Focus yojstick driver!!!

poruka: 7
|
čitano: 5.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Focus joystick driver!!!

Dakle treba mi driver za joystick Focus,imao sam cd ali mi je puk'o.na cdu pise ovako: Focus double shock analog controller 2.0 usb quality driver dr813

pa ako mi netko može dati link ili poslati....

HVALA!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 16:57 (Duda001).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Focus yojstick driver!!!

ja imam slican problem, nikako da nađem driver za FOCUS yojstick. Ustvari moj problem je malo veći. Meni komp prepoznaje tipkovnicu kao prvi controller. Našao sam univerzalni driver. Instalirao ga ali on je prepoznao tipkovnicu kao controller 1 a yojstick kao controller 2. Kako to da zamjenim. Molim pomoc!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Focus yojstick driver!!!
Brave kaže...

ja imam slican problem, nikako da nađem driver za FOCUS yojstick. Ustvari moj problem je malo veći. Meni komp prepoznaje tipkovnicu kao prvi controller. Našao sam univerzalni driver. Instalirao ga ali on je prepoznao tipkovnicu kao controller 1 a yojstick kao controller 2. Kako to da zamjenim. Molim pomoc!!

Imam i ja problem, samo za drugi model. Ne radi u svim igricama, samo na nekima.

12 godina
neaktivan

Znaci pomoci nema?....... e hebi ga

15 godina
neaktivan
Brave kaže...

Znaci pomoci nema?....... e hebi ga

Meni radi u pesu, a ne radi u dirt 3.

12 godina
neaktivan

meni radi na PESu kao controller 2 ali ne kao 1. Imam jos jedan yojstick (speedlink) ali problem je isti

15 godina
neaktivan
Brave kaže...

meni radi na PESu kao controller 2 ali ne kao 1. Imam jos jedan yojstick (speedlink) ali problem je isti

Meni je garancija istekla prije 2 mjeseca, da sam saznao za to ranije razbio bi im joystick u glavu. Glupi kineski proizvod koji samo u nekim igricama radi,

beskorisno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice