Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.070
|
čitano: 1.431.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Cyberpunk 2077
Sta nebi bilo bolje da su napravili witcher 4. Mislim da tamo nebi fulali toliko
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne kužim kako netko može reći da je ovo bolja vožnja od Mafije i to još 10x bolja. Igram obje igre i fakat ne kužim kako se može ispaliti takva glupost. valjda tu neki ljudi stvarno imaju bolju verziju igre.
Watch Dogs ima lošu vožnju, koja je u rangu sa onom iz CP77. Jer fizika auto u obje igre kao da ne postoji.
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Cyberpunk 2077

Ok, samo vaše mišljenje je ispravno.

Nema smisla dalje.

Editzaboravio sam napisat, MENI je vožnha bolja

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 13:58 (doktor1).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077

Meni isto vožnja ne leži, nije mi ležala ni ona u mafiji (remake jedinice odigrao na ps4 prije tjedan dana).

Iskreno, najbolju vožnju mi ima GTA, mada fali osjećaj težine na autima

-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cyberpunk 2077

Prvi sam osvrt poslao nakon par sati, evo sad novi nakon skoro 14h gameplaya.

Rekao sam tad da priču ništa ne kužim niti znam tko su ti ljudi koji mi se javljaju. Taj dio u uvodu su stvarno zbrda-zdola napravili, samo te ubaci usred nekog narativa, pa se snalazi. Međutim, stvari se mijenjaju dosta na bolje kad dođeš do kraja prologa, priča poprima mračnije tonove i stvarno me zanima što će biti dalje.

Dakle, što se priče tiče zasad vrlo zadovoljan. Vizualni dojam i art style je 10/10, besprijekorno. Glazba odlična iako inače uopće ne slušam metal i elektroničke psihodelije, ali tu paše.

E, sad... što se open worlda tiče, stoji hrpa stvari koje su drugi već spomenuli, pa neću ponavljati (policija, spawnanje, promet na ulicama itd.). Nažalost, ovo nije open world u pravom smislu riječi, mislim da je prije svega first person story driven igra koja je silom ubačena u neku simulaciju open worlda koja ispari čim malo zagrebeš ispod površine. Kad se sjetim trenutka u RDR2 kad sam u St. Denisu kupio kartu za kazalište i odgledao predstavu, suza mi je na oko došla. Mogao sam se satima izgubiti i ne raditi ništa od questova, ući u saloon, započeti tučnjavu, pa to izazove šerifa, pa me ganja pola grada... ovdje jedino što mogu je kliknuti na talk i dobiti neki generički odgovor ili kupiti vrećicu čipsa ili colu od prodavača. Nedostaje mi osjećaj da taj svijet oko mene živi nekim svojim životom, svi su kao neki androidi na baterije koji idu po svojim linijama, a nekad i prođu jedni kroz druge.

Borba mi je i dalje nekakva čudna, kretanje loše, AI smiješno loš, a igram na hard. Vrhunac inteligencije im je da bace bombu kad stojim desetak sekundi na jednom mjestu. Ostalo vrijeme provode zapinjući za namještaj i zidove.

Možda ću za desetak sati opet ispravljati samog sebe, možda postane bolje, ne znam. Zasad me jedino priča, vizualni dojam i glazba vuku da igram dalje, samo nisam siguran hoće li to biti dovoljno da ispuni sve pukotine u igri.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 14:00 (Q-Tip).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Mozemo mi tu govorit ovo ili ono ali ekipi su dionice potonule 30% a igra je bila jedna od najiscekivanijih ikad. To sve govori.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

ma igra je poluzavršena i neoptimizirana.

ko kaže da je vožnja dobra onda stvarno neznam kako ga nazvati po pravilima foruma ali da nije pristojno.

ima tu još posla i mislim da će proći godina dana da se to ne unormali.

ja sam prešao main story za cca 20 sati gameplaya, sad riješavam sve ostalo i dižem lika, ali nekako isprazno sve izgleda.

sve izgleda da je ova igra trebala izaći po mus i sada se dobro i jasno vidi kako je to još daleko od završnog proizvoda ,ali da je zabvna na neki način je, ima fora stvari ali ima i tu još dosta posla.

Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
The Unforgiven kaže...

Meni isto vožnja ne leži, nije mi ležala ni ona u mafiji (remake jedinice odigrao na ps4 prije tjedan dana).

Iskreno, najbolju vožnju mi ima GTA, mada fali osjećaj težine na autima

Vožnja je očajna u obje igre.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
13 godina

Ne očekujem ultra settings, ali ako mogu sa tom prastarom grafickom vrtit rdr2 na medium sa 50-60 fps i to stabilnih bez dropova...a cp2077 graficki ne izgleda nista bolje

I sami su stavili minimum req rx 470 i recommend gtx 1060 6gb.

Trenutno ne vrijedi tih 60eura na steamu, bolje da se priceka da to pokrpaju i optimiziraju kak spada.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma igra je poluzavršena i neoptimizirana.

ko kaže da je vožnja dobra onda stvarno neznam kako ga nazvati po pravilima foruma ali da nije pristojno.

ima tu još posla i mislim da će proći godina dana da se to ne unormali.

ja sam prešao main story za cca 20 sati gameplaya, sad riješavam sve ostalo i dižem lika, ali nekako isprazno sve izgleda.

sve izgleda da je ova igra trebala izaći po mus i sada se dobro i jasno vidi kako je to još daleko od završnog proizvoda ,ali da je zabvna na neki način je, ima fora stvari ali ima i tu još dosta posla.

Što je poluzavršeno? Da nije optimizirana to se vidi, imam hardver za ultra i barem 60 fps, ona ide od 40-60 fps na 3440x1440 na medium ili 70+ kad je na low.

6 godina
lmutak kaže...

S novom zakrpom sam dobio da dodam ray trace lightning ultra sa dlss performance i drzi 60 fps-a.

Prije sam drzao ugaseno.

It's something,ja zadovoljan....

Koja reza?

Sve Vas Volim
15 godina
Cyberpunk 2077
systems spec su navlakusa isto kao i to da će igra raditi dobro na starijim konzolama
Nisu smjeli zajebat i nezaradit, a to su uspjeli.
hype train je odradio svoje, lova je tu sad će par vježbenika krpat igru a oni će nanajaviti Witcher 4 I opet ga prodati kakv god bude.

Al koliko hypea čovjek bi nakon 8god ocekivao komplet proizvod vrijedan 60e
a ne ruganje u maltene svim segmentima
Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
8 0 hvala 0
10 godina

kladim se u lijevo jaje da će za cca godinu dana ova igra biti ispolirana i poboljšana za duplo, bar na pc-u. a vjerujem i da će svaki dlc koji izađe biti sve bolji i bolji.

a svi plaču za ps4 i kako je neigrivo. a kad je rdr2 izašao na pc-u pa ga pola ljudi nije uopće moglo pokrenuti, stalna rušenja igre, neoptimiziranost? onda su se console peasants smijali i govorili da kupimo konzolu. e sad ja njima kažem kupite si pc i začepite.

ne znam što se da poboljšati u vezi ai inteligencije ali da će vizualni i tehnički igra biti ispolirana za cca godinu dana? hoće

jel ovo sve što su obećali u vezi gameplay itd? nije

e zato se preorder ne radi

14 godina
Cyberpunk 2077

Koliko se ocekuje cijena za DLC ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
zar to nije divota...prije su morali plaćati testiranja igara...sada ti njima plaćaš da budeš tester...i ako kojima slučajem kažeš da je car gol...onda te drugi testeri pokopaju svojim intelektualnim izražavanjem
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator

Sranje od menadžera. Ako su developeri crunchali i satrali se da to dovedu u red, red je da ih se nagradi.

Šta sad, nisu uspjeli pa džaba ulupani sati i neprospavane noći i šta već?

Treba kazniti glavešine koji su odlučili pustiti igru koja nije spremna i koji su kandžijali zaposlenike.

12 godina

Baš naprotiv.

Uprava će dobit lovu čak i ako Metacritic bude ispod 90.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
6 godina
MGloc kaže...

Koliko se ocekuje cijena za DLC ? 

To je najmanje bitno. Bitnije je gdje se moze vec "preordati"

15 godina
neaktivan

Baš mi je žao keanu reeves-a, bolje da ga nisu uvlačili u sve ovo, ponašaju se kao djeca u vrtiću, a Keanu je vrhunski glumac i prije svega ljudina.

10 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Imate 1.4 patch online ako ste skinuli codex

aj pošalji link na pp, pa zar nije reklo da ce 15og biti taj patch, šta ja gledam pa tako fulam

17 godina

Šta je vama!?

Šta toliko želite čistu negativu?

Tu ljepo piše da će odustati od tog plana da božićnice ovise o ocjeni i da će im isplatiti bez obzira na metacritic ocjene

16 godina
Cyberpunk 2077

Kazu stari ljudi da navodno 50% ljudi refundalo sa steama,nazalost samo je nekolicina ostala igrat.
Za GOG nemam info,vjerojatno slicne brojke. Too bad,igra je imala potencijala

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 15:49 (dani20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dani20 kaže...

Kazu stari ljudi da navodno 50% ljudi refundalo sa steama,nazalost samo je nekolicina ostala igrat.

????

Niđe veze što si napisao. 

16 godina
x18x05x kaže...
dani20 kaže...

????

Niđe veze što si napisao. 

Oh cmon Sheldon.It was a sarcasm

16 godina
Cyberpunk 2077

Da ne bude samo negativa.

Moj like je Peter iz Family guya

Moj PC  
14 0 hvala 1
15 godina
Skullscar1989 kaže...

kladim se u lijevo jaje da će za cca godinu dana ova igra biti ispolirana i poboljšana za duplo, bar na pc-u. a vjerujem i da će svaki dlc koji izađe biti sve bolji i bolji.

a svi plaču za ps4 i kako je neigrivo. a kad je rdr2 izašao na pc-u pa ga pola ljudi nije uopće moglo pokrenuti, stalna rušenja igre, neoptimiziranost? onda su se console peasants smijali i govorili da kupimo konzolu. e sad ja njima kažem kupite si pc i začepite.

ne znam što se da poboljšati u vezi ai inteligencije ali da će vizualni i tehnički igra biti ispolirana za cca godinu dana? hoće

jel ovo sve što su obećali u vezi gameplay itd? nije

e zato se preorder ne radi

Nasao si par budala koji su to govorili i sad si ti krenuo istom tom logikom? Zašto se dijelimo na PC gamere i konzole? Pa pobogu svi igramo iste igre, ovo je u rangu prepiranja srednjoškolaca.

I ne, igra nije loše napravljena isključivo na konzolama. Pogledaj samo koliko je ljudi tražilo refund na Steamu. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Cyberpunk 2077

Na Steamu u ovom momentu ima preko milion ljudi u igri i ima oko 80% pozitivnih reviewova, tj na granici je Very Positive kategorije.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

A jbg, nekom se igra sviđa...

Pa oni, igra igru, ne traži samo negativne vijesti po netu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...

Na Steamu u ovom momentu ima preko milion ljudi u igri i ima oko 80% pozitivnih reviewova, tj na granici je Very Positive kategorije.

zato jer se makne review za one koje naprave refund

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice