Ovako. Kupio sam za steam cod ghosts i na xfire nađe samo sp a nema mp. Čak ni manualno. Samo foldere nađe. Znam da mogu preko steama pokretat jedno i drugo al zašto neće mp dektetirat na xfire. P.S. Xfire mi je prepoznao Dayz tek tjedan dana nakon što sam ga kupio na steamu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam onaj novi xfire sa crnom podlogom. I imam istu tu opciju di mi se izlistaju igre. Da, nemogu naći exe od igre
Na žalost tu ti onda ne mogu pomoć. Također imam isti problem ali sa Euro Truck Simulatorom.
Baš si me sad sjetio za to pa idem prekopat po kompu, možda se nalazi u nekom drugom direktoriju odnosno mapi. Budem javio ak kaj najdem.
EDIT: evo našao sam.
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe
Probaj potražit po svima mapama tamo gdje je igra instalirana.
Evo probal sam preko browse. svi folderi prazni. ma nema veze možda se pojavi samo od sebe s vremenom kao i dayz. zbog traženja prek xfirea mi je to trebalo. možda instaliram stari xfire pa probam.
Evo probal sam preko browse. svi folderi prazni. ma nema veze možda se pojavi samo od sebe s vremenom kao i dayz. zbog traženja prek xfirea mi je to trebalo. možda instaliram stari xfire pa probam.
I ja sam probao preko browse ali nije ništ našlo. Onda sam ručno potražio i našo iako sam upisivao točno ime datoteke.
Velim ti, ručno potraži po mapama.
Mogu naći bez xfirea ručno a kako onda da stavim to u xfire ?
Samo da rečem da je stari xfire bolji po svačemu. Dodavanje igre ručno je jako jednostavno, ideš na detect games, nađeš i klikneš igru koju želiš dodati i odabereš manual detect i nađeš exe. Sada ako nemožeš naći exe onda properties na shortcut od igre i pod shortcut" klikni open file location tu mora biti ili u samom (početnom folderu) igre upiši u search .exe i vidit ćeš gdje se nalazi ILI kad igraš igru minimize alt+tab i onda otvori task manager, nađi proces od igre i desni klik i open file location i voila! sada kad znaš gdje je nađeš ga preko xfirea i klikni dole APPLY onda OK.