucaj sa ovim 'gamerima', uglavnom ljudima koji su citav zivot igrali NFS, pucacine, arkade ili simulacije pa nemaju dovoljan IQ da igraju igru kao sto je Warcraft, nego je po*seru odmah na pocetku i kad ih pitas za razlog samo odbruse: 'to je MOJE misljenje !'.

*ebem ti ja takvo misljenje...odi igraj NFS, ovi sa mozgom ce Warcraft...

IQ potreban da igraš WOW je otprilike jednak onom kad muzeš kravu.

Vidiš kako sam pretjerao? E pa toliko si pretjerao i ti.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan
BlooD kaže..

- osoba ima mentalne probleme (sto je slucaj sa ovim 'gamerima', uglavnom ljudima koji su citav zivot igrali NFS, pucacine, arkade ili simulacije pa nemaju dovoljan IQ da igraju igru kao sto je Warcraft, nego je po*seru odmah na pocetku i kad ih pitas za razlog samo odbruse: 'to je MOJE misljenje !'.

To što si ti dobio WoW pa se zaigrao i uživio u igru, vjeruj mi, nije naš problem, tvoj je i nemoj pljuvati po igrama koje si prije obožavao...

Vjeruj mi, igrajući WoW, sve više i više ti IQ opada... Dude, WTF, pwn that ass, NUKE HIM, n00b, fag, why u st4nd th3r3 fag...

16 godina
protjeran
Najgore igrice?

Wow Wow.Propadas u skoli,poglupljavas.Evo on je zivi primjer obicnog ovisnika koji slini nad monitorom

CAPETAN PRICE

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

Wow Wow.Propadas u skoli,poglupljavas.Evo on je zivi primjer obicnog ovisnika koji slini nad monitorom

Čista istina, ali maloljetnici su u puno boljem stanju nego punoljetni, tu su roditelji da im ukinu pretplatu, pa nek mali igra sa 15 igrača...

16 godina
BannedOnThisForum kaže...
BlooD kaže..

To što si ti dobio WoW pa se zaigrao i uživio u igru, vjeruj mi, nije naš problem, tvoj je i nemoj pljuvati po igrama koje si prije obožavao...

Vjeruj mi, igrajući WoW, sve više i više ti IQ opada... Dude, WTF, pwn that ass, NUKE HIM, n00b, fag, why u st4nd th3r3 fag...

nisam gamer, ali mislim da postoji i Warcraft i World of Warcraft

Apple rulz!!!
16 godina
neaktivan
power_user kaže...

nisam gamer, ali mislim da postoji i Warcraft i World of Warcraft

Ja govorim o WoW...

Igram Warcraft 3, igrao WoW (privatni serveri) i wow mi je gori.

15 godina
neaktivan
skykadelic kaže...

Meni Far Cry 2, grafika odlična nemam zamjerki, al prica je uzasno glupa...

Meni se priča u FC2 sviđala, djelovala je realno, samo što je storytelling trebao po meni biti puno dinamičniji.

Osobno mi je najgluplji Crysis, loša priča, tipični likovi, propaganda, prenapuhani hardverski zahtjevi, etc. etc.

Slijedi Dragon Age Origins, proveo sam 70 sati u toj igri TRAŽEĆI nešto zanimljivo, nisam uspio. Uglavnom, loš interface, glup leveling system, dosadna borba, tipična priča, pokušaj od strane producenata da stvore iluziju da zaista nešto odlučujem.

15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

@BlooD

HAAAAAAAA????????

U početku mi se nije svidio WoW pa ga zato nisam ni igrao više (jednostavno rečeno, atmosfera mi se nije svidjela, prvi dojam..... kako god), ali znam ljude koji ga često igraju, još nešto........ niti u jednom trenutku nisam popljuvao tu igru, neću reći da ne valja jer znam da ima puno WoW igrača, a to opet može značiti da je igra jako dobra ili suprotno, nemaju svi isti ukus, TO TREBAŠ DA SHVATIŠ........... kako god okreneš ima i drugih RPG / MMORPG igara koje mi se sviđaju i pogađaj jednom.................. IGRAM IH, to što si govorio za IQ......... TU SI FAILAO I TO DEBELO

Koji ba WoW ??? hahahha ko je pricao o WoW-u ??!?!?!!

ja ti govorim za Warcraft III TFT ili RoC koji hoces..kakav WoW covjece, idi nauci razliku izmedju te dvije igre...WoW mi se nikad nije svidjao, ja ti govorim za RTS/RPG igru Warcraft III, WoW je MMORPG. Warcraft je izisao prije 8 godina covjece i igra se jos igra, to ti dovoljno govori o kvalitetu igre.

;)

@BannedOnThisForum

I za tebe vrijedi ovo gore...

ovaj sto mi je reko za IQ nesto...oko krava muze i to...jesi igrao DoTu ? Warcraft ? ako jesi onda znas da trebas mozak za to :) za WoW ne bas...

dobro izvinjam se, sad sam se malo razbaco ali neki me flamaju bez argumenata :) nadji mi RTS koji je...ma ne nadji mi igru koja je igranija od Warcrafta ili WoW-a i ja necu vise nikad uci na ovaj forum...lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 23:20 (BlooD).
16 godina
Najgore igrice?
moguce je da se varam ali cod i kanter su igraniji od wowa na podrućju europe
Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Mozda po broju igraca (iako cisto sumnjam), ali ne po vremenu provedenom u igri. Racunaj da prosjecan cod/cs igrac dnevno igra sat vremena, a wow igrac 3+ sata

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 23:44 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Mozda po broju igraca (iako cisto sumnjam), ali ne po vremenu provedenom u igri. Racunaj da prosjecan cod/cs igrac dnevno igra sat vremena, a wow igrac 3+ sata

Kad kazem igranija misli se na broj igraca koji igra tu igru...

15 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

vjerovali ili ne, ljudi su ukupno potrosili 4,5 milijuna godina na WoW-u!!!! to je odprilike otkad su se nasi preci digli na dvije noge :S

WAKA WAKA EH EH :) :)
15 godina
neaktivan

Zadnji serijali NFS su ga totalno upropastili, nije vise to taj stil igranja :P.

15 godina
odjavljen
Najgore igrice?

real warfare.

http://regmasters.bloger.hr/

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice