hehehe pogledaj ovo
Koje?
hehehe pogledaj ovo
Koje?
hehehe pogledaj ovo
Koje?
i mene isto zanima
pa neznam stamije sa bugom bugira mi,nemogu ono thumb davat nemogu ni brzi odgovor,evo jedva uspio sliku stavit,sad vidite ša sam tio pokazat
ej, koja je razlika između te hd5850 i ove
Moja je bolja jer ima scythe musashi na sebi...
POŠTO MI NERADI OVA DUGMAD THUMB UP ,(ja ga pritisnem on me baci na vrh stranice) dajem ti to za grafiku vode na zadnjoj sliki,
ATI HD 4850.
hehehe pogledaj ovo
Opet ti sa tvojim šugavim Nvidija efektom vode.
Još ljepše izgleda na ATI-ju, taj efekt je za guzicu obrisati.
POŠTO MI NERADI OVA DUGMAD THUMB UP ,(ja ga pritisnem on me baci na vrh stranice) dajem ti to za grafiku vode na zadnjoj sliki,
ATI HD 4850.
hehehe pogledaj ovo
LoL...crayon water.
Voda s efektom pastela boja.
Ovaj tarantula je zbilja fanbojčina, ne valja ti to sinko..
Za još bolje efekte vode preporučam odlazak na more, i općenito je vani bolja grafika.. a da tek fiziku vidiš e.
Ontopic: malo stariji screensi al nema veze..
Za još bolje efekte vode preporučam odlazak na more, i općenito je vani bolja grafika.. a da tek fiziku vidiš e.
Loše ti izgleda voda na prvoj slici
Hahha :D
BTW, u onom gradu punom zombija, gdje je kuća sa 2. slike, imaš unutra kantu boje i rokneš gravity gunom kantu zombiju u glavu i cijelog ga obojiš xDD
Je, nije ni do koljena jadranskom moru..
Vidi, čak je i u Half Lifeu 2, koji je iz 2006. voda bolja nego u Just Cause 2 (2010.) sa tim famoznim Nvidija efektom.
Ispravka, hl2 je iz 2004. :)
Meni na kutiji piše 2006.
Meni na kutiji piše 2006.
18.11.2004. izdan. Znam napamet :)
BTW, i Far Cry i HL2 (2004.), a i Morrowind (2002.) imaju bolju vodu nego Just Cause 2 sa tim nvidia CUDA efektom.
Evo drugog dijela PS3 skrinsa!
Pošto vam se svidjel UFC, a da ne bacam tu samo njega, stavil sam skrinse i jedan video u njegovu temu, pa koga zanima - UFC Undisputed 2010 skrinsi
A sad opet mješung
BTW, i Far Cry i HL2 (2004.), a i Morrowind (2002.) imaju bolju vodu nego Just Cause 2 sa tim nvidia CUDA efektom.
E a sad si ga pretjerao. JC2 ima dosta ljepšu vodu i ljepše se vide valovi i odsjaj u vodi. Jedino što je malo drugačije boje.
To što jc2 ima plavu boju vode ne znači da je ružnija od HL2 i FarCry.
EDIT: Weky ali nemoj dodavati nikakve modove za ljepšu grafiku ili vodu.
E a sad si ga pretjerao. JC2 ima dosta ljepšu vodu i ljepše se vide valovi i odsjaj u vodi. Jedino što je malo drugačije boje.
To što jc2 ima plavu boju vode ne znači da je ružnija od HL2 i FarCry.
Evo sad cu samo za tebe ponovno instalirat i HL2 i FC2, Morrowind nemam, al sam ga igrao i znam što pričam.
HL2
Zar nije ovo "Lost Coast"?
HL2
drugog nemam.
HL2
drugog nemam.
Ok :)
Imam sad kod sebe HL2, ali mi se ne da zahebavati sa Steamom i updateovima.
Svejedno mislim da smo sad svi zaključili da CUDA efekti u Just Cause 2 nisu ništa posebna i da je voda prosječna. U rangu 6 godina starih igara.
Just Cause 2 ima ljepu vegetaciju i okolinu, al voda je prosjek.
HL2 jednostavno izgleda stvarno.
Farcry ima lošiju grafiku, ali hL2 i JC2 su si tu negdje.
Evo video uostalom
, . iNa HL voda izgleda realnija jer je našminkana sa dobrom reflekcijom, dok je na JC nekako čudna, pod to čudna mislim čudno pofarbana izgleda previše plava, ali valovi i fizika izgleda ljepše. Fizika vode je puo realnija, valovi realnije izgledaju.
Ali se ne slažem da je voda u rangu sa igrama prije 6 godina, nego su to neke igre od prije 6 godina napredne.
EDIT: i kad se gleda svaka igra ima skoro drugačiju vodu i boju vode. Tako da je jako teško usporediti koja je baš bolja.