Dupli post, sorry.
Može li mi netko pojasniti wtf je ovo? Piše GOLD, a ostala slova su presitna za pročitati. To mi se pojavilo, a pojma nemam otkud i zašto.
Uspomena na Xbox Live Gold
Dupli post, sorry.
Može li mi netko pojasniti wtf je ovo? Piše GOLD, a ostala slova su presitna za pročitati. To mi se pojavilo, a pojma nemam otkud i zašto.
Uspomena na Xbox Live Gold
A meni je brazilski acc, bi onda mogao imat problema?
A meni je brazilski acc, bi onda mogao imat problema?
Možda ali ja bi se prebacio na njemačku jer ionako nemaš nikakve benifite od Brazila .Mozeš svaka tri mjeseca mijenjati regiju. I kupi za početak dvije turske 12 mjeseci gold da budeš sigurniji pa lako još jednu ako ti prođe prije nego konvertiraš u ultimate.
Ja sad idem prema nekom Furnace bossu ili tak nešto, treći po redu. Moglo se neke stvari drugačije/pametnije, ali za prvu igru ovo je iznenađujuće dobro. Mehaniku punjenja jednog potiona bih stavio odmah u souls igre. Nadam se da će se ovo dobro prodati i da će nastaviti u istom stilu i sa svojom drugom igrom.
Fuoco se zove taj boss, mislim.
Valjda nećeš zamjeriti na ovom spoileru kad napišem. U igri ima respec, ali nešto kasnije. Možeš resetirati i levele i P-organ, s time da kad resetiraš levele dobivaš nazad sav Ergo koji si potrošio i ne moraš odmah raspodijeliti statse ako ne želiš (kao što je u Dark Soulsu).
Max apgrejdani Puppet String, sa onim svojim follow-up napadom, je vjerojatno najbolja stvar u igri. Basic Puppet String "privlači" protivnike k tebi i na kratko ih ošamuti, i daje vremena da napraviš heavy R2/RT napad, no ne radi na bossevima i većim protivnicima. Apgrejdani Puppet String je odlična stvar za ubijanje bosseva i mini bosseva, pogotovo ako sakaš koji pariranja. Da sam to abjuzao kod prvog prelaska, bio bi mi kraći.
Fuoco se zove taj boss, mislim.
Valjda nećeš zamjeriti na ovom spoileru kad napišem. U igri ima respec, ali nešto kasnije. Možeš resetirati i levele i P-organ, s time da kad resetiraš levele dobivaš nazad sav Ergo koji si potrošio i ne moraš odmah raspodijeliti statse ako ne želiš (kao što je u Dark Soulsu).
Max apgrejdani Puppet String, sa onim svojim follow-up napadom, je vjerojatno najbolja stvar u igri. Basic Puppet String "privlači" protivnike k tebi i na kratko ih ošamuti, i daje vremena da napraviš heavy R2/RT napad, no ne radi na bossevima i većim protivnicima. Apgrejdani Puppet String je odlična stvar za ubijanje bosseva i mini bosseva, pogotovo ako sakaš koji pariranja. Da sam to abjuzao kod prvog prelaska, bio bi mi kraći.
Zasad imam samo string i electric (kojeg trenutno koristim). Nisam još otkrio kako se upgradeaju. Baš radi hrpu damage u odnosu na moj rapier. I trowable itemi mi izgledaju OP. Zasad bacam sve u vigor i technique, ali baš treba imati nesreću da izgubiš ergo pa ne vjerujem da će biti problem sa levelanjem. Dosad sam samo jednom umro zaredom kod onog mini bossa u sobi sa corosive sranjem na podu i izgubio 500 erga. Ali generalno jako je lako povratiti ergo nakon smrti.
Idem ja na NG++
Možda uspijem završiti prije izlaska navog Dragon Questa. (28og u ponoć, kaže Box)
Idem ja na NG++
Možda uspijem završiti prije izlaska navog Dragon Questa. (28og u ponoć, kaže Box)
Svaka čast! Mislim da ću preskočiti NG+ jer sam jučer uzeo konačno, sa samo 4 godina kašnjenja, Sekira na popustu. Ali definitivno prvo igram do kraja Lies of P, igra je stvarno jednako dobra kao "prave" Souls igre.
Jučer sam razbio King of Puppets-a, najveća noćna mora su mi ovi boss-ovi u 2 faze. Mislim si, konačno boss kojeg sam uspio riješiti iz prve, a onda krene faza 2 i skroz novi health bar.
Svaka čast! Mislim da ću preskočiti NG+ jer sam jučer uzeo konačno, sa samo 4 godina kašnjenja, Sekira na popustu. Ali definitivno prvo igram do kraja Lies of P, igra je stvarno jednako dobra kao "prave" Souls igre.
Jučer sam razbio King of Puppets-a, najveća noćna mora su mi ovi boss-ovi u 2 faze. Mislim si, konačno boss kojeg sam uspio riješiti iz prve, a onda krene faza 2 i skroz novi health bar.
To sam čitao, da je dosta bossova sa dvije faze i u svakoj je full novi health bar što mi je pomalo bullshit move, ali ajd.
Sekiro je skroz different beast jer tamo ili ćeš savladati deflect ili ćeš obrisati igru. U Lies of Pi ima raznih opcija kako igrati
To sam čitao, da je dosta bossova sa dvije faze i u svakoj je full novi health bar što mi je pomalo bullshit move, ali ajd.
Sekiro je skroz different beast jer tamo ili ćeš savladati deflect ili ćeš obrisati igru. U Lies of Pi ima raznih opcija kako igrati
Isplati se patit u startu jer je sekiro vrhunska igra.
Po meni daleko najteza fromsoft igra. Nema trikova i buildova za prošetat se kroz igru
Isplati se patit u startu jer je sekiro vrhunska igra.
Po meni daleko najteza fromsoft igra. Nema trikova i buildova za prošetat se kroz igru
Nisam još igrao Elden pa ne mogu tvrditi da mi je najteža, ali da je vrhunska je. A i teško mi je uspoređivati recimo Dark Souls koji mi je bio prva igra tog tipa pa sam umirao non stop i Sekiro kojeg sam igrao nakon tisuću sati DS 1, 2, 3 i Bloodbornea.
Pošto sam završio Wo Long sa onim uskim deflect prozorom, valjda ću i Sekira. A bogami i ako sam uspio riješiti Elden Ring nekoliko puta, valjda me niti Sekiro neće zaustaviti
Pošto sam završio Wo Long sa onim uskim deflect prozorom, valjda ću i Sekira. A bogami i ako sam uspio riješiti Elden Ring nekoliko puta, valjda me niti Sekiro neće zaustaviti
Ma ako imaš iskustva od prije onda ne. Samo dok malo pohvataš kako sve funkcionira. Jer Wo Long je meni bio puno lakši od Sekira isto iz razloga jer imaš i nekih drugih opcija. Čak da uopće ne savladaš deflect mislim da bi mogao riješiti Wo Long. Pogotovo kad otključaš nekoliko spellova koji olakšavaju defanzivu.
Ma ako imaš iskustva od prije onda ne. Samo dok malo pohvataš kako sve funkcionira. Jer Wo Long je meni bio puno lakši od Sekira isto iz razloga jer imaš i nekih drugih opcija. Čak da uopće ne savladaš deflect mislim da bi mogao riješiti Wo Long. Pogotovo kad otključaš nekoliko spellova koji olakšavaju defanzivu.
Što se tiče Wo Longa, njega sam završio kao čisti melee, deflect je tu glavna obrana. Ma meni je bitno da nema ER bullshita jer mislim da je From Software kompletno pretjerao u toj igri. Gotovo svaki boss kao da je imao uključene cheat kodove. Čim pročitaju da si stisnuo input za healing, izvode najagresivnije napade. Pa tu je animation cancel u novi napad i još hrpa toga. Evo jedan dobar video koji analizira kako se ponaša uvjerljivo najteži boss u igri, Malenia:
Kažem, završio sam ER nekoliko puta (mislim da sam došao do NG+++), ali da sam u prvom run-u izgubio hrpu živaca, jesam. NG+ je uvijek lakši, ali u prvom prelasku sam ludio na nekim boss-ovima.
Koliko sam čitao o Sekiru, tu nisu izvodili takve stvari pa očekujem i "tough but fair" igru, kakve su i Souls igre bile do ER.
Mogli bi, ali u ovoj temi se raspravlja ili o:
1. kako aktivirati jeftini gamepass
2. Magataminom problemu nedostatka igara na gamepassu
Pričamo o igrama na XSX. What seems to be the problem, officer?
Uostalom, kako je kolega rekao, mislim da je osvježavajuće da se priča o nečem drugom nego o jeftinom turskom Goldu.
Pričamo o igrama na XSX. What seems to be the problem, officer?
Uostalom, kako je kolega rekao, mislim da je osvježavajuće da se priča o nečem drugom nego o jeftinom turskom Goldu.
Samo nastavite, fora je pročitati nešto novo.
Idem ja na NG++
Ide to brzo na NG+ i NG++ jer dobivaš masu Erga, ali i dodatne nadogradnje za P-organ. Nemoj se čuditi ako završiš NG+ na levelu ~170 bez ikakvog grinda.
Evo me na ch8. Mrzim tog bossa. Kako mrzim tog bossa, ne mogu riječima opisati. Na NG+ sam više puta krepao kod njega nego kod ostatka igre. Da bar trolam...
Evo zašto kažem da treba apgrejdati Puppet String (hookshot) na maksimum:
Spamanje ovog olakšava masu stvari.
EDIT:
Evo, novi patch. Olakšali su igru. Kopirano sa chana:
Boss Monster Balance Changes
>Decreased the HP of 'Fallen Archbishop Andreus'
>Decreased the HP of 'King of Puppets' in the first phase
>Decreased the HP of 'Simon Manus, Arm of God'
>Decreased the damage of 'Simon Manus, Awakened God'
>Increased the chance to break the stance of 'Simon Manus, Awakened God'"
>Players will now be able to carry more weight for each point spent on Capacity
>Decreased the weight of Amulets that could be purchased with Boss Ergo
>Players will now be able to land attacks better when they use fable arts that consume three or more slots. (includes Fable Arts that stack)
>Successfully performing the Fable Art 'Guard Parry' will now break the monster's stance
Ja sam tek krenuo s igrom. Baš su dosta kopirali Bloodborne atmosferu, a i izgleda kao da je rađeno u FromSoftware enginu.
Jel igra teža od Wo Longa? Kako ju rangirate?
Ja sam tek krenuo s igrom. Baš su dosta kopirali Bloodborne atmosferu, a i izgleda kao da je rađeno u FromSoftware enginu.
Jel igra teža od Wo Longa? Kako ju rangirate?
Demon's Remake, DS1 i DS2 su jedine igre koje sam prešao sa lv 1 likom; neke više puta. DS3 nisam uspio, što bi reklo da mi je najteža, a BB nisam ni probao bez levelanja. Ovo je teže, na prvom prelasku. NG+ ima par bulšita, ali sve u svemu nije toliko teško kao prvi prelazak.
Evo ti jedan savjet koji sam zaboravio napisati u prethodnim postovima. Nakon jednog dijela (dosta rano u igri) ćeš otključati P-organ apgrejd. To je neka vrsta skill/ability tree-a koje dižeš sa specijalnim predmetom zvanim Quartz. Vidjet ćeš da P-organ ima 5 ''razina'', ili Phase kako se ovdje zove, svaka od njih ima 4 abilityja. Phase 1 je otključana odmah, a ostale dižeš kada naučiš abilityje, točnije, kad naučiš 2. Da pojasnim, Phase 1 ima ovo:
Add Fable Slot 1
Link Dodge (super stvar, ovo je dupli dodge)
Increase Pulse Cells 1 (ovo ti je healing potion, btw)
Increase Staggerable Window 1
Da bi otključao Phase 2 moraš naučiti bilo koja 2 od ovih 4, ali to vrijedi i za Phase 3, Phase 4 i Phase 5. Uvijek moraš naučiti bilo koja 2 da se otključa nova razina. Ne moraš naučiti 2 abilityja u Phase 2 da bi otključao Phase 3. Ovo je super stvar ako želiš otključati zadnje faze ''prije reda'', a i realno, Phase 3 je smeće koje ima samo jedan dobar ability (Enhance Pulse Cells Recovery)
Opet ja. Izvinite.
Ne znam zašto, možda kasni, ali igra još uvijek nije apdejtana na zadnju verziju. Patch koji sam gore spomenuo je 1.2.0.0 a moj je još uvijek 1.1.2.0
To je na Boxu. Igra li netko na PS ili PCu da potvrdi?
Jej, možda stignem dobiti sve ačivmente dok je još teška.
I da, morao sam kupiti...
Google Stadia X to je ono sto oni spremaju za iducu generaciju.
Btw sve digitalne verzije Fifa igara uklonjenje sa storova 🥂🥂🥂
https://wccftech.com/fifa-series-entirely-removed-from-digtal-storefronts-ahead-of-ea-sports-fc-24/
Šteta da nisu uklonili i FC24.
Google Stadia X to je ono sto oni spremaju za iducu generaciju.
Btw sve digitalne verzije Fifa igara uklonjenje sa storova 🥂🥂🥂
https://wccftech.com/fifa-series-entirely-removed-from-digtal-storefronts-ahead-of-ea-sports-fc-24/
Ako misliš na hibridnu konzolu koja je leak-ana, svaki proizvođač konzola može vrlo lako ustanoviti koliki postotak prodanih konzola je online vs offline. Ukoliko je 90+% konzola online, a vjerojatno je, onda se vrlo lako može prodati always online konzolu sa mogućnostima hibridnog computinga koji ne zahtjeva veliki bandwidth.
Koncept hibridnih render farmi već postoji, što će Microsoft vjerojatno skalirati na razinu pojedine konzole. Što se tiče benefita takve konzole, pogledaj jedan Starfield i glavne razloge zašto se vrti u 30 FPS-a; u Creation 2 engine-u svaki objekt ima vlastita fizikalna svojstva. To znači da igra pamti gdje je doslovce svaki objekt koji si pipnuo u igri, a tu su i kompleksne simulacije planeta i hpra background task-ova. Kad bi dio tog posla mogao offloadati na Cloud, da se konzola ne bavi time, CPU bi se masivno rasteretio u takvim igrama.
Ja pozdravljam takvu konzolu jer smatram da možemo imati bolje performanse nego ikada. Naravno, opasnost digital only konzole je da neke igre nestanu nakon nekog vremena, ali ponovit ću ono što sam već napisao prije - postotak ljudi koji igraju prastare igre je sitan i nebitan u široj slici i moru ljudi koji uvijek gledaju koju novu igru će igrati. Netko tko je veliki obožavatelj FIFA-e kupuje svake godine novu, ista stvar vrijedi i za COD i slične franšize.
Uostalom, nije da igre nestaju samo tako - na Microsoft Store-u ima još uvijek ogroman postotak originalnog Xbox library-a. Osobno sam probao instalirati neke igre koje su mi ostale u dobrom sjećanju, npr. Black i obrisao sam ih nakon 20 minuta. Nostalgija je vrhunska droga i niti ne kužiš koliko si se naviknuo na bolje dok ne probaš staro.
Nažalost ovakvi (gaming) forumi su najgora mjesta za dobiti nekakav reprezentativni uzorak kako se prosječan kupac konzola ponaša pa se stječe dojam da je bluray drive nešto od čega se ljudi teško odvajaju - činjenica je da ljude boli ona stvar za diskove i da bi se sutra prešaltali da se isti ukinu. Živimo u doba Youtube-a, Netlifx-a, Spotify-a i mora ostalih streaming servisa.
Kako su videoteke propale, tako će i fizička distribucija igara. To je jednostavno smjer u kojem tehnologija napreduje i besmisleno se tome opirati.
P.S. pretpostaviti ću da je EA morala ukloniti FIFU jer su izgubili licencu za taj brend. To je dosta specifičan slučaj koji nije da se događa često.