Lethal Lance - hrvatska igra za iOS

poruka: 9
|
čitano: 9.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Razvoj nase igre za iOS konacno se blizi kraju pa smo je odlucili predstaviti ovdje na forumu. Lethal Lance je old-school 2D platformer u kojem, vec pogadjate, morate trcati, skakati, pucati, sakupljati novcice, izbjegavati neprijatelje i paziti na vrijeme. Prva verzija imati ce 32 nivoa podijeljena u 4 razlicita svijeta, a s vremenom cemo dodavati nove svjetove. Jedan svijet ce biti besplatan, a svim ostalima moci ce se pristupiti za $0.99 putem In-App Purchasea. Evo jedan filmic da vidite kako to sada izgleda:

S obzirom da ovo sve radimo u svoje slobodno vrijeme, nismo jos bili u mogucnosti napraviti i verziju za Android. No, nakon sto dovrsimo igru i objavimo je na App Store-u, razmislit cemo i o tome.

Toliko za sada, hvala na citanju! {#}

EDIT: Dodani download linkovi za iOS i Android.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/lethal-lance/id843351509?mt=8

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bulkypix.lethal.lance

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 21:15 (Jacopious).

6 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Konačno, dobre vijesti... Lethal Lance dolazi na App Store u četvrtak, 1. svibnja. Od našeg prethodnog javljanja prošla su čak dva mjeseca, ali sve je bilo s razlogom. Naime, u priču se uključio i publisher BulkyPix iz Francuske koji je imao neke dodatne zahtjeve pa se sve skupa malo odužilo. Isto tako, odlučili su i da se promijeni model plaćanja... igra će od starta koštati $1.99, jer kažu da im to omogućava da povremeno naprave promociju i smanje cijenu na $0.99. Mi i dalje radimo punom parom, krpamo eventualne propuste i dodajemo nove nivoe koji će se pojaviti u nekom od update-ova. Počeli smo raditi i na prilagodbi za Android, ali to će potrajati još neko vrijeme. Ovdje možete vidjeti trailer za igru:

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za Lethal Lance-a ili općenito razvoj igara, slobodno pitajte. Potrudit ćemo se odgovoriti najbolje i najbrže što možemo. {#}

Link na igru:

https://itunes.apple.com/hr/app/lethal-lance/id843351509?mt=8

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 15:53 (Jacopious).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo, neki dan nam je izašao update pa smo od izdavača dobili par promo kodova... pa izvolite, tko prvi, njegova djevojka. {#}

PXTMRE69KT7L

YFYNEANF6KTT

JWFYRTA4JLKP

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel mi mozes rec koji ste game engine i ostali software koristili za izradu igre ak nije problem?

I sam pokušavam uć u te vode pa me zanima.

P.S. igrica izgleda odlicno!

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Lethal Lance - hrvatska igra za iOS

Hvala na lijepim riječima. {#}

Igra je napisana uz pomoć cocos2d frameworka koji maksimalno pojednostavljuje stvaranje scene, upravljanje spiteovima itd. Za zvuk je korišten ObjectAL, a za fiziku Box2D. Velika većina igre je napisana u C++, a za dijelove koji su komunicirali s cocos2d je korišten Objective-C. Međutim, danas je jako popularan Unity, tako da sad započinjemo igru, možda bismo ga i mi odabrali.

12 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru!

Ja sam takoder poceo sa unity engineom, toliko je jednostavan i ima toliko tutoriala da sam ja, koji sam se prvi put susreo sa programiranjem prije 2 tjedna, na pola puta da zavrsim jednostavnu igricu za android. Ali pitam zato jer pro verzija kosta 1500$ ili 75$/monthly i zato sto mi se stalno crasha njihov built-in monodevelop.

Za skriptiranje se jos i snadem al mi je crtanje spriteova za k****  {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 21:09 (Irregular).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Lethal Lance je u međuvremenu dobio nekoliko update-ova na App Store-u, a ujedno je izašao i na Google Play Store-u. Ažurirao sam originalni post s linkovima za download.

Btw, na Google Play Store-u piše da se može igrati samo na nVidia SHIELD-u, ali to nije točno, a izdavač to još nije maknuo. Igra radi i na drugim uređajima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jacopious kaže...

Lethal Lance je u međuvremenu dobio nekoliko update-ova na App Store-u, a ujedno je izašao i na Google Play Store-u. Ažurirao sam originalni post s linkovima za download.

Btw, na Google Play Store-u piše da se može igrati samo na nVidia SHIELD-u, ali to nije točno, a izdavač to još nije maknuo. Igra radi i na drugim uređajima.

Šta ovo je igra hrvatskih developera?!?

Igrao sam je nedavno na iPhone-u dok ga nisam izgubio, sada igram na Androidu. Svaka čast dečki, zbilja je zabavna igra! Samo tako nastavite.

ZOTAC: It's Time to Play.
11 godina
neaktivan
DmL kaže...
Jacopious kaže...

Šta ovo je igra hrvatskih developera?!?

Igrao sam je nedavno na iPhone-u dok ga nisam izgubio, sada igram na Androidu. Svaka čast dečki, zbilja je zabavna igra! Samo tako nastavite.

Da, ovo je hrvatska igra. Napravili smo ju zajedno moj prijatelj (artist) i ja (developer).

Puno hvala na lijepim riječima. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice