Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.568
|
čitano: 1.748.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xbox Series X
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

Kod mene je sad dosla obavijest za xbox ultimate pass, da se postojećim korisnicima nista ne mijenja i da cijena dalje ostaje ista, 14.99 Eur na mjesec. Oni koji na novo se pretplate oni placaju novu cijenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xbox Series X
vik7 kaže...

Kod mene je sad dosla obavijest za xbox ultimate pass, da se postojećim korisnicima nista ne mijenja i da cijena dalje ostaje ista, 14.99 Eur na mjesec. Oni koji na novo se pretplate oni placaju novu cijenu.

Kako točno piše u mailu? Nisam ništa dobio. Logika bi mi bila da ti se ništa ne mijenja dok god ti traje trenutna pretplata, ali kad ćeš produljivati plaćaš više.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 dana
vik7 kaže...

Tek od studenog ċe ti se naplatiti nova cijena buduċi da nisi novi korisnik

13 dana

Microsoft je sada izjavio da nisu još odustali od Xboxa

14 godina
Xbox Series X

Mislim da neće odustati od hardvera, jer ipak imaju neko uporište na domaćem tržištu, a i čini mi se da su najavili i handheld Xbox od 1000 dolara 

Halo Bing! Kako bratac?

0 0 hvala 0
17 godina
Ja prodajem XSX ak koga zanima, imate oglas tu pod prodaja - ostalo.
PS5 mi oduzima previše vremena.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 dana
Apachy kaže...

Mislim da neće odustati od hardvera, jer ipak imaju neko uporište na domaćem tržištu, a i čini mi se da su najavili i handheld Xbox od 1000 dolara 

https://rog.asus.com/gaming-handhelds/rog-ally/rog-xbox-ally-x-2025/

15 godina

Pise da tako dugo dok imam ukljucenu automatsku pretplatu, da se nece nista mjenjati oko cijene. Samo ako prekinem i uzmem neku drugu pretplatu onda su i vise cijene..

Gledao sam za sljedeci mjesec i isto je 14.99 Eur, tako da se nista ne mijenja za nas postojeće. 

@hexfire

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2025 13:27 (vik7).
13 dana
Apachy kaže...

Ako Xbox odustane od konzola to nije dobro za potrošače jer PS6 bez konkurencije može koštati najmanje $800

14 godina
Slažem se, iako sam prešao sa xsx na ps5, i dalje bi volio da ms ozbiljnije pristupi konzolaskom hardveru i bude konkurentniji, onda smo svi u profitu.
Uostalom, ako izdaju bolju i jeftiniju konzolu od ps6 i zapravo naprave dobre ekskluzivne igre sa ovom hrpom studija koje su pokupovali, eto me nazad na xbox.

Najgora opcija je trziste bez konkurencije
Halo Bing! Kako bratac?

1 0 hvala 0
13 dana
Apachy kaže...
Slažem se, iako sam prešao sa xsx na ps5, i dalje bi volio da ms ozbiljnije pristupi konzolaskom hardveru i bude konkurentniji, onda smo svi u profitu.
Uostalom, ako izdaju bolju i jeftiniju konzolu od ps6 i zapravo naprave dobre ekskluzivne igre sa ovom hrpom studija koje su pokupovali, eto me nazad na xbox.

Najgora opcija je trziste bez konkurencije

Nvidia nema konkurenciju u high-end GPU, pa je to razlog zašto su high-end Nvidia GPU dosta skupe. AMD se treba dosta potruditi da bude konkurentan Nvidia u high-end GPU.

14 godina
Armor kaže...
Ja prodajem XSX ak koga zanima, imate oglas tu pod prodaja - ostalo.
PS5 mi oduzima previše vremena.

Di si bil prije par dana s oglasom.A kod mene pa je obrnuta situacija.Ps5 je vise na cekanju nego X.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
17 godina
A eto, tak se potrefilo.
Dajem ga barem jeftino al nejde.
17 godina
Xbox Series X

Kod mene PS5 skuplja prašinu, a XSX je main konzola 

PSN: Muskarcina77 / Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Sta igrate na gamepassu?
Izgubio sam se od prevelikog izbora (al bez sarkazma).
Dajte mi neku ideju, preferiram singleplayer

0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

Igram Dragon Age: The Veilguard.

Igrao sam sve Dragon Age igre, a kako je ova popljuvana, nisam imao nekakva očekivanja.

Mogu samo reći da mi je dobra, nije mi u rangu prijašnjih DA naslova, ali skroz OK.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Forza motorsport i grounded 2, ovisi o raspoloženju
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
14 godina
Virty kaže...

Igrao sam sve Dragon Age igre, a kako je ova popljuvana, nisam imao nekakva očekivanja.

Mogu samo reći da mi je dobra, nije mi u rangu prijašnjih DA naslova, ali skroz OK.

Popljuvan je uglavnom narativni dio koji nije ni do koljena DA:Originsu. Iz nekog razloga mnogi i dalje misle da Bioware može napraviti nešto kao prvi DA ili Mass Effect trilogiju, a ustvari je Veilguard vrhunac za koji su sposobni. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
4 godine
Xbox Series X

Sad (kroz cca mjesec dana) bude mi proslo 3 godine tog game passa (Ultimate). Koliko bi ispala najjeftinija alternativa plaćanja? Koja država? I kolko vremenski?

S obzirom da cijene idu previse gore, a ja gotovo da i ne igram, ne znam dal se isplati uzimat.. Jel postoji nesto kao Ultimate al da je samo za xbox (bez opcije igranja na kompu)? U smislu da su svejedno sve igre od game passa na raspolaganju al samo za konzolu.

Hvala

1 0 hvala 0
14 godina
Overflow1984 kaže...

Sad (kroz cca mjesec dana) bude mi proslo 3 godine tog game passa (Ultimate). Koliko bi ispala najjeftinija alternativa plaćanja? Koja država? I kolko vremenski?

S obzirom da cijene idu previse gore, a ja gotovo da i ne igram, ne znam dal se isplati uzimat.. Jel postoji nesto kao Ultimate al da je samo za xbox (bez opcije igranja na kompu)? U smislu da su svejedno sve igre od game passa na raspolaganju al samo za konzolu.

Hvala

Koliko sam shvatio, ultimate je jedina opcija ako želiš Xbox studio igre day one. Ako ti nije toliko bitno onda imaš onaj neki tier ispod. Tamo ih dobiješ u roku godine dana. Jedino nisam siguran dobiješ li i third party igre day one ili se i na njih čeka.

Meni ističe u veljači i prebacujem se na PC što se tiče Xboxa. Ali teško da ću više uzimati na dulje razdoblje (ako uopće). 

4 godine
Hexfire kaže...
Overflow1984 kaže...

Hvala

Koliko sam shvatio, ultimate je jedina opcija ako želiš Xbox studio igre day one. Ako ti nije toliko bitno onda imaš onaj neki tier ispod. Tamo ih dobiješ u roku godine dana. Jedino nisam siguran dobiješ li i third party igre day one ili se i na njih čeka.

Meni ističe u veljači i prebacujem se na PC što se tiče Xboxa. Ali teško da ću više uzimati na dulje razdoblje (ako uopće). 

I kod mene je sve jos u zraku. Gledam potencijalne opcije za taj game pass i kolko bi uopce ispalo najjeftinije.. S druge strane je mozda isplativije kupovat igre (pre malo igram da bi mi se isplatila puna cijena).

Di su najjeftinije igrice za nabavit? Eneba?! Ima jos kaj vrijednog spomena?

Hvala, 

Lp

17 godina
Dal je dovoljno na MS stranici promijeniti šifru da se neko ne može prijaviti na XSX bez unosa nove šifre? To sam napravil.
I stavil log out za sve račune, no upozorilo me da se Xbox neće odlogirati...

Zapakiral sam boks u kutiju i sve je spremno za slanje, a sad mi se više to ne dira jer sam čovjeku zbilja fino to zaštitil.

Ili mi ostaje dogovor s kupcem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja sam samo napravio factory reset kad sam svog prodavao.
17 godina
Kaj ne čitaš?
Ja sam to zaboravil napraviti na svom i ne znam kaj sad...
14 godina
Armor kaže...
Kaj ne čitaš?

Aha, pretpostavio sam da ti nakon factory reseta neda napraviti log out. Pa ne znam baš što sad možeš. Najčišće je napraviti FR. Sve drugo možda zakomplicira život i tebi i njemu.

4 godine
Armor kaže...
Kaj ne čitaš?

Nemas tu kaj prevec razmisljat. Ako zelis da te ne muči, postavi xbox na pocetne postavke. U suprotnom ti nitko ne moze pomoći. 

17 godina
Hexfire kaže...
Virty kaže...

Popljuvan je uglavnom narativni dio koji nije ni do koljena DA:Originsu. Iz nekog razloga mnogi i dalje misle da Bioware može napraviti nešto kao prvi DA ili Mass Effect trilogiju, a ustvari je Veilguard vrhunac za koji su sposobni. 

I ne očekujem od njih više ništa posebno.

Ali i ovaj Veilguard je dovoljno dobar da me drži zainteresiranog za igranje.

Odigrat ću ga do kraja.

Mass Effect trilogija.....meni jedne od najdražih igara uopće.

Teško će bilo tko nešto takvo napraviti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice