BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 201.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
15 godina
Re: BUG cod4 server
Unworthy_For_Life kaže...

Vidim da ste uzel server kod ovog hosta.Imao sam i ja tamo server za 4.Ping je dobar..oko 40-50...ali već kada se bližio istek servera počelo je sve više i više laggat tako da je to bilo užasno..Nadam se da vi nećete imat takvih problema.

kog kojeg hosta?

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
14 godina
neaktivan

Studio4Host

15 godina
sushii kaže...

mislim da netko vec radi na web site-u ali ficoo zna vise o tome

edit: ta nije 8ax navodno radio na site-u?

je radio je ali sam mu rekao da se posveti samo skinovima

APazinjan kaže...
FiCoO kaže...

jao hrvoje je trebao napraviti web ali mi se nejavlja vec 2 dana tako da apazinjan kreni raditi..home page i forum a ja ti posaljem tekst za web..imas mozda neki hosting i domenu?

Imam hosting, domenu ću kupit ako niste.

ok, moze...meni je to problem jer mi se hrvoje nejavlja vjerojatno ima posla fax i tako...onda ti to uzmi i pocni raditi a ja ti na pp posaljem tekst

15 godina

Studio4Host

ako nebude valjao u svakom trenutku mozemo prekinuti 

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

pazinjan..u kojem alatu mislis raditi site?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja vam mogu u dreamweaveru
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
BUG cod4 server

a dobro sad bi svi radili web sajt....skupite se pa napravite jedan zajednicki super

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sushii kaže...

Stranica će biti u joomli a forum će biti integriran. Mislim da je to praktično radi daljnjeg editiranja (jednostavno je pa mogu i oni bez znanja kodiranja editirati...)

http://dizanje-ratia.info
14 godina
neaktivan

cuo sam da je dreaweaver je**o kompliciran.

ovaj moj friend je napravio site za nas klan u joomli - pa pogledaj: bing!

malo je mracan ali to je samo boja u pitanju..ima glavnu stranicu i forum , po meni vise od toga i netreba

16 godina
protjeran
sushii kaže...

malo je mracan ali to je samo boja u pitanju..ima glavnu stranicu i forum , po meni vise od toga i netreba

Planiram to malo lijepše srediti, više u klanovskom stilu, ali da, tako nešto će biti ;)

http://dizanje-ratia.info
15 godina
APazinjan kaže...
sushii kaže...

Stranica će biti u joomli a forum će biti integriran. Mislim da je to praktično radi daljnjeg editiranja (jednostavno je pa mogu i oni bez znanja kodiranja editirati...)

dobro ti mi samo salji svoje radove u prototip fazi :)

sushii kaže...

treba nam neki sajt ugodan za oko, takav je privlacniji svima

16 godina
apazinjan ima dobre siteve, mogu se s njim dogovorit da mu pomognem nešto

mislim da je najbolje da imamo php site
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

pazinjan, onda ti zapocni sa izradom ako imas volje i znanja. ja joomlu imam na pc-u ali nisam se jos igrao sa njom niti imam vremena sada radi obaveza no collegu. dok se to ne finalizira druziti cemo se ovdje na forumu kao i do sada ; ) BUG ftw ; )

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

evo ekipa, jucer smo igrali war i tocno se vidjelo koliko nam fali razgovor a ne dok ja napisem pazi leda ovaj ga vec ubije

molim da se jave svi koji imaju mic i sluske da znam da im dam ip od ts servera/sobe i da najvaznije, nemojte se bojati ako imate 13-14 godina a tu s vama igraju oni sa 18-19 godina..ljepo cemo se svi upoznati, nema vrjedanja ni psovanja i idemo KICK SOME ASS {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Evo vam za nabrijavanje malo 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

kad smo vec kod moviea, zna li itko tako napraviti edit videa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

evo prijavio se samo: Unworthy_For_Life

ajde decki ako mislite da ozbiljnije igramo i dobivamo warove javite se da imate mic bar ili posudite, kupite za 50kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

evo ekipa, jucer smo igrali war i tocno se vidjelo koliko nam fali razgovor a ne dok ja napisem pazi leda ovaj ga vec ubije

molim da se jave svi koji imaju mic i sluske da znam da im dam ip od ts servera/sobe i da najvaznije, nemojte se bojati ako imate 13-14 godina a tu s vama igraju oni sa 18-19 godina..ljepo cemo se svi upoznati, nema vrjedanja ni psovanja i idemo KICK SOME ASS {#}

stavi ip od TS-a public da svi vidimo. za war je headset OBAVEZAN! oni koji nemaju trk u ducan daju se naci odlicni headsetovi za 200-300kn-a. igru bez slusalica je bespotrebno igrati jer 90% odluka baziras na temelju zvuka

nemojte se sramiti, ja imam 23 god. a imam glas kao pussy.. moramo koristiti teamsepeak.. vecina malo ozbiljnijih klanova UVIJEK su na ts-u..bude zabavno.. zajedno se slusa mjuza, gledaju/komentiraju videa itd. itd.

14 godina
FiCoO kaže...

evo prijavio se samo: Unworthy_For_Life

ajde decki ako mislite da ozbiljnije igramo i dobivamo warove javite se da imate mic bar ili posudite, kupite za 50kn

eh da ja imam para :)

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Kome da se javim da mu uplatim 50 kunića?Tek toliko da se ima u rezervi za klanske potrebe :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
sushii kaže...
FiCoO kaže...

stavi ip od TS-a public da svi vidimo. za war je headset OBAVEZAN! oni koji nemaju trk u ducan daju se naci odlicni headsetovi za 200-300kn-a. igru bez slusalica je bespotrebno igrati jer 90% odluka baziras na temelju zvuka

nemojte se sramiti, ja imam 23 god. a imam glas kao pussy.. moramo koristiti teamsepeak.. vecina malo ozbiljnijih klanova UVIJEK su na ts-u..bude zabavno.. zajedno se slusa mjuza, gledaju/komentiraju videa itd. itd.

tako je...ja imam 15 godina i kaj necu se sramiti tu...ionako mi nis nemrete{#}

15 godina

Kome da se javim da mu uplatim 50 kunića?Tek toliko da se ima u rezervi za klanske potrebe :)

meni {#}

15 godina
BUG cod4 server

jednostavno moramo se pohvaliti...evo vec nas je 35 u klanu

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

je**e mi smo vec Biggest Clan EVER a nismo niti sluzbeno otvorili server i web site : )

mogli bi se podjeliti na 7 teamova i osnovati svoju privatnu ligu : ))))

kako smo krenuli kupiti cemo citavu cod4 gaming industriju i organizirati lanove : ) vise nece postojati cb i esl lige nego BUG liga ; )

edit=bold (lose mi ide matematika, 35:5 = 7 a ne 5)

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 12:21 (sushii).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
sushii kaže...

je**e mi smo vec Biggest Clan EVER a nismo niti sluzbeno otvorili server i web site : )

mogli bi se podjeliti na 5 teamova i osnovati svoju privatnu ligu : ))))

kako smo krenuli kupiti cemo citavu cod4 gaming industriju i organizirati lanove : ) vise nece postojati cb i esl lige nego BUG liga ; )

HAHAHAHAhha......e ovo arhiviram{#}

16 godina
neaktivan
sushii kaže...

mogli bi se podjeliti na 7 teamova i osnovati svoju privatnu ligu : ))))

edit=bold (lose mi ide matematika, 35:5 = 7 a ne 5)

ovako nešto je u planu s moje strane...ali otom potom kad razradim sve....i ne s toliko timova..ali sigurno 4 tima

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

oho..netko je ustao iz mrtvih..hrvoje trazen si ovdje..nista nejavljas kako napreduje web site i dali napreduje? mi smo vec skoro pa angazirali drugi tim strucnjaka: ) daj nam neke informacije kako /sta

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
sushii kaže...

oho..netko je ustao iz mrtvih..hrvoje trazen si ovdje..nista nejavljas kako napreduje web site i dali napreduje? mi smo vec skoro pa angazirali drugi tim strucnjaka: ) daj nam neke informacije kako /sta

tako je..ni meni nista negovoris

16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

jebiga i na faksu i poslu sam tražen :D hahaha..danas ću dovvršiti valjda..joomla + forum pa ćemo vidjeti

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

nemoras zavrsiti isti moment , rijesi obaveze na faxu samo se javi povremeno ovdje da znamo da se radi na tome. a ne nestanes na nekoliko dana i nitko vise nema pojma gdje si i sta si..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice