Konzole vs PC - Platformska bitka

poruka: 1.087
|
čitano: 333.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Konzole vs PC - Platformska bitka
SpaceNinja kaže...

Diablo 3 i Battlefield 3

mislim da nam to sve govori

Meni to govori da je Battlefield 3 multiplatformska igra, a da Blizzard razmatra mogućnost izdavanja Diabla 3 na konzolama. S obzira na dug period produkcije, možda i usporedno s PC verzijom.

edit: prokletnik je bio brži :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 13:10 (Sinatra).
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
BF3 stiže na konzole, Diablo 3 bi vrlo vjerojatno mogao (i sam Blizzard je to izjavio), Portal 2 je izašao za konzole.

Tak da ne, ništa nije jasno.

bf3 stize za konzole ali samo su rekli da je priority pc, diablo 3 ce mozda doc na konzole ali igra je napravljena za pc pa ce portat na konzole, portal 2 ima je benu grafiku, antialiasing je takav da nema nit jedne crtice

prije bi rekao da je portal 2 pc igra nego konzolaska, napravljena je na istom engine ko cs source a svi znamo da su cs 1.6 i cs source bog i batina na pc

+ stalno govorim da pc ima bolje kontrole, graifka, rezolucija ...

xbox i ps3 su vise ko igracke za djecu a pc za malo starije,iskusnije i pametnije ljude

17 godina
neaktivan
SpaceNinja kaže...

xbox i ps3 su vise ko igracke za djecu a pc za malo starije,iskusnije i pametnije ljude

Čitajući ovakve komentare PC korisnika sve više sumnjam u tu izjavu.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina

znaci doslo smo i do vrijedanja.

covjek koji im 20 god i igra sa frendovima ps ili xbox oni su djeca?

svaka cast al ja tebi nebi dao ni zvecku u ruke jer nisi bas sav svoj u glavi

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
herc1988 kaže...

znaci doslo smo i do vrijedanja.

covjek koji im 20 god i igra sa frendovima ps ili xbox oni su djeca?

svaka cast al ja tebi nebi dao ni zvecku u ruke jer nisi bas sav svoj u glavi

da starija djeca su to, prije 10 godina mi je bilo zabavno igrat mortal kombat i tekken na ps1 i dok sam razbijao te igracke kontrolere al danas mi to vise nije zabavno

a rpg igre i pucacine je puno bolje igrat na pc zbog kontrola

14 godina
neaktivan
SpaceNinja kaže...

prije bi rekao da je portal 2 pc igra nego konzolaska, napravljena je na istom engine ko cs source a svi znamo da su cs 1.6 i cs source bog i batina na pc

Pokušaj ne gasiti konzolu dok snimaš igru na PC-u.

PC screenshot :) PC screenshot :)
14 godina

da imas pravo igranje pucacina,voznje,sportovi,rpg,sve na ps ili konzoli to je za djecu.ljudi to sta nemate konzolu to ne znaci da one ne valjaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probah crysis 2, trebalo mi je oko 10 min da ga probam, deinstaliram, i image pošaljem u vječna lovišta..

živio crysis 1 i warhead...

ujfu portovi..

na svu žalost mislim da na pc-ju ostaje samo mmo žanr netaknut..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sinatra kaže...
SpaceNinja kaže...

Pokušaj ne gasiti konzolu dok snimaš igru na PC-u.

source engine ti je napravljen za pc a kasnije portan za xbox

ja dok sam igral mi je odmah snimilo i nikad nisam videl tu sliku, valjda zato nisu niti mijenjali tekst za pc jer bi na pc odma trebalo snimit

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 14:18 (SpaceNinja).
17 godina
Danny_HR kaže...
Aha, a Blizzardovi serveri se ne mogu rušiti? Ni Ubisoftovi, ni EA-ovi?

Nitko ne može napasti EA store ni Steam?

itd itd

Haha, super mi je kako odbijas citat moje postove.

Uglavnom, ako padne Blizzardov server, ja jos uvijek mogu igrati Warhammer Online, ili CoD ili nesto deseto. {#}

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 14:20 (Psiho246).
15 godina

ova rasprava stvarno nema svrhe... svatko će braniti svog konja jbga.

ali evo, ja imam kući gamerski PC ali bi želio u nekoj bliskoj budućnosti i trojku piknut, ponajviše zbog brilijantnih exclusiva.

A i nema ništa bolje nego igrati PES il FIFU na telki sa frendovima i gajbom piva sastrane :)

0_o
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
nine kaže...

probah crysis 2, trebalo mi je oko 10 min da ga probam, deinstaliram, i image pošaljem u vječna lovišta..

živio crysis 1 i warhead...

ujfu portovi..

na svu žalost mislim da na pc-ju ostaje samo mmo žanr netaknut..

o tome ti ja pricam, pc igre su prije bile puno bolje a sad kad su sve slicnije konzolama su mi se pocele gadit

tak da konzola nikako nemoze bit bolja od pc

15 godina
protjeran

Ne kužim čemu rasprava?

PC je za FPS, RPG, strategije, TPS(ne u potpunosti) itd.

Konzole su za sportske igrice tipa PES, UFC Undisputed, trkače igrice itd.

Kad vidim nekog da igra COD ili BF na konzoli dođe mi da mu takvu šamarčinu zalijepim, ili kad neko kupuje komp da bi igro PES, nema neke logike. Tako je oduvijek bilo i bit će, al opet po meni PC RULA!!

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86 Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

ali evo, ja imam kući gamerski PC ali bi želio u nekoj bliskoj budućnosti i trojku piknut, ponajviše zbog brilijantnih exclusiva.

A i nema ništa bolje nego igrati PES il FIFU na telki sa frendovima i gajbom piva sastrane :)

daj mi molimte reci koje su to briljantne ekskluzive?? gears of war svi hvale a meni je to shit, gameplay mi je ko da igram super mario pucacinu u svemiru, halo mi nemoj nit spominjat jer je pucacina i nemoze se igrat na kontroleru

evo priznam little big planet je dobra igra za zabavit se 2-3 sata i dobra je na konzoli jer ima 2-3 tipke sve skupa,

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 14:32 (SpaceNinja).
14 godina
protjeran
herc1988 kaže...

da imas pravo igranje pucacina,voznje,sportovi,rpg,sve na ps ili konzoli to je za djecu.ljudi to sta nemate konzolu to ne znaci da one ne valjaju

ja sam vidio da ljudi sa konzola prelaze na pc, ali sa pc na konzole nikada

i ne govorim o pentium 2, hdd 2 gb kompovima

15 godina
SpaceNinja kaže...

daj mi molimte reci koje su to briljantne ekskluzive?? gears of war svi hvale a meni je to shit, gameplay mi je ko da igram super mario pucacinu u svemiru, halo mi nemoj nit spominjat jer je pucacina i nemoze se igrat na kontroleru

evo priznam little big planet je dobra igra za zabavit se 2-3 sata i dobra je na konzoli jer ima 2-3 tipke sve skupa,

God of war 3, Uncharted serijal, The last guardian, GT5, Metal gear solid 4, Heavy rain, Resistance serijal, Deamons souls onda onaj najavljeni Agent... ima ih još al sam se sam ovih sjetio

i ovo su samo od playke igre, gears of war je microsoftov

i ima još igara koje su samo na konzolama npr. RDR, onda LA noire, razne sportske igre itd

0_o
16 godina
protjeran
SpaceNinja kaže...
ph3nom_gamer kaže...

aha oni su napravili igru iako se nikako nemoze igrat

znaci ljudi je kupe i upale pa gledaju u menu ?

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 14:45 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan

u jednu ruku mi je totalno jasno zašto se rade "portovi" ili multiplatforme, ali ruku na srce neću nikada prežaliti pravi pc gaming..

ne želim skroz popljuvati konzole, jer je plug'n play vrlina koju neki ljudi traže..

ALI proizvođači hardvera nam prodaju muda pod bubrege sa gomilom neiskorištenog potencijala..

EDIT:

ehhh da i warhead i crysis 1 izgledaju gomilu bolje od dvojke.. toliko o tome

svaka multiplatform/port igra drito smrdi po konzolama...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 14:49 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
SpaceNinja kaže...

God of war 3, Uncharted serijal, The last guardian, GT5, Metal gear solid 4, Heavy rain, Resistance serijal, Deamons souls onda onaj najavljeni Agent... ima ih još al sam se sam ovih sjetio

i ima još igara koje su samo na konzolama npr. RDR, onda LA noire, razne sportske igre itd

neznam meni te sve igre izgledaju isto, samo imaju drugaciju pricu

kad bi se te igre napravile za pc nitko ih niti nebi igrao jer su shit

14 godina
protjeran
nine kaže...

u jednu ruku mi je totalno jasno zašto se rade "portovi" ili multiplatforme, ali ruku na srce neću nikada prežaliti pravi pc gaming..

ne želim skroz popljuvati konzole, jer je plug'n play vrlina koju neki ljudi traže..

ALI proizvođači hardvera nam prodaju muda pod bubrege sa gomilom neiskorištenog potencijala..

EDIT:

ehhh da i warhead i crysis 1 izgledaju gomilu bolje od dvojke.. toliko o tome

svaka multiplatform/port igra drito smrdi po konzolama...

pc igre koje smrde na konzolu su shit !!!

kaj nam to govori?? da su igre za konzole shit

15 godina
SpaceNinja kaže...
ph3nom_gamer kaže...

vjeruj mi igrale bi se samo izdavači nebi zaradili puno para zbog pirata... da sam na njihovom mjestu i ja bi se orjentirao na konzole

jer na PC-u igra stvarno mora bit kvalitetna da bi se zaradilo love... zato i nesumljam da će npr. BF3 ownat konzole i puno se više prodat na PC-u

0_o
16 godina
protjeran
SpaceNinja kaže...
ph3nom_gamer kaže...
SpaceNinja kaže...

oh da sigurno u Heavy rainu je ubojica zapravo Kratos ,a The last guardian kopira pricu od GT5

prvo prestani srat jer nemas pojma, prozivat ove igre shit samo zato jer su na konzolama i ti ih nisi igrao je jako jako glupo 

bolje malo razmisli prije nego kaj pises ovakve gluposti

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 14:58 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan

kad već toliko portaju, nadam se da će počet kinect igrice portati na PC :P barem neke koristi od te pošasti :P

Ako bi uzimao konzolu bio bi to idući nintendo, ili eventualno ps3 da si odigram gt5.. ovo sve ostalo je svejedno smeće sa pokretne trake :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nine kaže...

kad već toliko portaju, nadam se da će počet kinect igrice portati na PC :P barem neke koristi od te pošasti :P

Ako bi uzimao konzolu bio bi to idući nintendo, ili eventualno ps3 da si odigram gt5.. ovo sve ostalo je svejedno smeće sa pokretne trake :P

ajd za usporedbu navedi par pc igara koje su izasle 2010+ bas da vidimo 

16 godina
neaktivan
SpaceNinja kaže...
herc1988 kaže...

ja sam vidio da ljudi sa konzola prelaze na pc, ali sa pc na konzole nikada

i ne govorim o pentium 2, hdd 2 gb kompovima

Zašto ste tako je**no isključivi? Zašto se mora prijeći s jednog na drugo, zašto ne bi uz jedno imao i drugo? Pa koristio blagodati oba sustava?

Inače, u zadnje vrijeme se skoro uopće ne igram na PC-u jer pičim po RDR-u i upoznajem druge igre za Xbox za koje prije uopće nisam čuo. Kad se toga zasitim, vratim se svom game libraryu na PC-u, odaberem nešto što mi je gušt i igram.

Kad dođe nova generacija konzola za koju će većina igara biti u 1080p (ne kao sada u 720), ne vidim razloga da investiram 1000 eura u bijesni komp s karticom od 2000 Kn, već mislim da će mi komp biti uglavnom za posao i PC ekskluzive, a igrat ću se uglavnom na konzolama (pretpostavka je da ću imati i PS i Xbox).

17 godina
neaktivan

Meni je jedino žao što konzole nemaju izmjenjive grafičke kartice, kada bi imale možda bi na PCu mogao odigrati i koju punu dx11 igru više ovako moja gts250 će biti u mom PCu dok god neki od igrača ne izbaci noviju konzolu... nije baš da se igram ali smrad sa konzola je zasmrdio čak i meni {#}

Anything you say can and will be used against you
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zašto bi bilo šta nabrajao..

ja ne pljujem po nekoj specifičnoj konzoli, nego po izdavačima koji izbacuju "te jedno, te isto" već godinama...

Gran Tourismo 5 je igra za koju bi se isplatilo pljunut pare za ps3... sve ovo ostalo možeš igrat na bilo kojoj drugoj platformi, ako ne baš tu igru, onda 2353657 varijacija na temu :P

samo kažem Nintendo FTW ^^

god of war, assasins creed i slična ekipa se svi useru super marija..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Alan Wake - nađi mi gdje mogu igrati nešto takvo.
Heavy Rain?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 15:25 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

iskreno neda mi se googlati za tim naslovima atm ... ne znači mi to niš u životu..

ali siguran sam da ima gomila varijacija na temu... ispravi me ako sam u krivu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nine kaže...

zašto bi bilo šta nabrajao..

ja ne pljujem po nekoj specifičnoj konzoli, nego po izdavačima koji izbacuju "te jedno, te isto" već godinama...

Gran Tourismo 5 je igra za koju bi se isplatilo pljunut pare za ps3... sve ovo ostalo možeš igrat na bilo kojoj drugoj platformi, ako ne baš tu igru, onda 2353657 varijacija na temu :P

samo kažem Nintendo FTW ^^

god of war, assasins creed i slična ekipa se svi useru super marija..

zato ako ti je ostalo shit nije mi jasno sta pak onda igras na pc

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice