Je li ima kakva igra za dijete od 3 godine za PS3, tek ga je dobio pa neznam sta da mu kupim :), samo da igra nije komplicirana
Dijete od 3 godine ima ps3?
Šta će sa 16 imat?
Lamborghini i vilu u Dubrovniku?
Je li ima kakva igra za dijete od 3 godine za PS3, tek ga je dobio pa neznam sta da mu kupim :), samo da igra nije komplicirana
daj mu neke igre koje će mu pomoči u razvijanju mozga i motorike..i btw zar nije malo premlad za ps3??
Kupi mu Sonica to je igra koja je dosta zabavna,vesela i razvija reflexe/
Tri godine!!!! Pa tko normalan mu je uzeo plejku de ti sebi uzmi bbc2 i igraj pa nek te on gleda
, dijete ima 3 godine
,
ja s tim nemam veze, ako oces smarat vozi negdje drugdje nemoj mi vamo srat
Ne moze dijete od 3 godine igrati igrice jer je jednostavno maleno i nerazvijeno da kontalo osnovne stvari u igrama !
Treba imati minimalno pet godina !
Kakav si ti to otac?
ja nisam otac, ja sam mu bratic... a stari mu je to uzeo...
nista od vas...
Kakav si ti to otac?
Mislim da nemaš pravo da mu prigovaraš o tome kakav je otac ;)
Vjerujem da to nije kupio za njega nego više za sebe, no sve i da je kupio klincu u tome nema ništa loše, ko' može nek izvoli ;)
A to dali ima igrica ja vjerujem da ima...
Nešto jednostavno u ostalom, daš mu bilo koji igru, npr gran turismo on se bude zabavljao u tome, vjerovatno mu neće biti važno sa kojom pozicijom će završiti ;)
Ne moze dijete od 3 godine igrati igrice jer je jednostavno maleno i nerazvijeno da kontalo osnovne stvari u igrama !
To je tako bilo nekad, prije možda 10-15 g., no vremena se mijenjaju.
Inače pokušaj se onim igrama disney cars , ili nešto na taj šablon.
A kako moj nećak sad će tek u ned imat 3 godine, a ve igra wi psp i komp ko luđak, i još ps3..... i to sve ono igre za 10-12 godina više
EDIT: Učinjeno po želji ;).. i ne neigra starcraft 2, nisma se dobro izjasnio.. Na pc-u igra spiederman i spužva bob i tak to... a na psp-u igra takve igice... za stariju djecu xD
Ma kažem klinac će naći zabavu u svemu...
Znate ono kada vidite nekoga malo dijete kako uzme kamen i baca preko ceste i smije se :D Nema logike, ali je njemu je to zabavno...
Tako mu i daj bilo što (naravno nešto što nema nasilja, ako ima psovku on to isto tako neće kužiti :D), njemu će se svidjeti :)
(mogo bi tak spamatdo sutra xD)
A kako moj nećak sad će tek u ned imat 3 godine, a ve igra wi psp i komp ko luđak, i još ps3..... i to sve ono igre za 10.12 godina više
Sigurno igra i Starcraft II
(mogo bi tak spamatdo sutra xD)
A kako moj nećak sad će tek u ned imat 3 godine, a ve igra wi psp i komp ko luđak, i još ps3..... i to sve ono igre za 10.12 godina više
Aj samo makni te smajlije ko boga te molim...
Kad već svi kritizirate čovjeka i nitko se nije udostojio mu odgovoriti na upit nabrojat ću ja par igri koje mi onake prve padaju na pamet:
ModNation Racers
Lego igre
LittleBig Planet
Kad već svi kritizirate čovjeka i nitko se nije udostojio mu odgovoriti na upit nabrojat ću ja par igri koje mi onake prve padaju na pamet:
ModNation Racers
Lego igre
LittleBig Planet
Little big planet nebih savjetovao...
Komplicirano je to ;)
Ma za njega je najbolje kupiti neka aute jednostavne ;)
Sjetio sam se!
Kupi mu eye toy, malo pogledaj video na youtube :)
Uglavnom djete ima potpunu interakciju :)
Ali morati će kupiti kameru ;)
dobra je to stvar, vidio sam na youtubu, za 300kn na njuskalu
Ja sam mislio da jos spava s roditeljima.
ma kupi mu dead space2
Ja sam se sa 3 godine igrao na sega mega driveu..