Medieval 2 total war PROBLEM

poruka: 9
|
čitano: 1.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Medieval 2 total war LOADING PROBLEM

evo ovako.igrao sam m2tw i na kraju igre sam je sejvo.kad sam je ponovo posao igrati,nisam je mogao lodat.kad je pokusam lodat vrati me na glavni izbornik.ako znate pomozite.hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Smrdi mi na nekakvu anti piratsku zaštitu!

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I meni se to dogadalo, ali u slucaju da igru saveas al odma nakon toga izades iz nje ili ti se srusi nakon toga.

U tom slucaju(pretpostavljam) da se svi podatci ne spreme pa ti se dogada taj crash cijelo vrijeme kad pokusas loadat

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Medieval 2 total war PROBLEM
Kiki1992 kaže...

I meni se to dogadalo, ali u slucaju da igru saveas al odma nakon toga izades iz nje ili ti se srusi nakon toga.

U tom slucaju(pretpostavljam) da se svi podatci ne spreme pa ti se dogada taj crash cijelo vrijeme kad pokusas loadat

i sto mi preporucas,kako da rijesim problem.

16 godina

ja san imao problem u kojema su se svim slikama i botunima promjenile slike... neznam kako da to objasnim

isto tako pri kraj kad sam osvojio skoro sve... vjerojatno nekakva zastita ili losa ... khm... kopija....

nemos ti sad bit vladar svijeta samo tako....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znam da je tema stara, ali bolje da pitam nego da otvaram novu temu.

Ima li netko problema sa niskim FPS-om kod Total War igara? Stvarno ne kužim u čemu je stvar. Skinuo Rome Total War i Medieval 2 Total War, i dobijem jako loše performanse. Na medium postavkama dobijem nekih 15-20 FPS-a. Igre su već starije i trebale bi koliko-toliko glatko raditi na mom PC-u.

Svi su driveri up-date, pokušavao sam i disable-ati 2 jezgre procesora ,ali ništa. Uvijek niski FPS.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ima li netko problema sa niskim FPS-om kod Total War igara? Stvarno ne kužim u čemu je stvar. Skinuo Rome Total War i Medieval 2 Total War, i dobijem jako loše performanse. Na medium postavkama dobijem nekih 15-20 FPS-a. Igre su već starije i trebale bi koliko-toliko glatko raditi na mom PC-u.

Svi su driveri up-date, pokušavao sam i disable-ati 2 jezgre procesora ,ali ništa. Uvijek niski FPS.

Na koliko si stavio unit size? Jel na huge? ako je onda bi treba smanjit barem na large jer je to najveći uzrok pada fps. 

Dugo sam igrao te igre i nije bilo bitno igrao na low detaljima ili na high, najveći bottleneck mi je bio huge unit size, pogotovo u opsadama i kada se skupi nekoliko armija sa punih 20 jedinica. 

15 godina
mp93 kaže...
dv14 kaže...

Na koliko si stavio unit size? Jel na huge? ako je onda bi treba smanjit barem na large jer je to najveći uzrok pada fps. 

Dugo sam igrao te igre i nije bilo bitno igrao na low detaljima ili na high, najveći bottleneck mi je bio huge unit size, pogotovo u opsadama i kada se skupi nekoliko armija sa punih 20 jedinica. 

Unit size je na large. Ali mislim da to nije toliko bitno jer je meni FPS nizak i na karti. Tu se također kreće oko 20.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
15 godina
neaktivan

Hmmm, čudno jer imaš dobar sistem za te igre. Osobno nisam trebao ništa posebno tweakat. Za medieval sam koristio "reduced city textures". Obe igre koriste samo jednu cpu jezgru pa što veči clock to bolje. I naravno jesu li ti igre patcirane? Vjerovatno je neki softverski problem pa reinstall obavi ako ništa ne uspiješ sredit.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice