Kod mene je sad dosla obavijest za xbox ultimate pass, da se postojećim korisnicima nista ne mijenja i da cijena dalje ostaje ista, 14.99 Eur na mjesec. Oni koji na novo se pretplate oni placaju novu cijenu.
Kod mene je sad dosla obavijest za xbox ultimate pass, da se postojećim korisnicima nista ne mijenja i da cijena dalje ostaje ista, 14.99 Eur na mjesec. Oni koji na novo se pretplate oni placaju novu cijenu.
Kako točno piše u mailu? Nisam ništa dobio. Logika bi mi bila da ti se ništa ne mijenja dok god ti traje trenutna pretplata, ali kad ćeš produljivati plaćaš više.
Tek od studenog ċe ti se naplatiti nova cijena buduċi da nisi novi korisnik
Microsoft je sada izjavio da nisu još odustali od Xboxa
Mislim da neće odustati od hardvera, jer ipak imaju neko uporište na domaćem tržištu, a i čini mi se da su najavili i handheld Xbox od 1000 dolara
PS5 mi oduzima previše vremena.
Mislim da neće odustati od hardvera, jer ipak imaju neko uporište na domaćem tržištu, a i čini mi se da su najavili i handheld Xbox od 1000 dolara
https://rog.asus.com/gaming-handhelds/rog-ally/rog-xbox-ally-x-2025/
Pise da tako dugo dok imam ukljucenu automatsku pretplatu, da se nece nista mjenjati oko cijene. Samo ako prekinem i uzmem neku drugu pretplatu onda su i vise cijene..
Gledao sam za sljedeci mjesec i isto je 14.99 Eur, tako da se nista ne mijenja za nas postojeće.
@hexfire