BF BC2 problem

poruka: 17
|
čitano: 1.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
BF BC2 problem

problem je sljedeći,kad igram nekih 10 min mp meni se cijeli komp smreze(ne samo igra),komp mi se neće restartat kad stisnem dugme na kućištu,onda ga mora izštekat is utičnice,treba mi pomoć hitno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BF BC2 problem

Jedino što mi tenutno pada na pamet su temparature. Stavi everest trial verziju pa pogledaj temparature.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

0 0 hvala 1
15 godina
Re: BF BC2 problem
captain_soap_McTawish kaže...

Jedino što mi tenutno pada na pamet su temparature. Stavi everest trial verziju pa pogledaj temparature.

gedo sam u MSIafterburneru dok sam igro je najviše bilo 99C a fan speed mi je bio na 75%,i uz to mi izgleda napajanje crkava{#}

15 godina
BF BC2 problem

99 stupnjeva je jednostavno previše. Probaj vidjeti je li sve u redu sa hladnjakom i pastom na procesoru.

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
gedo sam u MSIafterburneru dok sam igro je najviše bilo 99C a fan speed mi je bio na 75%,i uz to mi izgleda napajanje crkava{#}

Ne znam koja je normalna temperatura, al 99c mi se cini da je previse?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 18:36 (mario1990).
15 godina
BF BC2 problem

neću ja ništa dirat sutra ću ga odnjet u servis

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF BC2 problem

nije teško....  imaš u trgovini ventilatore za pc.... ja sam si kupio i platio 40 i nkj kn... i smanjila mi se temperatura... i meni se tak zaledila skoro svaka igrica....

=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bigboy98 kaže...

nije teško....  imaš u trgovini ventilatore za pc.... ja sam si kupio i platio 40 i nkj kn... i smanjila mi se temperatura... i meni se tak zaledila skoro svaka igrica....

meni se ne zalide samo igra već cijeli komp,ništa nerai nemoš ga restartirat na dugmetu od kućišta nego ga moram izštekat is struje da se ugasi,cooler od napajanja je u kvrcu

14 godina
neaktivan
BF BC2 problem

fino... koje imas napajanje?

=)
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 18:58 (bigboy98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BF BC2 problem

Uzrok tvog zamrzavanja su visoke temparature. Njihov uzrok je vjervatno star i dotrajal hladnja u kombinaciji sa istrošenom pastom i prašinom. Uglavnom najoblje odnesi na servis i oni će ti to riješiti. Reci im samo da imaš temparatre od 99°C i oni će već znati što treba činiti.

2 0 hvala 1
15 godina
bigboy98 kaže...

fino... koje imas napajanje?

spire jewel 550w,cooler od njega zvuči ko da zapinje od nešta,i što je najlošije grancija za komp je istekla prije mjesec dana

14 godina
neaktivan
BF BC2 problem

kupi si 2 ventilatora.jedan naprijed da ubacuje zrak,a drugi odozada da ga ispuhuje.tako ces stvoriti protok zraka.prvo to napravi,ako to nista ne pomogne onda ga nosi u servis da ti stave pastu novu na grafu i propusu cooler od grafe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skela96 kaže...

kupi si 2 ventilatora.jedan naprijed da ubacuje zrak,a drugi odozada da ga ispuhuje.tako ces stvoriti protok zraka.prvo to napravi,ako to nista ne pomogne onda ga nosi u servis da ti stave pastu novu na grafu i propusu cooler od grafe.

nije samo grafa nego je napajanje u banani,kad pustim par minuta komp upaljen dok je smrznut sam se ugasi i nakon negdje 3 sekunde se sam upali

15 godina
BF BC2 problem

evo,vratio se komp iz srvisa,i dobio novo napanje(MS PRO-550{#}),i sad zamislite nestala mi je jedna particija hard diska{#},i to baš ta na kojoj su mi sve igrice 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

,i sad zamislite nestala mi je jedna particija hard diska{#},i to baš ta na kojoj su mi sve igrice 

Jel je ima u disk managementu?

ako je ima samo joj dodijeli neko slovo i trebalo bi sve biti normalno.

start -> search -> disk management

15 godina
mario1990 kaže...
luka94 kaže...

,i sad zamislite nestala mi je jedna particija hard diska{#},i to baš ta na kojoj su mi sve igrice 

ima samo C particija

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
mario1990 kaže...
luka94 kaže...

ima samo C particija

Odi desni klik na to sto ti prikazuje 368GB i mora biti neka opcija change driver letter il tako nesto, tu dodijeli slovo particiji npr. (D) (F) ili neko drugo koje je slobodno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice