Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.771.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GTA 5

jeli ovo Grove Street u pozadini !?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 17:34 (antimadridista).
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

Samo se nadam da ce kisa/snijeg/blato utjecati na samu voznju al ono bas da se primjeti da nisu isti uvjeti kao na suhoj cesti, a ne da to bude samo graficki efekt. Npr Sega je to napravila sa Rally Revo-om odnosno kada ponovno prodes preko istog mjesta (izrovanog blata) auto se ne ponasa identicno kao kada si prosao prvi puta, mislim, ako je to Sega mogla napraviti u 2007 god onda se nadam da ce isto napraviti R* sa snijegom i blatom u 2013 ali da bude jos realnije.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

vec vidim kako cu uzet 2 tjedna bolovanja cim kupim igru

Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA 5

aaaaaa

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Facebook na GTA način - zove se lifeinvader {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 17:50 (antimadridista).
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

http://www.lifeinvader.com/

da ne morate sami googlati {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

all systems are down
nema sanse pristupit na stranicu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Nadam se samo da nece biti lagga kad instaliram igru na USB (jbg nemam hdd na xboxu)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

meni stranica lijepo radi i super je

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GTA 5
evo na ovoj slici se vide nove aktivnosti. Flight school je u igri. Također ova žičara - zakon :)
Moj PC  
15 0 hvala 8
17 godina
neaktivan
GTA 5

Upoznajte Lifeinvader tablet XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA 5

Evo imate jos par slika ovde http://www.rockstargames.com/V/screenshots Spor mi net ali inacebi stavio ovdje na forum slike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
RuskeGTT kaže...

Bit ce puno bolovanja sa diagnozom "Doso GTA5" hahaha :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
GTA 5

Politička kampanja jednog od kandidata HAHAHAH
I see what you did there. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 19:37 (xXxBartmanxXx).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Mogo bi ja zamrznut godinu na faksu {#}

15 godina
neaktivan
GTA 5

Ova Sue Murry me podsjeća na Pusićku(po izgledu) XD.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5
Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
Your grammar is bad and you should feel bad^

I ontopic, jedino zasad što bi moglo pokvariti sveukupni dojam o igri je vožnja, vidjet ćemo u MP gameplayu dal' će još uvijek izgledati tako neprirodno
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

......jedino zasad što bi moglo pokvariti sveukupni dojam o igri je vožnja, .....

A jesi telac od Coeka ...... pa jesili ti citao predhodne postove??Zaviri malo i vidices.
Nego evo jos par slika :)
EDIT
Izvor
http://www.buzzfeed.com/josephbernstein/way-beyond-anything-weve-done-before-building-the-world-of-g

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 20:02 (stefagtx).
16 godina
GTA 5

ovo ce definitivno bit igra godine, ako ju ne proglase smatrat cu to glasovanje namjestenim.

Moj PC  
18 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Jedrilice od sada imaju i razapnuta jedra!Možda nekima to ništa ne znači,ali ono što volim kod R* je posvećenost detaljima.

I kada se svi ti mali detalji zbroje dobijemo igretinu koja će se dugo dugo igrati.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Komentar sa GTA V Facebooka:

"I never tried so hard not to die before a video game came out."

OMG OMG OMG OMG OMG OMG
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 20:58 (Ray0).

16 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
GTA 5

E kako tema napreduje. Merak! Bravo pojedinci za nove slike, za novi fenomenalan oficijalni sajt. Nakon dobrog pregleda svega ovog, ja sa samo pitam jedno. Ima li nešto što ova igra nema? Nekako mi glupo da pitam, e hoće li biti ovog, ili onog. Daj recite čega nema da znam barem na čemu sam. {#} GAME OF THE YEAR definitivno. Moža da izađe, ne znam koja igra, može da izađe ne znam šta, može se meni možda to i više dopasti, ali ovo je kao što rekoh GOTY, vi ostali se pomirite s tim. Takav je zakon prirode, i tačka! GTA V RULE!!!!!!!!!!!!!!!

14 0 hvala 0
13 godina
GTA 5

novi Cod i novi NFS se mogu sada samo sakriti kada izade GTA V kontam da pola ljudi nece niti sa torrenta skinuti kamoli kupiti :D btw za GTA V ce nam trebati pola godine samo da obidemo svaki dio mape :D 

Moj PC  
10 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Hehe, da je EA izdavač ove igre, rascjiepao bi ju na jedno 10 dijelova i svaki prodavao po 59.99$. {#}

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
17 0 hvala 3
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Hehe, da je EA izdavač ove igre, rascjiepao bi ju na jedno 10 dijelova i svaki prodavao po 59.99$. {#}

da je EA izdavac ove igre dobili bi igru punu bugova i ni priblizno detaljnu.

14 godina
mar123 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

da je moja baba muško zvala bi se duško 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
mar123 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Nije bas da GTA igre nemaju bugova ali bugovi ne znace nuzno i nesto lose..... vise manje sve igre imaju bugove ali npr. Skyrim ima smijesne bugove, GTA ima smijesne bugove itd.

BTW najavili su i DLC (mozda i vise njih) za GTA V..... 

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan
GTA 5

Na onoj slici gdje michael drži reket i pokazuje da je valjda lopta otišla u aut :), na klupi je grafit Vagosa tako da su i oni potvrđeni što se tiče bandi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Nije bas da GTA igre nemaju bugova ali bugovi ne znace nuzno i nesto lose..... vise manje sve igre imaju bugove ali npr. Skyrim ima smijesne bugove, GTA ima smijesne bugove itd.

BTW najavili su i DLC (mozda i vise njih) za GTA V..... 

I Red Dead je imao epic bugova također....

No to nas ne treba čuditi, ipak su to open world igre... Treba dosta procesorske snage da se sve emulira bez greške.

Sigurno će ih i Petica imati na pretek ali to je više manje nebitno dok nisu neki ozbiljni (kao što je npr. Skyrim imao na PS3).

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice