- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo se nadam da ce kisa/snijeg/blato utjecati na samu voznju al ono bas da se primjeti da nisu isti uvjeti kao na suhoj cesti, a ne da to bude samo graficki efekt. Npr Sega je to napravila sa Rally Revo-om odnosno kada ponovno prodes preko istog mjesta (izrovanog blata) auto se ne ponasa identicno kao kada si prosao prvi puta, mislim, ako je to Sega mogla napraviti u 2007 god onda se nadam da ce isto napraviti R* sa snijegom i blatom u 2013 ali da bude jos realnije.
vec vidim kako cu uzet 2 tjedna bolovanja cim kupim igru
all systems are down
nema sanse pristupit na stranicu.
Nadam se samo da nece biti lagga kad instaliram igru na USB (jbg nemam hdd na xboxu)
meni stranica lijepo radi i super je
Evo imate jos par slika ovde http://www.rockstargames.com/V/screenshots Spor mi net ali inacebi stavio ovdje na forum slike.
Bit ce puno bolovanja sa diagnozom "Doso GTA5" hahaha :D
Mogo bi ja zamrznut godinu na faksu
Ova Sue Murry me podsjeća na Pusićku(po izgledu) XD.
I ontopic, jedino zasad što bi moglo pokvariti sveukupni dojam o igri je vožnja, vidjet ćemo u MP gameplayu dal' će još uvijek izgledati tako neprirodno
......jedino zasad što bi moglo pokvariti sveukupni dojam o igri je vožnja, .....
A jesi telac od Coeka ...... pa jesili ti citao predhodne postove??Zaviri malo i vidices.
Nego evo jos par slika :)
EDIT
Izvor
http://www.buzzfeed.com/josephbernstein/way-beyond-anything-weve-done-before-building-the-world-of-g
ovo ce definitivno bit igra godine, ako ju ne proglase smatrat cu to glasovanje namjestenim.
E kako tema napreduje. Merak! Bravo pojedinci za nove slike, za novi fenomenalan oficijalni sajt. Nakon dobrog pregleda svega ovog, ja sa samo pitam jedno. Ima li nešto što ova igra nema? Nekako mi glupo da pitam, e hoće li biti ovog, ili onog. Daj recite čega nema da znam barem na čemu sam. GAME OF THE YEAR definitivno. Moža da izađe, ne znam koja igra, može da izađe ne znam šta, može se meni možda to i više dopasti, ali ovo je kao što rekoh GOTY, vi ostali se pomirite s tim. Takav je zakon prirode, i tačka! GTA V RULE!!!!!!!!!!!!!!!
novi Cod i novi NFS se mogu sada samo sakriti kada izade GTA V kontam da pola ljudi nece niti sa torrenta skinuti kamoli kupiti :D btw za GTA V ce nam trebati pola godine samo da obidemo svaki dio mape :D
Hehe, da je EA izdavač ove igre, rascjiepao bi ju na jedno 10 dijelova i svaki prodavao po 59.99$.
Hehe, da je EA izdavač ove igre, rascjiepao bi ju na jedno 10 dijelova i svaki prodavao po 59.99$.
da je EA izdavac ove igre dobili bi igru punu bugova i ni priblizno detaljnu.
da je moja baba muško zvala bi se duško
Nije bas da GTA igre nemaju bugova ali bugovi ne znace nuzno i nesto lose..... vise manje sve igre imaju bugove ali npr. Skyrim ima smijesne bugove, GTA ima smijesne bugove itd.
BTW najavili su i DLC (mozda i vise njih) za GTA V.....
Na onoj slici gdje michael drži reket i pokazuje da je valjda lopta otišla u aut :), na klupi je grafit Vagosa tako da su i oni potvrđeni što se tiče bandi.
Nije bas da GTA igre nemaju bugova ali bugovi ne znace nuzno i nesto lose..... vise manje sve igre imaju bugove ali npr. Skyrim ima smijesne bugove, GTA ima smijesne bugove itd.
BTW najavili su i DLC (mozda i vise njih) za GTA V.....
I Red Dead je imao epic bugova također....
No to nas ne treba čuditi, ipak su to open world igre... Treba dosta procesorske snage da se sve emulira bez greške.
Sigurno će ih i Petica imati na pretek ali to je više manje nebitno dok nisu neki ozbiljni (kao što je npr. Skyrim imao na PS3).