-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tražim nešto, npr Crash Bandicoot, lovu, ma ponudite kaj i koliko možete
Zagreb
Zagreb
Imam: MGS V The Definitive Expirience i Call of Duty Advanced Warfare
Trazim: novce
Imam : MGS V : Ground Zeroes , Beyond Two Souls , Heavy Rain , Last of Us Remastered
Tražim : Horizon Zero Dawn
Opcije razmjene apsolutno fleksibilne ( uključujući i novac s moje strane ili novac uz kombinaciju igara )
-
Nier prodaj i kupi GoTY. W3 se nade jeftiniji novi, nego polovni Nier. Em ti je i na akciji sad na PSNu.
Nudim Final Fantasy. XV Special Edition Steel Book izdanje. Tražim Uncharted 4 specijalno izdanje. Može i prodaja za 250 kn.
NUDIM: Battlefield 1
TRAŽIM: Prvenstveno pare, htio bi to prodati, ali ako imate nešto zanimljivo ponudite pa se moža dogovorimo..
Nudis li jos uvijek gta v za neku razmjenu?
NUDIM : Call of Duty : Black ops 3 / Fifa 16
TRAZIM : GTA5 , Mafia 3, Fifa 17 ili novce
Ponudite nesto pa se dogovorimo
Nudim: Uncharted 4
Tražim: Crash N Sane Trilogy, God of War 3 Remastered
Nudim: Tekken 7
Tražim: Persona 5 ili cash money
EDIT: Prodano
Javljam se za opciju uzimanja Watch Dogs 2 uz to da mi plate
Nudim: Uncharted : The Lost Legacy
Trazim: Horizon Zero Dawn ili keš
Ps...ošlo
Nudim: The Last of Us: Remastered (promo disk)
Trazim: Witcher 3
Nudim: leš
Tražim:
Kupujem igre do maksimalno 150kn.
Prednost: Ufc 2, Uncharted collection, ratchet and clank, tomb rider, god of war, The last guardian, wipeout collection, horizon zero dawn, fifa 2017, bloodborn, killzone....
Također prednost Zagorje/Zagreb ruku u ruke.
Pozdrav,
Nudim Borderlands Handsome Collection, igra ocuvana 9.99/10.
Trazim cash
RIJEŠENO
Mijenam "The last of us" za UFC 2 ili Uncharted 4
Nudim: Mad Max, Watchdogs 2, AC Syndicate, Bloodborne
Tražim: Battlefield 1, Titanfall 2, PES 2017, The last guardian, GTA V, Horizon zero dawn
nudim: nba 2k17
trazim: moze zamjena npr last of us, beyond two souls/heavy rain, gta v uz moju nadoplatu, mafia 3 ili ponudite nesto drugo. moze i prodaja.
Prodano
Nudim: Battlefield 1
Tražim: GTA V, ratchet and clank, crash bandicoot..ponudite i nešto drugo ako imate, može i keš
Prodano.
Kupujem igre za PS 4, raznih zanrova, potez od Zagreba do Ivanica (Sesvete, Dugo Selo, Vrbovec dolazi u obzir). Samo hard copy i osobna primopredaja (slanje postom eventualno ako je neki stariji forumas u pitanju). S obzirom da sam tek kupio PS, trazim sto povoljnije igre da pokrenem kolekciju.
Trazim neke platformere prvenstveno, prednost Crash Bandicoot ili neke s mogucnoscu lokalnog multiplayera (citaj: igranje sa zenom i djetetom).
Osim toga trazim PS ili "konzolaske ekskluzive", dakle sto nije izlazilo na PC-u (izuzetak su naslovi iz 2017 ili sam kraj 2016). Tipa The Last of Us Remastered, The Last Guardian i slicno (nisam pratio puno sto izlazi na konzolama, pa nudite sto imate).
Ne zanimaju me voznje ni pucacine (znaci sve sto se primarno ne igra s gamepadom), makar neki fps moze doci u obzir ako je single player dobar.
Ponude moze na pp, po mogucnosti sa slikom stanja igre.