Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.666.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
21 mjesec
neaktivan
Xbox Series X

Activision Blizzard igre dolaze na Ubisoft+ i bit će dostupne sljedećih 15 godina. PlayStation igrači će moći igrati nove Activison Blizzard igre ako Ubisoft+ bude dostupan na PlayStationu

https://news.ubisoft.com/en-gb/article/wy4gKUmOdRRoO5Uvlr8CA/activision-blizzard-games-on-ubisoft-what-you-need-to-know

Bobby Kotick ostaje šef Activisiona do kraja godine

As the Microsoft-Activision deal closes, Bobby Kotick says he'll stay on as CEO through the end of the year. On January 1, 2024, Kotick will depart the company he took over 33 years ago — a massive change for the video game industry.

https://twitter.com/jasonschreier/status/1712818483442987422

Evo odlične vijesti za sve koji imaju Game Pass (PC i Xbox)

Today, we can now begin the work of bringing Activision Blizzard King’s iconic and groundbreaking games to Xbox Game Pass. We can’t wait to share more details in the coming months.

https://twitter.com/XboxGamePass/status/1712813863425671270

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.10.2023 16:26 (Witcher94).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xbox Series X
Ajd možda i zaigram taj famozni wow nakon 20 god :D
Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

0 0 hvala 0
12 godina
Xbox Series X

Ako nisi usao u WOW sva ova desetljeca sumnjam da ces i sad,ta igra ima svoj progres i rast kroz sve te godine.

Hocu rec,sumnjam da ce te uvuc na pravi nacin sad....a opet...ja igram WOW desetljecima a nisam kupio zadnju ekspanziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jelash13 kaže...

Želim vidjeti koliko je like / dislike ratio za taj video, ali YT mi više ne pokazuje dislajkove.

>inb4 ''to je već odavno, imbecilu''

Imao sam instaliran tu na poslu onaj dodatak koji pokazuje dislajkove, ali izgleda... da više ne radi. Od danas.

Pa kako si vec pokupio suspenziju?.....

21 mjesec
neaktivan
Xbox Series X

Ovo je stvarno odlična vijest jer bilo bi vrijeme da dobijemo remake nekih starijih Activision igara

"I think one of the benefits of this combination is that we can take games that have been in the library for the last 30 years and actually remake them."

https://www.purexbox.com/news/2023/10/activision-says-xbox-can-take-games-in-the-library-and-remake-them-post-acquisition

0 0 hvala 0
14 godina
greysaint0 kaže...

Da se osvrnem na jednu od najboljih Gamepass igara trenutno - Lies of P. Nemamo temu o igri a ovdje smo već raspravljali o istoj pa da dodam par rečenica.

Spletkom okolnosti nisam igrao nekoliko dana, ali sam uspio jučer i danas malo ozbiljnije potegnuti i riješiti podosta. Sad sam u močvari prije nekog bossa koji se hrani ergom. Dosta je trebalo da stvari sjednu na mjesto, ali dobra je igra. Sad nakon patcha ne vjerujem da će itko imati ozbiljnih problema igru završiti. Ima i sad nekih bullshit mobova i minibosseva sa predugim i prečestim comboima, ali pretpostavljam da sad imaju puno manje healtha jer svi za koje sam čuo da su jako jako teški (tipa onaj lik u wine cellaru) nisu ispali baš veliki zalogaj. Imam sad već 9 pulse celsa, do kraja nabrijan puppet string, solidno oružje pa nije ni tako lako umrijeti. Ne bih ju zasad rangirao baš tako visoko jer ima nekih stvari koje mi smetaju, ali kao prvi entry za novi studio ovo je odlično. Kad najave Lies of 2Pi radim preorder. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
21 mjesec
neaktivan

0 0 hvala 0
21 mjesec
neaktivan
Xbox Series X
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.10.2023 17:37 (Witcher94).

0 0 hvala 0
14 godina
Jebeno. Prvo odlični Lies of Pi, sad još bolji Dead Space i Like a Dragon Ishin. Di je sad Megatama?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Phil Spencer jucer izjavio u intervjuu da nista od ABK kataloga do 2024. na Gamepass-u.

Problem je to sto do zadnjeg casa nisu znali da li ce cijela stvar propasti tako da katalog nije pripremljen za Gamepass.

Zvuci pomalo fejk jer ne znam sto se imaju igre specijalno pripremati za GP, ali eto, Phil tako tvrdi.

Kuzim za MW3 i D4 jer ne zele tu spusiti tesku lovu od releasea (dodatno za COD vrijedi Sony marketinski deal) i sezone ali zasto ne pustiti ostale stvari? A mozda se radi o tome da ne zele cjepkati katalog pa cekaju da sve odjednom izbace.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.10.2023 8:06 (greysaint0).

0 0 hvala 0
14 godina
greysaint0 kaže...

Da se osvrnem na jednu od najboljih Gamepass igara trenutno - Lies of P. Nemamo temu o igri a ovdje smo već raspravljali o istoj pa da dodam par rečenica.

Jučer sam uspio završiti, odabrao sam teži kraj gdje ima dodatni boss fight koji je uvjerljivo najteži u igri - neću spoilati ali taj boss me podsjetio na Elden Ring boss-ove, brz ko munja a udara ko kamion (i ne može se koristiti summon kod njega). Ironično, nakon 10-ak pokušaja sa Technique buildom i svim mogućim technique oružjima/handle-ovima, prebacio sam na Motivity (Strength) build i razbio ga sa jednim od najsporijih oružja u igri, Coil Mjolnir. Količina stun-a koju generira je ogromna pa je bilo puno više prilike za fatal attack. Dodatno, jedan od fable art-ova mu je apsolutna blokada jednog, bilo kakvog napada, pa se unatoč sporini dalo više preživiti.

Kome je taj kraj pretežak može odabrati lakšu verziju (koja je u osnovi lošiji ending). Koji god kraj odaberete, nemojte odmah počinjati NG+ nego se vratite u hotel i pretražite sobu u kojoj je Geppeto za dodatni achievement.

Igra mi je 9.5/10. Priča je odlična, kraj ostavlja mogućnost za nastavak ili DLC. Za razliku od besmislene Elden Ring priče koju nitko nije mogao shvatiti do kraja, većina misterija u Lies of P dobije svoj zaključak i objašenjenje.

Moram reći da je ova igra debelo iznad nekih Souls igara i From Software bi mogao nekoliko stvari prekopirati od ovih developera. Kad sam probao demo nisam bio oduševljen, ali kad sam igri dao malo više vremena, postala mi je jedna od najboljih igara, ikada.

Apsolutna preporuka.

Završio i ja jučer. S obzirom da sam riješio samo tri bossa prije patcha, ne znam kakvi su drugi bossovi bili prije, ali sada nisu pretjerano teški. A i svugdje imaš Spectera koji dosta olakšava. Mislim da tko god voli te Souls igre i odigrao je većinu njih, neće imati baš toliko problema ko što se piše. Zadnji boss je najteži, ali pao je nakon 6-7 pokušaja. Nisam ništa kemijao kod njega, Technique build i Two dragon sword ili kak već se zove i nije bilo baš toliko teško. Stavio sam samo onaj amulet za dodge bez stamine. Ima par bullshit napada gdje se usred animacije "predomisli" gdje će udariti (faza dva pogotovo je na granici što se toga tiče), ali generalno je ok fight. Najzabavniji u igri svakako. Možda čak i jedini stvarno zabavan i izazovan. Pupet string ubija na zadnjem nivou razvoja. I naravno "shot put" treba obavezno biti u inventaru. Nezamjenjiv mi je bio pošto nisam ništa quartza ulagao u produljenje staggera. Nisam uspio skupiti sve quartzove (fale mi 3 ili 4), ali generalno nisam dobio dojam da sam puno toga fulao u igri. Mislim da sam samo jednom tokom igre izgubio ergo nakon smrti, a i onda izgubiš samo pola. Trebalo mi je 35h za proći igru. Dalo bi se za manje da sam baš žurio, preskakao dijaloge, zanemario gramofon... A i da ne treba ići u Hotel Krat baš za svaku glupost ne bi škodilo. 

Za jednu AA igru teško je nači puno stvari za prigovor. Art Style je odličan, soundtrack savršen (pjesma FEEL ), combat sustav jako dobar, ali ima prostora za napredak, voice acting apsolutno svih likova u igri je na vrhunskoj razini. Skroz nečekivano. Svi su dali 110% i baš se osjetilo da im je stalo do igre. Stvarno svaka im čast.

Nije mi se pretjerano svidjela borba protiv lutaka jer često nema nikakve reakcije kad ih udariš (za razliku od monstera i humana). Smeta ponekad da ti lutka krene raditi combo već kad si ti usred svog comboa. I nije uvijek jasno kad je animacija gotova. Znalo mi se dogoditi da se pokušam izliječiti nakon napada ili dodgea, ali mi ne prihvati naredbu jer još nije gotova prošla animacija iako tako izgleda. A nema animation cancelanja. I većina bossova je razočaravajuća. Ako ikad bude DLC očekujem da na tome porade drastično (ko Bloodbourne). Osim zadnjeg, niti jedan ne ostaje dulje u sjećanju. I po meni je odluka da iza quartz nadogradnje sakriju dupli dodge i roll sa poda bila jako loša. Dosta dugo treba da bi dodge bio barem donekle koristan. Još ako ulupaš quartz u nešto drugo što ti zvuči bitnije, prođeš pola igre bez pravog dodgeanja. A perfect guard u ovoj igri je jedno veliko nekonzistentno sranje. Nakon 35h igre i dalje nema šanse da većinu udaraca perfect guardam. Nebo i zemlja u odnosu na Sekiro recimo. Nemaš uopće osjećaj da stvarno napreduješ kao u toj igri. Da sad idem opet na zadnjeg bossa ovdje sigurno ga neću dobiti iz prvog pokušaja. 

Nemam trenutno vremena za NG+, ali možda jednom odradim i to čisto da dobijem i lošiji kraj. Sekiro i Bloodbourne su mi i dalje najdraži (nisam još igrao Elden), ali ovo nije daleko. Svakako bolje od Nioh, Wo Long, Surge 2 koje sam još završio. Trebao bih možda probati i Remnant 2 i Nioh 2. 

Preporuka i s moje strane, pogotovo za Soulsborne fanove. Nadam se da će igra biti dovoljno uspješna da dobijemo ili nastavak ili drugu igru sličnog stila.

12 godina
Xbox Series X

Kad se sve zbroji i oduzme, više sam uživao u Niohu 1/2 i Wo Longu.

Bolja mi je borba, kombinacije oružja i stat managementa, a kamera radi beskprijekorno, za razliku od Lies of P. 

Ali Lies of P je odličan, svakako ga treba odigrati

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Kad se sve zbroji i oduzme, više sam uživao u Niohu 1/2 i Wo Longu.

Bolja mi je borba, kombinacije oružja i stat managementa, a kamera radi beskprijekorno, za razliku od Lies of P. 

Ali Lies of P je odličan, svakako ga treba odigrati

Nisam igrao Nioh 2, ali u ove druge dvije sigurno ne radi besprijekorno. 

U Lies of P je ok. Ima tu i tamo boss kojeg kamera ne prati baš dobro prilikom neke vrste napada, ali to je to.

14 godina
Xbox Series X

Pokupovao masu tih novih naslova, Forza Motorsport, AC Mirage, Lies of P. MK1, Jedi Survivor, CP2077 - Phantom Liberty, mali me molio i prosio za Forzu i AC, eto oboje igramo GTA IV  

Inače na xsx i xss igra se izvodi na FHD i 60 fps-a, ma da nema onu oznaku enhanced, što nikada nisam uspio na tadašnjem PC-u  kojeg sam nadogradio sa 8800GTS i  puknuo tadašnjih 2500 kn kako bi mogao donekle normalno igrati tu igru... dobra vremena :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox Series X

Također me nedavno lupila nostalgija za gta4 u ovo kišno vrijeme, baš pristaje atmosferi u igri.

na xss isto provjereno vrti 60fps, fakat odlična igra, u dosta detalja naprednija od petice, a posebno vozni model, napucavanje i ragdoll fizika.

samo je na zadnjoj misija heba zbog tih 60 fps-a, morat ćeš luđački brzo pritiskat tipku da rješiš quick-time događaj :D

Nova Forza vrhunska igra, MP nekako bolji od SP-a, što mi odgovara jer takve igre ionako više volim igrat s drugim igračima i preporuka svima za Sea of Stars, odlična igra, u dosta detalja slična Chrono Triggeru, mislim da je došla na Gamepass nedavno.

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.

0 0 hvala 0
14 godina
Zdravo ljudi,
Koliko bi koštao rabljeni Xbox Series X, star pola godine, još god i pol garancije u Instaru (sa kutijom, popratnom dokumentacijom i računom), te Xbox Wireless Headset (također kutija, papiroligija i račun) garancija jos 19 mjeseci, kupljeno na tonerpartner.hr.
Sve radi ispravno i naravno bez ikakvog oštečenja.

0 0 hvala 0
12 godina

sve skupa mozda 500 eura

4 godine
Xbox Series X

Ekipa, jel itko isprobao kako funkcionira emulator za Nintendo Switch na Xboxu (series x)? Ako jest, koji je provjereno dobar i kako se igrice snimaju? Crackirane / origigi?

Uhvatila me nostalgija za Super Mariom (i jos kojom Nintendo igricom) pa ako nije prekomplicirano, odigrao bi :D. Ne da mi se kupovat switch (ni ostalo) samo zbog tog.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Overflow1984 kaže...

Ekipa, jel itko isprobao kako funkcionira emulator za Nintendo Switch na Xboxu (series x)? Ako jest, koji je provjereno dobar i kako se igrice snimaju? Crackirane / origigi?

Uhvatila me nostalgija za Super Mariom (i jos kojom Nintendo igricom) pa ako nije prekomplicirano, odigrao bi :D. Ne da mi se kupovat switch (ni ostalo) samo zbog tog.

Hvala

Mislim da je antimadridista pričao o tome prije dosta vremena. Da dosta dobro radi, ali ne znam koja je točno procedura. I radi li još uvijek. Možda da ga pitaš direktno na pp. 

15 godina
Xbox Series X

Imam viška key za novi modern warfare III (obična verzija) pa ako koga zanima javite se

0 0 hvala 0
12 godina
Genoxxx kaže...

Imam viška key za novi modern warfare III (obična verzija) pa ako koga zanima javite se

Ja isto dobio uz konzolu pa me zanima da li to radi i na pc ili samo xbox? digitalni key

7 godina
Xbox Series X

Za koliko se sada najjeftinije može naći 12 mjeseci GamePassa (Ultimate)?

Razmišljam o prodaji svog (na posebnom mailu je, kreiranom baš za GP) pa čisto da znam okvirno koliko mogu tražit za njega.

0 0 hvala 0
15 godina
FeeCho#123 kaže...

Za koliko se sada najjeftinije može naći 12 mjeseci GamePassa (Ultimate)?

Razmišljam o prodaji svog (na posebnom mailu je, kreiranom baš za GP) pa čisto da znam okvirno koliko mogu tražit za njega.

XBOX: RENZOR GT 01
7 godina
Xbox Series X

Koliko bi realno mogao dobit za GP Ultimate koji istječe u veljači 2026?

Na posebnom je mailu i Microsoft Accountu tako da bi kupac trebao samo promijeniti lozinku i to je to.

Imam i Series X kupljen u veljači ove godine tako da ima jamstvo, kutiju, u savršenom je stanju... Koliko bi bilo ok tražiti za komplet?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.11.2023 23:05 (FeeCho#123).

0 0 hvala 0
14 godina
FeeCho#123 kaže...

Na posebnom je mailu i Microsoft Accountu tako da bi kupac trebao samo promijeniti lozinku i to je to.

Imam i Series X kupljen u veljači ove godine tako da ima jamstvo, kutiju, u savršenom je stanju... Koliko bi bilo ok tražiti za komplet?

A gle, 550-600€ za komplet mi ne zvuči nerazumno (ako računam da će mi GP stvarno trajati do onda, a ne želim se sam gnjaviti/riskirati sa aktivacijom), ali treba pronaći nekoga tko želi oboje.

Nova konzola trenutno u Gamershopu sa Forzom Horizon 5 Premium i Diablom 4 košta 511€. 

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
FeeCho#123 kaže...

A gle, 550-600€ za komplet mi ne zvuči nerazumno (ako računam da će mi GP stvarno trajati do onda, a ne želim se sam gnjaviti/riskirati sa aktivacijom), ali treba pronaći nekoga tko želi oboje.

Nova konzola trenutno u Gamershopu sa Forzom Horizon 5 Premium i Diablom 4 košta 511€. 

Vrijednost paketa u slučaju da kupuješ sad novo je cca 630€ (Xbox series X s 2 igrice, FH5+DIABLO/FH5+COD MW3 i GP Ultimate za 2 godine), sad je samo stvar koliki je realan popust radi toga što je konzola rabljena i stara 9. mjeseci i popust za kupovinu cijelog paketa. Ovisi koliko netko brzo želi prodati i koliko jako netko to želi kupiti :)

7 godina
Xbox Series X

Hvala na infosima.

Stavit ću 600€ komplet. I ja mislim da je to ok deal jer imaš 2+ godine Gamepassa (Ultimate) i ne moraš se zajebavat s kupovinom, VPN-om i sličnim stvarima... A vjerujem da je to nekima tlaka. Meni je recimo trebalo neko vrijeme da odgonetnem proces aktivacije kad sam to prvi put radio. A nije zanemariv ni onaj strah "dao sam 100 eura, kaj ak mi ga sad Microsoft ne prepozna?!" :))

Uglavnom, nigdje mi ne gori pa ć'mo vid't.

I moram još jednom pohvalit čitavu ovu zajednicu koja se fkt trudi izać u susret svima koji imaju pitanja. ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

ja razmisljam uzet xbox, ali nebi dao vise od 400e za polovnu konzolu, pogotovo jer sada ima dosta dealova za malo iznad 512 s dobrom igrom, ili dvije

GP cijena je sada tricky, jer se vise nemoze tako jeftino produzit na 3g, rekao bi 500e je realna cijna za tu kozolu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gemmy kaže...

ja razmisljam uzet xbox, ali nebi dao vise od 400e za polovnu konzolu, pogotovo jer sada ima dosta dealova za malo iznad 512 s dobrom igrom, ili dvije

GP cijena je sada tricky, jer se vise nemoze tako jeftino produzit na 3g, rekao bi 500e je realna cijna za tu kozolu

Ne znam kako se kreću cijene polove Series X konzole pa tu neću ulaziti ali 2 godine i 2 mjeseca Ultimate pretplate koju sada dobiješ (3xGame Pass Core 12 Months ) na novom računu ili produženju košta od 85-100 eura ako se radi putem VPN-a. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice