Mass Effect 2: Suicide Mission.
Pjevušio sam je i par mjeseci nakon sto sam zavrsio igru xD
Da ne govorim o temama iz svih, SVIH Battlefield igara, ali ova mi je najdraža izvedba:
Mass Effect 2: Suicide Mission.
Pjevušio sam je i par mjeseci nakon sto sam zavrsio igru xD
Da ne govorim o temama iz svih, SVIH Battlefield igara, ali ova mi je najdraža izvedba:
ma daj nije moguče ali odigraj samo hl2 i njegove epizode jer je hl1 ipak prestara igra
neka je prestara, ali je klasik. jel ste upoznati sa informacijom da izlazi "black mesa source"? to je HL1 original, ali u novom engineu :-)
Ok ovo ce biti poduza lista, ako je nekome slucajno dosadno imat ce dovoljno materijala za ubijat dosadu:
Stronghold:
Namjerno nisam stavio "uobicajene osumljicenike" tipa Quake 1/2/3, Diablo1/2, Homeworld, i HoMM serijal. Jer te konkretne igre ionako svi znaju, a i imaju vise dobrih nego losih pjesama pa bi lista bila preduga...
ma daj nije moguče ali odigraj samo hl2 i njegove epizode jer je hl1 ipak prestara igra
Offtopic jeste, ali meni je HL1 jednako kvalitetan kao i drugi dio, a drugi dio jaako gubi na samom "dojmu" kada ga igraš ako nisi igrao prvi dio jer ti sve izgleda nejasno u vezi priče.
Zamolio bih vas da mi na PP posaljete svoju, tako da mogu napravit top ljestvicu XD
Madden NFL 10?
za tu igru neznam da je bila,ali bila je u jednoj starijoj puno prije '10
NFS Most Wanted - - Celldweller - Shapeshifter
<3
NFS Most Wanted - - Celldweller - Shapeshifter
<3
mogo si bar video stavit ovdje...
...