Igre za djecu

poruka: 34
|
čitano: 29.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Igre za djecu

Je li ima kakva igra za dijete od 3 godine za PS3, tek ga je dobio pa neznam sta da mu kupim :), samo da igra nije komplicirana

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igre za djecu

Dijete od 3 godine ima ps3?

Šta će sa 16 imat?

Lamborghini i vilu u Dubrovniku?

{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
19 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Igre za djecu
dooma kaže...

Je li ima kakva igra za dijete od 3 godine za PS3, tek ga je dobio pa neznam sta da mu kupim :), samo da igra nije komplicirana

daj mu neke igre koje će mu pomoči u razvijanju mozga i motorike..i btw zar nije malo premlad za ps3??

''Znam da ništa ne znam.''
14 godina
protjeran
Igre za djecu

Kupi mu Sonica to je igra koja je dosta zabavna,vesela i razvija reflexe/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dooma kaže...

{#} Tri godine!!!! Pa tko normalan mu je uzeo plejku de ti  sebi uzmi bbc2 i igraj pa nek te on gleda{#}, dijete ima 3 godine{#}{#}{#},{#}

16 godina
neaktivan

ja s tim nemam veze, ako oces smarat vozi negdje drugdje nemoj mi vamo srat

16 godina
neaktivan
stvarno je nezgodno naći igru primjerenu za njegov uzrast... ajd za PC se mžda moće naći neka edukacijska na njegovom/njezinoj razini, ali za PS možda malo teže. Probaj neke naslove crtića koji se vrte po tv-u
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
14 godina
protjeran
Igre za djecu

Ne moze dijete od 3 godine igrati igrice jer je jednostavno maleno i nerazvijeno da kontalo osnovne stvari u igrama !

Treba imati minimalno pet godina !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dooma kaže...

Kakav si ti to otac?

★★★★★
15 godina
neaktivan
Prodaj plejku i kupi djetetu slatkise i gomilu igracaka, prvi zubi ce mu iovako ionako ispast, a vid mu se nece tako lako popravit...
16 godina
neaktivan

ja nisam otac, ja sam mu bratic... a stari mu je to uzeo... 

16 godina
neaktivan
Igre za djecu

nista od vas...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 20:38 (dooma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gumeni Patak kaže...
dooma kaže...

Kakav si ti to otac?

Mislim da nemaš pravo da mu prigovaraš o tome kakav je otac ;)

Vjerujem da to nije kupio za njega nego više za sebe, no sve i da je kupio klincu u tome nema ništa loše, ko' može nek izvoli ;)

A to dali ima igrica ja vjerujem da ima...

Nešto jednostavno u ostalom, daš mu bilo koji igru, npr gran turismo on se bude zabavljao u tome, vjerovatno mu neće biti važno sa kojom pozicijom će završiti ;)

16 godina
neaktivan
SandyB kaže...

Ne moze dijete od 3 godine igrati igrice jer je jednostavno maleno i nerazvijeno da kontalo osnovne stvari u igrama !

To je tako bilo nekad, prije možda 10-15 g., no vremena se mijenjaju.

Inače pokušaj se onim igrama disney cars , ili nešto na taj šablon.

Range (R)over
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 20:41 (iCOOKIE).
16 godina
neaktivan
pa na to sam i mislio, njegov stari je kupio to vise za sina nego za sebe ali naci ce vremena, a malom trebam nac samo nesto, bilo sto da me ne napada
15 godina
neaktivan
SandyB kaže...

{#}

A kako moj nećak sad će tek u ned imat 3 godine, a ve igra wi psp i komp ko luđak, i još ps3..... {#} i to sve ono igre za 10-12 godina više

EDIT: Učinjeno po želji ;).. i ne neigra starcraft 2, nisma se dobro izjasnio.. Na pc-u igra spiederman i spužva bob i tak to... a na psp-u igra takve igice... za stariju djecu xD

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 20:48 (luxxxfromhell).
14 godina
neaktivan
dooma kaže...
pa na to sam i mislio, njegov stari je kupio to vise za sina nego za sebe ali naci ce vremena, a malom trebam nac samo nesto, bilo sto da me ne napada

Ma kažem klinac će naći zabavu u svemu...

Znate ono kada vidite nekoga malo dijete kako uzme kamen i baca preko ceste i smije se :D Nema logike, ali je njemu je to zabavno...

Tako mu i daj bilo što (naravno nešto što nema nasilja, ako ima psovku on to isto tako neće kužiti :D), njemu će se svidjeti :) 

14 godina
protjeran
luxxxfromhell kaže...
SandyB kaže...

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}  (mogo bi tak spamatdo sutra xD)

A kako moj nećak sad će tek u ned imat 3 godine, a ve igra wi psp i komp ko luđak, i još ps3.....  {#}  i to sve ono igre za 10.12 godina više{#}

{#} Sigurno igra i Starcraft II

14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
SandyB kaže...

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#} (mogo bi tak spamatdo sutra xD)

A kako moj nećak sad će tek u ned imat 3 godine, a ve igra wi psp i komp ko luđak, i još ps3..... {#} i to sve ono igre za 10.12 godina više{#}

Aj samo makni te smajlije ko boga te molim... 

14 godina
neaktivan

Kad već svi kritizirate čovjeka i nitko se nije udostojio mu odgovoriti na upit nabrojat ću ja par igri koje mi onake prve padaju na pamet:

ModNation Racers

Lego igre

LittleBig Planet

16 godina
protjeran
Igre za djecu
Sve su igre dobre, daj mu da igra pucacke dok moze. Samo problem je sto ne zna citati, pa nece razumjeti pricu. Ne zna ni engleski. Nisu mu ni ruke dovoljno velike da primi joystick. Ne zna pokrenuti igru.
Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Shadowhorn kaže...

Kad već svi kritizirate čovjeka i nitko se nije udostojio mu odgovoriti na upit nabrojat ću ja par igri koje mi onake prve padaju na pamet:

ModNation Racers

Lego igre

LittleBig Planet

Little big planet nebih savjetovao...

Komplicirano je to ;)

Ma za njega je najbolje kupiti neka aute jednostavne ;)

16 godina
neaktivan
ma kakvi pucacke... nista od toga, treba da se jos budi po noci i place... rano je za to
14 godina
neaktivan
Igre za djecu

Sjetio sam se!

Kupi mu eye toy, malo pogledaj video na youtube :)

Uglavnom djete ima potpunu interakciju :)

Ali morati će kupiti kameru ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dobra je to stvar, vidio sam na youtubu, za 300kn na njuskalu

16 godina
protjeran
dooma kaže...
ma kakvi pucacke... nista od toga, treba da se jos budi po noci i place... rano je za to

Ja sam mislio da jos spava s roditeljima.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
14 godina
neaktivan

Dobro si se dosjetio izbjeglico. Neka otac malom kupi Eyetoy ili PS Move. Takve stvarčice bi bile dobre za klinca jer igre ne zahtjevaju previše razmišljanja i namijenjene su prvenstveno zabavi.

Samo nemoj da malom kupi Kinect, vidiš kakve se stvari događaju netko stariji želi zaigrat {#} - 

15 godina
neaktivan
Igre za djecu

definitivno to :)

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Igre za djecu

ma kupi mu dead space2{#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
SandyB kaže...

Ja sam se sa 3 godine igrao na sega mega driveu..

WP
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice