Gameminer.ru Steam games Giveways

poruka: 1.236
|
čitano: 201.668
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Wah, klikam 'ko budala svaki dan... al nikako niš dobit :(

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Evo moj drugi giveaway; igra Uplink.

http://gameminer.net/giveaway/4a15c7932bd5d54727af8bda10f5ea82

Za sudjelovanje treba samo 1 coal i to je to. Sretno svima.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bbbe5e6cb86e499f256e0dd920f62f5b

22h

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

2ecac56fd6d65e788fcccf76d7192a44

1 day 22 hours

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako neko ima mozda za podilit kod jedan da vidin o cemu se radi ova stranica. Jeli dobia iko ista?

Volim slike mrtvih ljudi.

0 0 hvala 0
14 godina

4aa976f11cafc21601691bf3592aba85  1d 22h

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi ajde da svatko od vas koji imate account na gameminer.ru stavi: kada ste se registrirali, u koliko ste giveawaysa sudjelovali, koliko ste dobili, koliko ste golda kupili itd. pa da napravimo mali pregled da vidimo kako sve to skupa funkcionira, da složimo neku statistiku?!

Evo ja ću prvi:

Registered: 09.03.2013

Level:1

Giveaways entered: 134

Giveaways won: 0

Giveaways created: 0

Giveaways valued at: $0

Experience: 0

Coal max: 50

Coal per hour: 1

Invites per day: 1

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 22:18 (Morgotth).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Giveaways entered: 1156

Giveaways won: 8

Giveaways created: 7

Giveaways valued at: $41

0 0 hvala 0
13 godina

Skoro zaboravio na ovo, sjetio se nakon što sam prvi put dobio nešto na Steamigfts :)

Evo jedan kod, vrijedi 8 sati:

507b3e018e4ae4f6ff4cb7bc09032030

I moj prvi giveaway.

Nije nešto, ali za početak :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 13:09 (Montezano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gameminer.ru Steam games Giveways
191x7 kaže...

Evo moj drugi giveaway; igra Uplink.

http://gameminer.net/giveaway/4a15c7932bd5d54727af8bda10f5ea82

Za sudjelovanje treba samo 1 coal i to je to. Sretno svima.

Još 40 minuta traje, ajmo...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
13 godina
neaktivan

59cd65ffa89aeb44a3fc4149d98dd1cc

ajmo zacas,treba mi taj 1 gold pls {#}

0 0 hvala 0
13 godina

1651ed1e6ce36aef124af23da9ec6651

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
agent47thehitman kaže...

59cd65ffa89aeb44a3fc4149d98dd1cc

ajmo zacas,treba mi taj 1 gold pls {#}

Za sto ti treba? mislis na ovaj event sto ce sada biti?

Nisam ih bas skroz shvatio..... hoce li to biti opet izvlacenje kao svako drugo, samo sto ce trajati 10min i nitko ne zna kada ce poceti ili ce nagradu dobiti onaj prvi koji ce kliknuti na "Join" u tih 10min?........... sumnjam da je ovo drugo.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
12 godina
neaktivan

541ff906f7a6ee46e540ab0192236d8d

1 day 10 hours

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo kupio prvi puta zlato (100 kupio 17 gratis) i čeka se početak ovih fast giveawaysa...zanimacija za cijelo poslijepodne...priprema li se još tko?

evo napravio več 40 joina i ništa za sada...mada šanse su dosta realne jer kod boljih igara nema više od 300 joina

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 16:59 (Mahjongg).

0 0 hvala 0
15 godina
Mahjongg kaže...

evo kupio prvi puta zlato (100 kupio 17 gratis) i čeka se početak ovih fast giveawaysa...zanimacija za cijelo poslijepodne...priprema li se još tko?

ja svojih 23 golda ispucao. da imam kaj sitnog još na računu uzeo bih 20 golda da još malo probam

13 godina
neaktivan

meni ostalo još 80...sada gledam dobitnike i vidim da se nekoji i ponavljaju...{#}

0 0 hvala 0
13 godina
Mahjongg kaže...

evo napravio več 40 joina i ništa za sada...mada šanse su dosta realne jer kod boljih igara nema više od 300 joina

Ako se 300 ljudi prijavi, svjestan si da ti je šansa 1:300? Ili 0,33% :)

13 godina
neaktivan

svjestan sam...znam računat, ipak sam završio neke škole...šansa je sasvim realna jer npr na steamgifts za dobre igre se prijavi i po par tisuča tako da 1:300 i nije tako loše...sigurno lakše osvojiti nego eurojackpot...ali mene neče danas ni nakon 70 prijava...bad luck...

0 0 hvala 0
13 godina

Nisam mislio ništa loše. Znam, kad to usporediš s nekim masovnim giveawayem čini ti se da imaš dobru šansu.

Ali u stvarnosti je to i dalje prilično beznačajno

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mahjongg kaže...

svjestan sam...znam računat, ipak sam završio neke škole...šansa je sasvim realna jer npr na steamgifts za dobre igre se prijavi i po par tisuča tako da 1:300 i nije tako loše...sigurno lakše osvojiti nego eurojackpot...ali mene neče danas ni nakon 70 prijava...bad luck...

Pogledaj galaga giveaways i njihovoo "extra odds"..... sranje su napravili, prakticki su ti sanse nikakve.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan

Zato ak oces nekaj dobiti, najbolje kupiti 100-200 golda i ici na stvari sa manje od 10-15 ljudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
prostbroj kaže...

Zato ak oces nekaj dobiti, najbolje kupiti 100-200 golda i ici na stvari sa manje od 10-15 ljudi

Je, samo šta tako možeš i kupit igru za 5-6 dolara i bit siguran :) A za igre koje vrijede više od toga nikad neće bit samo 10-15 prijava.

Ovo je čista lutrija i tako je treba i promatrat. Ako počneš razmišljat drugačije i radit kombinacije, samo ćeš izgubit i pare i živce. Klasična navlakuša.

Btw, imao jedan 1-gold giweaway unutar eventa i dobio 59 golda {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 12:13 (Montezano).
13 godina
neaktivan

Imas pravo, al opet, kupis golda za recimo 10$, i da u tome dobis i igru koja vrijedi 10-15$ opet ostalo gledas kao dobiš-super, ne dobiš-nisi izgubio, barem ja tako gledam kad ulazim u te gold giveaway-e

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Montezano kaže...
prostbroj kaže...

Je, samo šta tako možeš i kupit igru za 5-6 dolara i bit siguran :) A za igre koje vrijede više od toga nikad neće bit samo 10-15 prijava.

Ovo je čista lutrija i tako je treba i promatrat. Ako počneš razmišljat drugačije i radit kombinacije, samo ćeš izgubit i pare i živce. Klasična navlakuša.

Btw, imao jedan 1-gold giweaway unutar eventa i dobio 59 golda {#}

Sve je to tocno.... ali cinjenica je da sa goldima imas daleko vece sanse + 100% sigurnost da ces dobiti igru jer se ipak radi o giftovima, a ne key-evima jer nikada ne znas je li iskoristen vec ili nije. Ti goldi takoder i nisu bas nesto skupi..... nadu se tu cesto i nove igre (od 30-60$) i u njima max 50-60 ljudi za npr. 1-5 golda..... nije strasno ali imas daleko vece sanse za dobiti igru ali to prakticki malo i platis.

Kako god, od svih tih: "GA site-ova" GameMiner mi se ipak cini najvise fer.....  imas takoder i one archievements-e i mozes odrediti tko sve moze sudjelovati u  tvojem GA-u.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 13:32 (lovac82).
13 godina
neaktivan

evo neki dan od 100 giveawaya na gameminer nisam dobio ništa na onim fast giveawaysima i sada na steamgifts dobio Saints Row 3 a prijavilo se 1965 ljudi...

1 0 hvala 0
13 godina
Mahjongg kaže...

evo neki dan od 100 giveawaya na gameminer nisam dobio ništa na onim fast giveawaysima i sada na steamgifts dobio Saints Row 3 a prijavilo se 1965 ljudi...

Toliko o omjerima i šansama :)

Čestitam, ja sam isto nekidan prvi put dobio nešto, istina ni blizu vrijednosti SR3

16 godina
Montezano kaže...
Mahjongg kaže...

Toliko o omjerima i šansama :)

Čestitam, ja sam isto nekidan prvi put dobio nešto, istina ni blizu vrijednosti SR3

Jbg..... to je uvijek tako.

Sto se tice GameMiner-a cini se da su zbilja fer..... neki ljudi kupuju golde, pokrecu GA-e itd pa nisu doslovno nista osvojili, a takoder imas i one koji nisu ulozili niti lipe pa su osvojili tako da je istina kada kazu da sistem samo bira random user-a i da ne gleda na to koliko si kupio golda itd, svi su jednaki pred sistemom.

13 godina
neaktivan

evo da se opet malo pohvalim...dobio i Binary Domain upravo na gold giveaways za samo 5 golda uloženih...u posljednjih mjesec dana ubrao Sleeping Dogs i ovo sada...

2 0 hvala 0
14 godina

c6da18d7818969fc39ff566adaaa6c61   22h

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice