nasao sam war 4v4...
tko zeli igrati neka me pma na xfireu ... znaci ja i jos 3 fale...
a kak se zoves na xf ?
nasao sam war 4v4...
tko zeli igrati neka me pma na xfireu ... znaci ja i jos 3 fale...
a kak se zoves na xf ?
" Rebelsy "
fale nam jos 2 igraca... igramo ja i apazinjanin za sad...
p3deri jedni
:D
Bas smo 9-11 war izgubili
Jesmo jadni...
Sa 8-1 na 9-11
Odigrali smo war 4v4 ... ja, apazinjanin, mitch i toni....
Nismo bili toliko losi..cak smo im uspjeli uzeti 10 rundi ...
Toni i Apazinjanin zajedno imaju 10h a odigrali su solidno... je da se malo gube po mapama ali nema veze ;D
Odigrali smo war 4v4 ... ja, apazinjanin, mitch i toni....
Nismo bili toliko losi..cak smo im uspjeli uzeti 10 rundi ...
Toni i Apazinjanin zajedno imaju 10h a odigrali su solidno... je da se malo gube po mapama ali nema veze ;D
ispravak, 11 rundi
bilo je prva 5 - 14 a druga 6 - 14
odkljucajte server da igramo malo
Pogodi koja je sifra. Hint :
hahaha...e ova ti je bila dobra
samo da kazem pass je maknut ali ako vidite da je server private znaci da je war a ako niste pozvani nemojte ulaziti
mitch zasto si ti rageao danas kad smo igrali war hEeLLo je, na vacantu si samo odjednom nestao, zas? btw taj smo war dobili bio sam prvi sa 30 killova :D
uh danas mi je najgori dan,igrali smo war protiv haxora.
sta mislite koliko su nas dobili :) 20/0
pucali su kroz zidove, kroz dim ,pa su znali di se nalazimo imaju wh.
izgubili smo ko je jedini bio dobar je bio (neznam kako se zove) bio prvi najbolje je igro a mi ostali dole smo na dnu ljestvice.koliko se sjecam ja i ficoo smo bili imali isti score negdje 8/14ili16
izgubili,izgubili valjda ce biti bolje drugi put
nebih rekao da su imali hax osim njihovog snipera.. gledao sam krdo warova gdje igraju najbolji sniperisti svijeta i moram priznati da nigdje nisam vidio lakkocu kakvom je ovaj tip skidao.. prvu rundu nas je svih 5 skinuo..
realno,nitko osim njega i nije bio neki igrac..on je jedini imao brutalan score.. po rundi nas je u prosjeku 2-3 skidao.. cak bih i prihvatio da je netko zbilja dobar jer sam gledao svakakve igrace ali ovaj i u situaciji kada se tiho kreces bez ispaljenog metka sa nekakvom neobicnom sigurnoscu znao je odakle dolazis.. u najmanju ruku interesantan klan... tkogod da je organizirao war zamolio bih neka pokusa ugovoriti mec za sljedeci tjedan ali da se sakupi malo respektabilnijih 5 igraca.. ja sam nisam mogao igrati
uh danas mi je najgori dan,igrali smo war protiv haxora.
sta mislite koliko su nas dobili :) 20/0
pucali su kroz zidove, kroz dim ,pa su znali di se nalazimo imaju wh.
izgubili smo ko je jedini bio dobar je bio (neznam kako se zove) bio prvi najbolje je igro a mi ostali dole smo na dnu ljestvice.koliko se sjecam ja i ficoo smo bili imali isti score negdje 8/14ili16
izgubili,izgubili valjda ce biti bolje drugi put
nebih rekao da su imali hax osim njihovog snipera.. gledao sam krdo warova gdje igraju najbolji sniperisti svijeta i moram priznati da nigdje nisam vidio lakkocu kakvom je ovaj tip skidao.. prvu rundu nas je svih 5 skinuo..
realno,nitko osim njega i nije bio neki igrac..on je jedini imao brutalan score.. po rundi nas je u prosjeku 2-3 skidao.. cak bih i prihvatio da je netko zbilja dobar jer sam gledao svakakve igrace ali ovaj i u situaciji kada se tiho kreces bez ispaljenog metka sa nekakvom neobicnom sigurnoscu znao je odakle dolazis.. u najmanju ruku interesantan klan... tkogod da je organizirao war zamolio bih neka pokusa ugovoriti mec za sljedeci tjedan ali da se sakupi malo respektabilnijih 5 igraca.. ja sam nisam mogao igrati
tu sam :D samo javi xf: uneq2
If you ever need a mixer, xf:replik91
meni i dalje nije jasno zasto vas dvojica ne joinate clan na xf-u kao i svi ostali koji posjecujemo forum?
btw. sutra dolaze serveri, dajte da licimo na nesto, odite na XF prijavu i joinajte da vas se moze pozvati u war kada zatreba (link). bas vas dvojica koji imate najvise sati i potrebnog znanja za prisustvovati warovima niste dostupi.
nemam apsolutno lose misljenje o deckima koji su danas igrali, dali su/smo sve od sebe ali sada vidite kako se nosite sa svojih 300/500h protiv momaka sa 2000h kako je onaj jedan njihov naveo.
vjezbati,vjezbati i vjezbati.
!!poslati prijavnicu na xf-u SVI KOJI NISTE NAPRAVILI DO SADA!! (gore sam naveo link u textu)
meni i dalje nije jasno zasto vas dvojica ne joinate clan na xf-u kao i svi ostali koji posjecujemo forum?
btw. sutra dolaze serveri, dajte da licimo na nesto, odite na XF prijavu i joinajte da vas se moze pozvati u war kada zatreba (link). bas vas dvojica koji imate najvise sati i potrebnog znanja za prisustvovati warovima niste dostupi.
nemam apsolutno lose misljenje o deckima koji su danas igrali, dali su/smo sve od sebe ali sada vidite kako se nosite sa svojih 300/500h protiv momaka sa 2000h kako je onaj jedan njihov naveo.
vjezbati,vjezbati i vjezbati.
!!poslati prijavnicu na xf-u SVI KOJI NISTE NAPRAVILI DO SADA!! (gore sam naveo link u textu)
pa prijavio sam se negdje na xf nezz di tocno
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/cod4-nickovi-prijavu-bug-server/96557.aspx?page=6
e tu sam se prijavio skroz dolje al nezz sta je to xD
koliko je jucer zavrsio war?
meni nestalo struje pa nisam mogo doc.
jo mi je lagalo tako da...
SERVERI SU UPLACENI!
Tooooooooo :D
izgubili 11-9, pa di ti zivis meni isto nije bilo struje
SAMO DA VAM KAZEM; SVI KOJI STE SE PRIJAVILI ZA KLAN OBAVEZNO STAVITE I NA XFIREU U SVOJ NICK |BUG| JER NAM JE LAKSE TAKO ZA POZVATI IGRACE KAD JE WAR
MORAMO imati web site da mozemo formirati klan u 2-3 ekipe a ne da se random zove. trebao bi se znatki tko sa kime igra otprilike i da zajedno mozemo baciti warove.
Ako ste zainteresirani spreman sam izraditi website ;)
jao hrvoje je trebao napraviti web ali mi se nejavlja vec 2 dana tako da apazinjan kreni raditi..home page i forum a ja ti posaljem tekst za web..imas mozda neki hosting i domenu?
mislim da netko vec radi na web site-u ali ficoo zna vise o tome
edit: ta nije 8ax navodno radio na site-u?
bili smo blizu,zivim ti tamo kod Klane to je mjesto jedno ko neko selce pa se struja svaki tjedan jednom izgasi.
jao hrvoje je trebao napraviti web ali mi se nejavlja vec 2 dana tako da apazinjan kreni raditi..home page i forum a ja ti posaljem tekst za web..imas mozda neki hosting i domenu?
Imam hosting, domenu ću kupit ako niste.
Vidim da ste uzel server kod ovog hosta.Imao sam i ja tamo server za 4.Ping je dobar..oko 40-50...ali već kada se bližio istek servera počelo je sve više i više laggat tako da je to bilo užasno..Nadam se da vi nećete imat takvih problema.
bili smo blizu,zivim ti tamo kod Klane to je mjesto jedno ko neko selce pa se struja svaki tjedan jednom izgasi.
You poor thing!