GTA San Andreas-Vice City Mod

poruka: 4
|
čitano: 2.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Neki dan sam naišao na GTA SA VC-San Andreas u Vice Citiyu.Instalirao sam to,i uvjerio se da je igra odlična.U njoj možeš raditi slično kao u san andreasu

Novo je da:

• Možeš promijeniti odjeću (ovisi na kojim lokacijama si)
  • Ima neki...,neznam kako se zove stisneš i držiš G i otvori ti se neki menu gdje možeš birati-aute,lik promjenit,stvorit plinsku bocu itd...

Mod je odličan,nove misije su sastavljene sve sve...,ako itko ima tu igru neka kaže kakva je ili nešto drugo

evo video:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šta su napravili od San Andreasa... Pa to više ni nije on. Nove misije, auti, gradovi, likovi. Po meni čak i uništavanje igre.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: GTA San Andreas-Vice City Mod
nidjo123 kaže...

Šta su napravili od San Andreasa... Pa to više ni nije on. Nove misije, auti, gradovi, likovi. Po meni čak i uništavanje igre.

Ne čekaj malo,gdje si se ti zaletio...Lik iz san andreasa je isti CJ samo san andreas u vice citiyu

15 godina
neaktivan

Kao 1. to su napravili neki debili,2.za taj mod sigurno nezna Rockstar,3.A možda i da Rockstar zna tužio bi tog debila koji je napravio taj mod.Mislim dobar je mod al je možda ilegalan!

Gamer and PC master 4EVER :=)
Moj PC  
4 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice