A što reč nego - care!
Ma ne trebaš.. nije tolika panika - ne stižem ni sve ovo što imam na STEAM-u igrat kak spada, pa još WoW, LOTRO i sl.
Ali hvala na ponudi
Buš se ti predomislio kad ga vidiš spakiranog sa kutijom od RDR-a na vrhu. :)
A što reč nego - care!
Ma ne trebaš.. nije tolika panika - ne stižem ni sve ovo što imam na STEAM-u igrat kak spada, pa još WoW, LOTRO i sl.
Ali hvala na ponudi
Buš se ti predomislio kad ga vidiš spakiranog sa kutijom od RDR-a na vrhu. :)
http://www.game.co.uk/Games/PlayStation-3/Action-Adventure/Red-Dead-Undead-Nightmare-Collection/~r352041/?s=redemption&d=1z13mmt
Samo da pitam, jeli je ovdje i čitava igra ili samo ovaj dio igre, ovaj dlc?
Na tome su ti svi DLC-ovi koji su do sada izašli i nemoraš imat RDR da bi igrao. Mislim da na tome nema pravog RDR-a nego samo DLC-ovi.
Na tome su ti svi DLC-ovi koji su do sada izašli i nemoraš imat RDR da bi igrao. Mislim da na tome nema pravog RDR-a nego samo DLC-ovi.
eeee, ovo podcrtano mene zanima. Jel moze netko potvrditi?
80% igre sa 18h igre ....
kraj je predobar... neocekivan ... pomalo mi je i zao (nije to zasluzio)
Nije tesko doci do 100% igre
Kraj mi je super, da rastuzio me bas sam se bio 'ufurao' u pricu, ali mu je sin super
Znate da trebate napraviti i onu zadnju misiju sa sinom? Da bi dobili creditse?
Ubiti Johnovog ubojicu?
Da napravio sam je, u Blackwateru ima onaj covjek.... Trebao sam za 100% da dobijem Trophy
R* traži iskusnog programera.
Traži ga za studio koji je zadužan za port GTA 4 i EFLC-a.
Da li to znači da ćemo dobiti RDR na pc-u?
http://www.rockstarwatch.net/news/1037/Rockstar-Leeds-working-on-a-PC-title/
Naručio sam igru, stiže sljedeći tjedan, jedva čekam. Je li ima na hrvatskom PSN-u ovaj Undead Nightmare DLC?
Naručio sam igru, stiže sljedeći tjedan, jedva čekam. Je li ima na hrvatskom PSN-u ovaj Undead Nightmare DLC?
Nema. Ali će navodno biti u prodaji na disku (zajedno sa svim ostalim DLC-ovima) od 03.12..
Super, taman 4.12. idem u ZG
Kako sam obaviješten , to će biti stand-alone disk, neće biti potrebe još umetati i disk originala, ali će sadržaj na njemu biti samo onaj objavljen u DLC-ovima.
Read Dead je GOTY
VGA Awards
I sad samo da GOTY izdanje (sa svim DLC-ovima na kupu) izađe i za PC
I sad samo da GOTY izdanje (sa svim DLC-ovima na kupu) izađe i za PC
i ja sam mislio čekati neko izdanje sa svim dlc-ovima, ali, bježi, neda mi se toliko čekati :D
Danas, sutra dolazi
Igra je odlična!
Ali imam problem.
Na ps3 imam više accounta, glavni na kojem igram sve igre mi je USA account.
Sa igrom sam dobio kod da dobijem onog konja, zlatna oružja i odjelo.
Kod sam odmah iskoristio i pod downloaded things (ili tako neš) mi se nalaze te tri stvari.
Nisam mogao iz igre skinuti ona dva besplatna dlc-a (vjerojatno jer je igra UK verzija, a psn mi je američki).
Otišao sam na UK account i otišao na store i skinuo ta dva dlc-a.
Na glavnom accountu (USA) kada pokrenem igru i dalje imam samo on tri stvari (bez ova dva besplatna DLC-a)
A kada odem na ITA account onda u igri imam samo ova dva besplatna dlc-a.
Šta da napravim?
eh Danny, za*ebo si me.
Ti si to odgovorio i ja razočaran bio i bilo mi je krivo.
A na kraju sam skužio da iako mi ih ne pokaže kod downloaded things (ili kako već) u igri, on ih ima u igri, dobio sam da mogu "osvojiti" Savy Rechant Outfit i Expert Hunter Outfit :))
Btw, igra je zakon! Evo baš došao u Mexico.
ja jos uvijek ne vjerujem da sam ja zbog ove igre kupio xbox da bi nakon sto sam je odigrao prodao xbox ...
to puno govori o igri ... ;D
Ja još nisam iskoristio taj kod Čuvam ga za kolekciju.
Prešao sam igru i moram priznati da je jedna od najboljih igara koje sam igrao/prešao
Priča je sjajna kao i atmosfera.
Jedina igra koja mi ima toliko dobru atmosferu je Brutal Legend, ali to sad nije važno.
Jel' itko nabavio/odigrao Undead Nightmare?
Jel' dobra priča?
kupio bih ovu igru jel zna netko gdje mogu kupit jeftinu?
i vidim da je dobra ;)
i jel igrate multiplayer i kakva je?
i vidim da je dobra ;)
U HR ti je svejedno, jedino ako ćeš kupovat npr. sa game.co.uk. Tako ti je jeftinije.
Multiplayer je solidan, čista zabava .
i vidim da je dobra ;)
U HR ti je svejedno, jedino ako ćeš kupovat npr. sa game.co.uk. Tako ti je jeftinije.
Multiplayer je solidan, čista zabava .
narucio sam novu 250 kn + 25 kn poštarina jeftino xD
jedva cekam da dođe
narucio sam novu 250 kn + 25 kn poštarina jeftino xD
jedva cekam da dođe
Ipak je igra godine pa se isplati odigrat ju, po meni ima skoro najbolju priču ikad. Ili barem u prve 3, ako se slučajno nađe neka bolja