Realno na konzoli nemas igre koju mozes igrati u multiplayeru dugo jer, sjeti se kakav je zivot konzola bio dok nisu uveli internet multiplayer. Znaci smece realno.
Konzole are EVOLVING!
U pc.
(:
Rekao bih ti da ces se kad malo porastes smijati svojim glupostima, ali s obzirom na tvoje godine, bojim se da nema nade.
I'm sorry.
Nekima su očito oči stradale nakon toliko godina igranja na konzolama, usljed mutne konzolaške zblurane slike. Žao mi je zbog toga .
Realno na konzoli nemas igre koju mozes igrati u multiplayeru dugo jer, sjeti se kakav je zivot konzola bio dok nisu uveli internet multiplayer. Znaci smece realno.
Konzole are EVOLVING!
U pc.
(:
wat ? I onda se bancicu cudite ,a imate istog ovakvog tu
Nek netko objasni kaj je on tu napiso ,a da ima veze s mozgom ili bar bubregom

http://mp1st.com/2013/10/30/sony-releases-massive-ps4-faq-external-hdd-support-16-local-accounts/
o koje debilane, ne možeš na ps4 slušat mp3 i audio CD niti možeš spojiti vanjski Hard disc
http://mp1st.com/2013/10/30/sony-releases-massive-ps4-faq-external-hdd-support-16-local-accounts/
o koje debilane, ne možeš na ps4 slušat mp3 i audio CD niti možeš spojiti vanjski Hard disc
PS4 je igraca konzola,ne mp3 player.
PS4 je igraca konzola,ne mp3 player.
joj e nemoj
audio cd ajde nikom nista to se da kompenzirat ,ali nedostatak .mp3-a bas i nije dobra stvar
iako ja bi rađe da stave FLAC podrsku
ali... https://twitter.com/yosp/status/395661158205501440
lako moguce da ce to uvrstit u nekom patchu
to su namjerno napravili da se sva muzika strema i za to naravno dodatno plaća
nema dlna, nema mp3... nadam se da ce neki patch doci jer ljudi vec pi*de na sve strane.
Vidim da svi napadaju Bencica.A neka mi onda netko objasni,
zasto po casopisima ima recenzija?Najvise radi toga,da vide ljudi
koje igre valjaju a koje ne.Tako da ukus je razlicit.Ali kada netko
usporedjuje npr COD ili BF sa Beyond Two Souls i kaze da BTS ne valja,
a COD valja.Odmah dodje do izrazaja,koliko ta osoba ima sirok pojam
o igrama.A to je ravno 0.I onda kada se pojavi ovakva tema,tu se pokazu
ljudi koji znaju sta su igre a sta ne.Istina da svatko ima svoj ukus,ali da netko
dize npr igru Alien Colonial Marines i kaze da je ta igra najbolja,takvu osobu treba
raspametiti i dokazat mu koliko je ta igra ili neka druga losa,naspram ostalih.
Zato i postoje ovakve teme.Zato tog Bencica ne smatram tolikim trolerom koliko ga
vi uvecavate.
pere me neka lagana temperatura u kombinaciji sa mamurlukom i sad nekako lakše čitam endymonove postove
Vidim da svi napadaju Bencica.A neka mi onda netko objasni,
zasto po casopisima ima recenzija?Najvise radi toga,da vide ljudi
koje igre valjaju a koje ne.Tako da ukus je razlicit.Ali kada netko
usporedjuje npr COD ili BF sa Beyond Two Souls i kaze da BTS ne valja,
a COD valja.Odmah dodje do izrazaja,koliko ta osoba ima sirok pojam
o igrama.A to je ravno 0.I onda kada se pojavi ovakva tema,tu se pokazu
ljudi koji znaju sta su igre a sta ne.Istina da svatko ima svoj ukus,ali da netko
dize npr igru Alien Colonial Marines i kaze da je ta igra najbolja,takvu osobu treba
raspametiti i dokazat mu koliko je ta igra ili neka druga losa,naspram ostalih.
Zato i postoje ovakve teme.Zato tog Bencica ne smatram tolikim trolerom koliko ga
vi uvecavate.
Sv
iđa
mi se
tvoj st
il pisanja.
pere me neka lagana temperatura u kombinaciji sa mamurlukom i sad nekako lakše čitam endymonove postove
I mene pere malarija od tvojeg pametovanja i bez obrazlozenja vlastitih zakljucaka.
I mene pere malarija od tvojeg pametovanja i bez obrazlozenja vlastitih zakljucaka.
Ne zelim te uvecavati, ali vidim da imas sirok pojam o igrama. Dakle nije ravno nula. Ali ukus je razlicit, a svatko ima svoj. Tako da te ne treba raspametiti naspram ostalih i dokazati.
Pa nije ti to PC...
al zato nudi dosta besplatnih mogucnosti npr.
Mozes besplatno podjeliti na Facebooku video koji igras
Mozes usporedjivat trofeje sa ostalim prijateljima
Slati i primati poruke od prijatelja
Voice chat
Mozes pogledati PlayStation Store
Sto triba vise ozbiljnom gameru?
evo odgovorili su iz stožera i na abombova najčešče postavljana pitanja:
Does PS4 support used games?
Yes, similar to the PS3 system today, PS4 will not restrict players from playing disc-based used games. When a gamer buys a PS4 disc, they have right to use that copy of the game, so they can trade-in the game at retail, sell it to another person, lend it to a friend, or keep it forever. Furthermore, users will not have to go through activation steps or be charged usage fees when playing used disc-based games on their PS4 system.
Will any PS4 titles use an Online Pass?
First-party titles on PS4 (titles developed by Sony Computer Entertainment) will not use an Online Pass program. When it comes to third-party titles, PlayStation won’t dictate the strategy of publishers concerning Online Pass programs. However, most third parties have phased out the use of Online Pass systems, so they’re unlikely to appear on PS4.
Can PS4 customers lend and borrow games?
Yes, they can lend and borrow disc-based games without restriction.
Can PS4 customers trade and sell games?
Yes, they can trade and sell disc-based games freely.
evo odgovorili su iz stožera i na abombova najčešče postavljana pitanja:
Does PS4 support used games?
Yes, similar to the PS3 system today, PS4 will not restrict players from playing disc-based used games. When a gamer buys a PS4 disc, they have right to use that copy of the game, so they can trade-in the game at retail, sell it to another person, lend it to a friend, or keep it forever. Furthermore, users will not have to go through activation steps or be charged usage fees when playing used disc-based games on their PS4 system.
Will any PS4 titles use an Online Pass?
First-party titles on PS4 (titles developed by Sony Computer Entertainment) will not use an Online Pass program. When it comes to third-party titles, PlayStation won’t dictate the strategy of publishers concerning Online Pass programs. However, most third parties have phased out the use of Online Pass systems, so they’re unlikely to appear on PS4.
Can PS4 customers lend and borrow games?
Yes, they can lend and borrow disc-based games without restriction.
Can PS4 customers trade and sell games?
Yes, they can trade and sell disc-based games freely.
A second-party naslovi?

pa ea je rekao da oni vise nece koristit taj sistem tj. vec su ga ukinuli
to su namjerno napravili da se sva muzika strema i za to naravno dodatno plaća
Ajd što ne može muzika, ali video...
Da konzola valja cemu, imala bi mis i tastaturu...ali nema
Zasto bi imala mis i tastaturu? Pa necemo na konzoli pisati dopise.

Zasto bi imala mis i tastaturu? Pa necemo na konzoli pisati dopise.
Dobro bi došli za igranje fps-ova. Isto kao što na kompu dobro dođe gamepad kada igraš nešto tipa Sreet Fighter IV.

Ali koliko si dobar je pitanje
sigurno je na gamepadu bolji od tebe na gamepadu
sigurno je na gamepadu bolji od tebe na gamepadu
Istina,ali da se spoje serveri
PC i PS4.Pomeli bi ih.
To samo dokazuje moc misa i tipkovnice naspram gamepada.
Tako je ista stvar sa sportskim igrama.Gamepad pomete nas na tipkovnici