Irrational Games prestao s radom

poruka: 3
|
čitano: 760
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Današnja vijest koja je izašla u gejmerskim krugovima je da se "Irrational Games", studio najpoznatiji po svojim naslovima "System Shock 2" i "BioShock" serijalu - prestao s radom.
Ken Levine, ključan čovjek Irrationala i dizajner legendarnih igara poput System Shocka i Bioshocka objavio je tekst na naslovnici web stranice studija:

- "Izradili smo Rapture I Columbiju, Von Brauna i Rickenbakera, Freedom Fortress i neke od najgadnijih podruma u koje je SWAT tim ikad kročio. Kreirali smo Bookera i Elizabeth, Big Daddya i Little Sister, Midwives i Manbota. Tijekom tog vremena, Irrational Games je narastio i postao uspješan više nego što smo očekivali kad smo osnovali studio s troje ljudi u dnevnom boravku u Cambridgeu, MA. Bio je to ključan projekt mog profesionalnog života."

Što je sljedeće?

- "Radit ćemo narativne igre za "core" (mainstream) igrače i fokusirat ćemo se na digitalnu distribuciju."

Isto tako,  piše da će Irrational Games pomoći svojim zaposlenicima da pronađu novi posao i da je BioShock franšiza sada u rukama 2K Gamesa.

Igre koje je studio napravio tijekom 17 godina:

(1999) System Shock 2

(2002) Freedom Force

(2004) Tribes: Vengeance

(2005) Freedom Force vs the 3rd Reich

(2005) SWAT 4

(2007) BioShock 1 i 2

(2013) BioShock Infinite + DLC-ovi 

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Irrational Games prestao s radom
Crank1d kaže...

Isto tako,  piše da će Irrational Games pomoći svojim zaposlenicima da pronađu novi posao i da je BioShock franšiza sada u rukama 2K Gamesa.

Ovaj dio mi se apsolutno nikako ne sviđa.

15 godina
neaktivan

Vidjeti ćemo što će biti od toga svega...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice