Glorius Mission

poruka: 3
|
čitano: 766
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Glorious Mission

Iskopah ovdje jednu zanimljivost.

Ako mogu Amerikanci zasto ne bi i Kinezi.

Uskoro bi mogli zaigrati umjesto Americas Army, Chinese Army ili kako je sluzbeni naziv Glorius Mission.

Ono sto je malo neuobicajeno je izbor neprijatelja u igri, odnosno negativci ce biti US Army.

Vec to ce biti osvjezenje, a sto ce tek biti kad nas alter ego progovori kineski {#}

***dodatak

evo ga i tekstic gdje se vec ameri pjene na mogucnost da budu prikazani u losem svjetlu

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 14:36 (syncmaster245b).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Glorius Mission

Sumnjam baš da će se gameplay dat uspoređivat s America's Army, na 2:28 se jasno vidi kako je lik popio respektabilnu količinu municije - ako je suditi prema zacrvenjenom ekranu - i preživio.

Svejedno, drago mi je da su nakon puno godina i Ameri jednom negativci. Za ono kako su iza ciljnika stavljali protivnike se stvarno nemaju pravo žaliti što su i oni jednom bad boys.

EDIT: i malo previše kaotično i prenatrpano izgleda igrica za moj ukus...

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 19:17 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Glorius Mission

Al bilo bi spica da se moze kad udjes u close combat igra prebacit onako u tabacinu ko pred kraj {#}

Vi veri veniversum vivus vici
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice